OČR - se synem v nemocnici
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
13.7.21 22:29
OČR v nemocnici nejde. Museli by tomu doprovodu napsat neschopenku, pres revizniho lékaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13.7.21 22:48
Já jsem byla v 5 letech na operaci s kolenem a rodiče za mnou mohli 2× týdne na 2 hodiny na návštěvu. OČR na pobyt v nemocnici vám nevystavi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
14.7.21 04:27
Tady si můžeš pocist jaký jsou pravidla https://www.fnmotol.cz/…spitalizace/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, prosím vás nevíte někdo jak je to s OČR, když vám dítě hospitalizuji v nemocnici a vy tam s ním po celou dobu jste?
tak co
Jde o to, že syn měl úraz. Pri první hospitalizaci si vzal manžel po dobu pobytu dovolenou.Syn nyní potřebuje neustálou péči (má na 6 týdnů celou nohu v sádře a přemisťuje se jen na vozíku) manžel střídá OČR a dovolenou, aby s ním mohl být doma. Bohuzel já jsem marná, syna již neunesu (je mu 10 a už něco váží) a ke všemu bydlíme v bytě bez vytahu
Manželovi, tak už nezbývá skoro žádná dovca.Nevi zda poslední dny „vyplácat“na pobyt v nemocnici, nebo mu ošetřování normálně napíšou… Vůbec nevíme, kdo by nám mohl poradit?ⁿ
Všichni jsou už nasraný… kolegové v práci… doktora…je to blbý, my si to nevymysleli, ale bohužel se to stalo a přece toho kluka nenechám po takové těžké operaci samotného