Prosím o radu ohledně otce dítěte - péče, apod...

Anonymní
11.9.24 16:36

Prosim o radu ohledne otce ditete-pece apod

Dobry den, mame s ex syna. Jeste nechodi ani do skolky. Peci mame urcenou soudne a ex furt neco chce. Zmenit vanocni „prazdniny“(jak ho ma o nich mit)n ze by v nedeli ho chtel vratit dele…ale kdyz ja prosim ohledne pece neco tak mi nevyjde vstric nikdy…vlastne vicemene jen naschvali a honeni ega se od nej vzdy dockam..ted zas pujdeme k soudu protoze ja musim do prace a nase dite do skolky a peci mi zas urcuje on, jinak soud pokud neuhnu…prosim o radu jak mu taktne napsat at odemne nic neceka kdyz sam nevyhovi v nicem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32124
11.9.24 17:16

Tak jestli máte péči určenou soudně, tak na tom prostě jen trvej a on může chtít co chce, měl by smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 17:22

Stve mi ze si dovoluje furt o neco me vubec zadat kdyz mi sam v nicem neustoupi, nevyhovi, nepomuze. Nevim jak to utnout at uz mi neotravuje

• Citovat
  • Upravit
4979
11.9.24 17:37

Trvej na péči jak jí máte danou soudně. Nevyhovuj mu, na jeho řeči nereaguj.
Vždyť řekni, že se budete držet rozsudku a víc se s ním nebav. Co jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
11.9.24 17:37
@Anonymní píše: Více

No prostě mu řekni, ať po tobě nic nechce, že to je dané soudem a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 17:41

Bojim se sby to pak u soudu nepouzil proti me :-(

• Citovat
  • Upravit
101681
11.9.24 19:52

Stejně s tím nic nenaděláš, tak proč se s tím nervovat předem. Nepíšeš, jak máte péči teď, nicméně pokud za tím půjde, tak dosáhne celkem rovnoměrného střídání, včetně Vánoc a prázdnin, tak je dobré předem si promyslet jaký budeš navrhovat systém, aby ti pokud možno vyhovoval, kór když už je předem jasné, že nějaké vycházení vstříc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 20:23

@j.a.n.i1 a co je prosim rovnomerne stridani? On dela v restauraci a chce kratky dlouhy..chce ho mit vsechny volne dny..a me by spis vyhovovalo kdyby ho mel treba 3-4dny v kuse a ne 2dny,2dny ne 3 dny jo apod…jak se to hodi jen jemu..
Mame soudne schvalenou dohoodu a ted oujde jen o upravu kontaktu. Cocse stane kdyz mu na to nekyvnu? Dalsi soud? Nebo soud rozhodne za nas?

• Citovat
  • Upravit
1833
11.9.24 20:36

Tak ale jestli dela kratky/ dlouhy tyden, tak je vcelku pochopitelne ze moc prostoru k vyjednavani nema. A chapu, ze kdyz ma v celym tydnu volno jenom st/ct tak ze ty dva dny chce byt s ditetem. A nasledujici tyden chce pecovat vic. Za mne to neni spatne, stridat takto, kdyz to zamestnani jinak neumoznuje. Budete to mit pevne dane a nemusis resit, ze chce ustupky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 20:39

@petulka23 ale me to fer neprijde. Proc kdyz on odesel a vse zahodil bych ja mela scuj zivot se svym synem podrizovat jeho smenam? Chtela bych aspon po, ut aby vzdy byl syn u me…s nicim jinym nemam problem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.24 20:40

Me to neprijde dobre ani pro syna aby tskle lítal :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.24 20:43

A dale mi vadi, ze chce mit ten kr/dl pritom ho mam v plne peci ja..takze ja odskacu osetrovacky vsecko…a on si s nim jen „hraje“

• Citovat
  • Upravit
1833
11.9.24 20:47

To neni o tom, co je fer nebo ne. Je to o tom, aby jste nasli kompromis kvuli diteti ktery za nic nemuze. A z vlastni zkusenosti ti mohu rict, ze ani soudy nekoukaji na to, co je fer. On bude argumentovat praci a nejspis to tak i bude.
Vlastni zkusenost. Ex taky odesel za svym stestim a tim, ze moje prace byla v jednosmennem provozu se od mala deti vse prizpusobovalo jeho volnu. A i prez to, ze se odstehoval on na dost velkou vzdalenost, tak jedna cesta je vzdy na mne a ne v den kdy to vyhovuje mne, ale tak jak ma praci a muze nebo nemuze je vozit. Je to fer? Mozna ne, ale ten soud resi jak to udelat. Ne aby byli vsichni zucastneni spokojeni, protoze tomu tak nebude vetsinou nikdy.
Podle mne tohle neni spatne reseni stridani a sama si myslim, ze pokud jediny tvuj argument bude, ze se mu nechces podrizovat, tak stejne tene model stridavky dostanes a ex bude mit akorat navrch ze zvitezil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1833
11.9.24 20:49

Tak zmente vyhradni peci na stridavou. Bude muset pecovat ve sve dny a resit doktory a osetrovacky. Plus se podilet na vsech vydajich.
Nebude si jen hrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 20:50

@petulka23 to je hrozny :-( a proc bychom meli mit jakoby stridavku..a osetrovne na krku mit jen ja? :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML