Prosím o radu ohledně ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
12.2.19 21:44

@Lucie1906 kup si digitální testy a doktorovi nevěřím moc… Prostě je ovulace a pak za 9-14 dní přijde menstruace. Na testech pozitivní ovulace není bohužel vidět, ale někdy odezní během hodiny, testuj kolem oběda a pak třeba večer, ne ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.2.19 22:24

@Skiria Mě právě taky dneska zeslábla :think: ale tak nevzdávám to a budu testovat dal, ty peníze prostě obětuju. Ultrazvuk za zjištění ovulace stojí 200,– a v měsíci musím 3× to je 600,– za měsíc a pokud mám opravdu posunutou ovulaci tak bůh ví kolikrát budu muset jít, to mě ty Ovu testy vyjdou levněji :D taky držím palce ať máš brzy dvě jak na Ovu tak na TT :kytka: a neboj občas se stane že je cyklus anovulační, nebo jsi měla Ovu ještě před 12DC, i to se stává :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.2.19 22:26

@Bubla_Bučková Testují každý den kolem 12te dopoledne, takže pokud netestuji alespoň 2× denně tak to nemá smysl? :think: já právě myslela že když jsou // na Ovu testu tak k ovulaci teprve dojde takže by to měl zachytit i test druhý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.2.19 23:32

@Lucie1906 četla jsem, že ty pravé silné čárky na ovu testu mohou být na testu vidět jen několik hodin. To pak vede k tomu, že člověk bere nejsilnější test jako pozitivní, ačkoliv ty čárky prostě stejné nejsou. Kup ten digital a aspoň jeden měsíc testuj dvakrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.2.19 19:22

@Bubla_Bučková Tak jsem dala na tvou radu a testovala ráno a teď, posílám foto poslední v právo je teď z večera a předposlední z rána. Čárka za ten poslední týden +-,, je nejsilnější. Moc se v těch testech nevyznám, a je mi jedné ze ani ta z dneška ještě není pozitivní ale doufám že třeba za 2dny bude, co myslíš? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.2.19 19:40

Zkoušej dal, ale fakt to musí být stejně velké dálnice :think: cyklus může být i anovulačni a kdyby se neobjevila zkusila bych digitální, tam to ukáže ano - ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.2.19 19:46

@Bubla_Bučková Chápu, určitě budu testovat dal, dopodlene i večer a uvidíme. Každopádně děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 21:12

@Lucie1906 @Bubla_Bučková Já jsem na ovulačním testu nikdy stejně silné čárky neměla a ovulace probíhá (měřím teplotu, takže podle toho to poznám).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:14

Nejvhodnější doba pro ovulační testy je v odpoledních hodinách cca 16-17 hod a předtím aspoň 2 hodiny nepít.

• Citovat
  • Upravit
1146
14.2.19 21:15

Uvažuji že bych příští cyklus pokud to teď nevyjde taky začala měřit, ale někde jsem četla že pokud se to neměří už nějakou dobu tak se v tom pak člověk nevyzná tak nevím no :nevim: ale tak když budu měřit tak tím nic nezkazím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 07:06

Pokud nebudeš mít nějaké extra divoké křivky, tak už z prvního měsíce měření v pohodě poznáš, jestli a kdy byla ovulace.
Když měříš dýl, dá se z toho potom odvodit nějaká pravidelnost, např. já jsem zjistila, že mám ovulaci 18.-22. DC. A to jsem si vždycky myslela, že ovuluju žak 12.-14.DC.

• Citovat
  • Upravit
1146
15.2.19 15:22

Holky tak že by už dorazila ta ovulace která nemá vůbec přijít? Vrchní dělaný kolem 12 a spodní teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
15.2.19 15:30

Ještě na srovnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.2.19 15:33

Jo jo, trpělivost růže přináší, spousta žen by vzala za dobu ovulace cca šestý test z obrázku s tím, že to přece sílilo, ale opravdu to musí vypadat tak jako dnes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
15.2.19 15:36

@Bubla_Bučková Super :dance: takže chápu správně že ovulace by měla nastat v rozmezí 12-48 hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí