Prosím o radu ohledně testů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.21 15:14

Holky dekuji za podporu. Dneska jsem si dělala tento. Tak snad je to už jistě💋 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
99
2.1.21 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o Vaše názory či zkušenosti…
21.12 jsem měla 2× nechráněný styk. Mám MS cykly hodně dlouhé a nepravidelné, cca 37dní. Vycházet mi měla menstruace na 25.12. Byla opožděná a nakonec přišla až 29.12. a trvá víceméně dodnes - první den dva relativně normální, pak už jen hnědý výtok, špinění s trochou krve. Je možné, abych byla těhotná i přes to, že jsem měla MS? Co mě děsí je hlavně to, že mne pobolívá podbřišek (už asi 6dní) - podobně jako při ovulaci, možná ještě více. Bolí mne pravý vaječník, je to úplně jiná bolest než jsem za celý život při MS měla. Těhotenský test dělám každý den již od očekávané menstruace a negativní. Dnes je to 13tý den od pohlavního styku, je možné, že se // ještě objeví? Normálně bych si myslela, že těhotná nejsem, ale nevím, co si myslet o té bolesti v podbřišku… Moc děkuji za názory :-)

Myslím si že těhotenství je nepravděpodobné vzhledem k tomu že k nechráněnému styku došlo v období 4 dny před očekávanou MS? I když se MS opozdila o další 4 dny tak i tak píšeš že máš nepravidelnou MS “cca 37 dní”. Píšeš že máš MS do dnes.. to už je 5 dní. Řekla bych že to jsou neobvyklé menstruační bolesti, popřípadě abys měla jistotu, můžeš jako samoplátce na odběr krve. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.9.21 15:20

Test

Ahoj holky můžete mi poradit dnes sem mnela dostat menstruaciu ale zatím nic tak sem si delala testy myslite ze se mužů po tichu radovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.21 15:37
@Lucka2687 píše:
Ahoj holky můžete mi poradit dnes sem mnela dostat menstruaciu ale zatím nic tak sem si delala testy myslite ze se mužů po tichu radovat?

Duch tam je.. počkej 3 dny a opakuj test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
20.9.21 16:24

Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
20.9.21 16:31
@Lucka2687 píše:

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.9.21 16:34

Dekuji moc holky za radu a povzbudeni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.9.21 12:52

Ahoj děvčata :) Co si myslíte? Foto s obalem je o den později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.21 13:01

@Elami0 :think:
// Co to asi může být?:) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.9.21 13:09

@Lucinkal.lh Uznávám, otázka nezněla úplně “chytře”, ale je to pro mě všechno nové a pár kamarádek mi řeklo, že je to jen duch a nemusí to nic znamenat. Tak jsem chtěla vědět názor i jiných žen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.21 13:15

@Elami0
:nevim: už ti mešká ms? Duch znamená docela dost :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.9.21 13:21

@Lucinkal.lh Mešká už pár dní, každopádně mám i bolest v podbříšku, jak kdyby to za chvilku mělo přijít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.21 13:23

@Elami0
Tak to je samozřejmě na velmi dobré cestě :) určitě bych zavolala na gyndu a oni už si tě objednaji jak bude potřeba :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.9.21 13:30

@Lucinkal.lh Už jsem volala včera :) Řekli mi, že mám počkat ještě tak 5 dní a udělat test znovu, no a když Ms nepřijde, tak 5.10 mám přijít :) Jsem strašně nervózní 🙈 Pořád si říkám, že to ukazuje // třeba kvůli té ms. Tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.9.21 13:32

@Elami0
Počkej jak ukazuje dvě čárky kvůli ms? Nechápu :) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí