Šli byste na návštěvu do nemocnice s podmínkou test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
15.5.21 19:54
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet. :think:

Ty jsi troll viď? Jestli chtějí jen antigenní test, tak ty se dělají i jinak než z nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
15.5.21 19:54
@Anonymní píše:
@Elishka1 zeptala jsem se, jak to probíhá a řekli mi, že tyčinku zavádí hluboko do nosu, na kraj v nemocnici, že nestačí

Není to nic strašného. Jasně, na internetu se šíří šílené zvěsti, ale třeba moje osmiletá dcera měla za ten rok 3× PCR a když nepočítám kýchání, které je normální reakcí, nijak extra to neprožívala.

• Citovat
  • Upravit
4706
15.5.21 19:55
@Anonymní píše:
@Elishka1 zeptala jsem se, jak to probíhá a řekli mi, že tyčinku zavádí hluboko do nosu, na kraj v nemocnici, že nestačí

Moje dite to též zvládlo, dostalo plysaka. Ty uvidíš maminku, moc na to nemyslí, zbytečně se stresujes, v klidu to zvladnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
15.5.21 19:55

Ano šla bych, ten výtěr je nepříjemný, ale není to nic nesnesitelného.
Vůbec nechápu, že se na tohle ptáš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
15.5.21 19:56
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet. :think:

nebolí, je to nepříjemné… existují asi tisíce mnohem nepříjemnějších věcí, které se běžně dělají u doktora… ;-) Radost mámy za takovou banalitu, jako je test z nosu, fakt stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
15.5.21 20:05

Vyter z nosohltanu je mírně řečeno hodně nepříjemný. To nestačí antigen test z okraje nosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
15.5.21 20:05

Byla sem stejna hysterka jak ty. Ale kdyz tam sli maly deticky a pak vysli uplne v pohode tak sem si rekla jak sem prastena a nebylo to nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
15.5.21 20:10
@Anonymní píše:
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.

Rozhodně ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.5.21 20:11

Já nevím, proč kvůli tomu testu někteří tak vyšilují. Byla jsem testovaná už hodněkrát a naprosto v pohodě. Jsou tedy mnohem nepříjemnější věci, test mi vůbec nevadí.
Výtěr z nosu mi už před covidem dělali na ORL a je to zcela běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
15.5.21 20:12

Nešla bych.
Ani přítel za mnou nešel do porodnice, nejsem podporovač testů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.5.21 20:12

Konecne normalni nemocnice, kde pusti navstevu :potlesk:.
To uz tady melo byt davno.

(jo, sla bych)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.5.21 20:15

Zalezi, s cim by tam byla, kolik ji je a tak. Moje mamka by to v poho zvladla, tak bych se tam nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
15.5.21 20:16

Chodím každý týden na antigen test z nosohltanu (manžel také) a žádná hrůza to není :roll: Trvá to pár sekund, nebolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958

Já na tom testu byla snad 100× a řeknu ti, že na to jak jsem velká citlivka a skoro brečím jen když mám záděr, tak ten test je fakt brnkačka a ano, mámu bych navštívila i kdyby ten test byl do zadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
@janickaIII píše:
Ty jsi troll viď? Jestli chtějí jen antigenní test, tak ty se dělají i jinak než z nosu.

Jak kde, ve zdejší nemocnici se antigenní test dělá do stejné hloubky jako PCR. Provádí ho lékař z ORL. Někde stačí plivnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová