Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet.
Ty jsi troll viď? Jestli chtějí jen antigenní test, tak ty se dělají i jinak než z nosu.
@Anonymní píše:
@Elishka1 zeptala jsem se, jak to probíhá a řekli mi, že tyčinku zavádí hluboko do nosu, na kraj v nemocnici, že nestačí
Není to nic strašného. Jasně, na internetu se šíří šílené zvěsti, ale třeba moje osmiletá dcera měla za ten rok 3× PCR a když nepočítám kýchání, které je normální reakcí, nijak extra to neprožívala.
@Anonymní píše:
@Elishka1 zeptala jsem se, jak to probíhá a řekli mi, že tyčinku zavádí hluboko do nosu, na kraj v nemocnici, že nestačí
Moje dite to též zvládlo, dostalo plysaka. Ty uvidíš maminku, moc na to nemyslí, zbytečně se stresujes, v klidu to zvladnes
Ano šla bych, ten výtěr je nepříjemný, ale není to nic nesnesitelného.
Vůbec nechápu, že se na tohle ptáš ![]()
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet.
nebolí, je to nepříjemné… existují asi tisíce mnohem nepříjemnějších věcí, které se běžně dělají u doktora…
Radost mámy za takovou banalitu, jako je test z nosu, fakt stojí.
Vyter z nosohltanu je mírně řečeno hodně nepříjemný. To nestačí antigen test z okraje nosu?
Byla sem stejna hysterka jak ty. Ale kdyz tam sli maly deticky a pak vysli uplne v pohode tak sem si rekla jak sem prastena a nebylo to nic.
@Anonymní píše:
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.
Rozhodně ano
Já nevím, proč kvůli tomu testu někteří tak vyšilují. Byla jsem testovaná už hodněkrát a naprosto v pohodě. Jsou tedy mnohem nepříjemnější věci, test mi vůbec nevadí.
Výtěr z nosu mi už před covidem dělali na ORL a je to zcela běžné.
Nešla bych.
Ani přítel za mnou nešel do porodnice, nejsem podporovač testů…
Konecne normalni nemocnice, kde pusti navstevu
.
To uz tady melo byt davno.
(jo, sla bych)
Zalezi, s cim by tam byla, kolik ji je a tak. Moje mamka by to v poho zvladla, tak bych se tam nehnala.
Chodím každý týden na antigen test z nosohltanu (manžel také) a žádná hrůza to není
Trvá to pár sekund, nebolí to.
Já na tom testu byla snad 100× a řeknu ti, že na to jak jsem velká citlivka a skoro brečím jen když mám záděr, tak ten test je fakt brnkačka a ano, mámu bych navštívila i kdyby ten test byl do zadku ![]()
@janickaIII píše:
Ty jsi troll viď? Jestli chtějí jen antigenní test, tak ty se dělají i jinak než z nosu.
Jak kde, ve zdejší nemocnici se antigenní test dělá do stejné hloubky jako PCR. Provádí ho lékař z ORL. Někde stačí plivnout ![]()