Šli byste na návštěvu do nemocnice s podmínkou test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76458
15.5.21 21:11
@lamicina píše:
Určitě bych šla za mamkou. Víš co, strach má velké oči. Už je to pro mě skoro rutinní vyšetření a jak je to rychlý tak už mi jen zamžikají očička, kejchnu a jdu dál a zapár vteřin ani nevím, že jsem na něm byla. Je kolem toho zbytečné drama. Moje malé děti ho taky absolvovali už xkrát, aby mohli za dědou do DD. Trochu si věř a zvládneš to.

OT - u vás můžou děti do DD? u nás děti do 15 let mají zakázané návštěvy, je to kruté, a není to kvůli covidu - měli to tam tak vždy, takže moje babička by musela čekat 11 let, aby uviděla svou pravnučku - no nevím jestli vydrží do 97

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.5.21 21:17

To jses az takovej srab???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
15.5.21 21:20

Vubec nechapu, ze muze nekdo uvazovat o tom, ze by to pro sveho blizkeho neudelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.5.21 21:23
@Anonymní píše:
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.

Určitě, bez problémů, natož za mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
15.5.21 21:28

Dospělý člověk… moje školkové dítě má víc rozumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
15.5.21 21:28

Tak tohle by snad byla jediná situace, kdy bych byl ochoten do sebe nechat šťournout.

• Citovat
  • Upravit
101611
15.5.21 21:31
@stinga píše:
OT - u vás můžou děti do DD? u nás děti do 15 let mají zakázané návštěvy, je to kruté, a není to kvůli covidu - měli to tam tak vždy, takže moje babička by musela čekat 11 let, aby uviděla svou pravnučku - no nevím jestli vydrží do píše: Více

Pockej, to si vážně nejake zarizeni dovoli za normalnich okolností svepravnym klientum urcovat, kdo je smi navstivit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
15.5.21 21:34

Bych chtěla mít takové starosti, neustále řešit, kdo a kolik cm mi může šťourat do nosu a jak moc je to invazivní. :roll: Pravda, kvůli hodině na bazénu celou rodinu na antigeny nepotáhnu, ale dospělou ženskou kvůli návštěvě blízkého v nemocnici to snad nepoloží, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
15.5.21 21:38
@stinga píše:
OT - u vás můžou děti do DD? u nás děti do 15 let mají zakázané návštěvy, je to kruté, a není to kvůli covidu - měli to tam tak vždy, takže moje babička by musela čekat 11 let, aby uviděla svou pravnučku - no nevím jestli vydrží do píše: Více

U nás naštěstí v pohodě. S mladším dítětem jsme za prababičkou chodili od miminka po batole, to ještě nebyly nutné testy. Starší (9) bylo naposledy před 14 dny, test absolvovalo (dělali z kraje nosu), stačil by školní, ale už byl starší tří dnů. Díky bohu za to, prababička už ve velmi špatném stavu, brala jsem to jako jedny z posledních možností, kdy mohla pravnoučata vidět, moc ji to potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
15.5.21 21:50
@j.a.n.i1 píše:
Pockej, to si vážně nejake zarizeni dovoli za normalnich okolností svepravnym klientum urcovat, kdo je smi navstivit 8o

ano, dětem do 15 let vstup zakázán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
15.5.21 21:52
@stinga píše:
ano, dětem do 15 let vstup zakázán

A to si nikdo nestezoval, nebo to neignoroval, to mi prijde podstatě desivejsi, nez aktuální bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23958
15.5.21 22:03
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet. :think:

Nebolí, neboj se… :hug: Byl jsem na tom už před rokem při podezření na covid… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
15.5.21 22:10
@stinga píše:

můžou, omezení byla jen kvůli kovidu, jen protože jsi v DD neznamená, že nemáš lidská práva. zařízení má naopak povinnost podporovat kontakt s přirozeným prostředím uživatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
15.5.21 22:17
@j.a.n.i1 píše:
Pockej, to si vážně nejake zarizeni dovoli za normalnich okolností svepravnym klientum urcovat, kdo je smi navstivit 8o

Ano, některá zařízení to tak skutečně mají. Teď vlastně všechny a proto je to nedohledatelné.

• Citovat
  • Upravit
3533
15.5.21 23:10
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa chci za mamkou jít navštívit, ale test nechci až bůhvi kam.

Neboj, tak hluboko, jak Egypťanům po smrti to nedělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová