Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si musis uvedomit ty jeslti to kvuli mame zvladnes nebo ne. Me treba by to bylo lito ldyby zamnou nekdo neprisel kvuli tomu ze se nechce nechat otestovat.
Jestli bych prekonala 10 sekund nekomfortu, abych podporila nemocnou maminku v nemocnici?
Hmmmmm… vazne nad timhle premyslis? Pokud mate dobre vztahy, tak nechapu tve pochody. ![]()
Ten stěr z nosu nebolí a to jsem citlivka a bolestinek. Je nepříjemný, ale je to jen pár vteřin. Za mamkou bych do té nemocnice určitě šla.
Samozřejmě, že bych šla za maminkou. To testování vůbec nic není, jen to v tom nose zalechta. Zvládla to v pohodě i moje tříletá dcera ![]()
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet. ![]()
U nás v nemocnici mají teď takové simraci testy jen na opravdu krajicek nosu. A když je šikovný zdravotnik, tak i ty pcr jsou v poho a teď díky bohaté praxi jsou snad šikovní skoro vsichni. To bude v pohodě, neboj se
@Anonymní píše:
Dobře holky půjdu. Děkuji vám za reakce. Ale to se dává hluboko do nosu, to musí bolet.
Nebolí to a je to rychlovka, to zvládneš ![]()
@Elishka1 zeptala jsem se, jak to probíhá a řekli mi, že tyčinku zavádí hluboko do nosu, na kraj v nemocnici, že nestačí
Testování zvládlo i moje dvouleté dítě, naprosto bez problémů. Nějak nechápu co řešíš.
Úplně v pohodě to zvládneš!!
A maminka tam alespoň nebude sama. Já osobně radši 100× testy do nosu než nevím… Zubař
![]()
Ja uz mamku nemam a dala bych kdovi co za to, abych s ni mohla mluvit 5 minut.
Ona určitě přežila více nekomfortních až bolestivých situací v životě v tvůj prospěch. Já mám s mámou skvělý vztah, a podstoupila bych mnohem horší věci, abych jí mohla nějak podpořit a podržet. Ono být v nemocnici (min. dva týdny, podle toho, co píšeš) je dost nepříjemné, navíc to asi nebude banalita. Jinak lidi lifrují kvůli lůžkům po pár dnech…
Takže tvoje návštěva jí určitě potěší, a test z nosu proboha je fakt úplný prd… ![]()
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.