Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šla bych na test. Jako mě to taky bolí, teda záleží kdo ten test dela, ale chytla sem tak nesikovnou holku, ze mi to tam rvala silou až mi tekly slzy a nos mi bolel další 2 hodiny, ale pro někoho blízkého bych to klidně podstoupila zas.
Určitě bych šla za mamkou. Víš co, strach má velké oči. Už je to pro mě skoro rutinní vyšetření a jak je to rychlý tak už mi jen zamžikají očička, kejchnu a jdu dál a zapár vteřin ani nevím, že jsem na něm byla. Je kolem toho zbytečné drama. Moje malé děti ho taky absolvovali už xkrát, aby mohli za dědou do DD. Trochu si věř a zvládneš to.
Mně to v pohodě moc nepřišlo a za normálních situací udělám cokoliv, abych se tomu vyhnula, ovšem návštěvu mámy v nemocnici beru za situaci natolik mimořádnou a důležitou, že bych šla bez řečí.
@Anonymní píše:
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.
to se ptáš, jestli se nechat testovat a jít za maminkou? Toto nemyslíš vážně ![]()
Test není hluboko do nosu ani do mozku!!! Pokud víš, jak dlouho trvá vteřina, tak dlouho trvá test a odcházíš, nic nebolí. Nechápu takové chování, máma ti dala život a taky jí to bolelo
Clovek co se nechce testovat uz opravdu nic nemuze, kam ten svet speje. Nesla bych tam, mamka to pochopi, muzete si zavolat, stejne ji za chvili pusti.
@zudina píše:
Vyter z nosohltanu je mírně řečeno hodně nepříjemný. To nestačí antigen test z okraje nosu?
Určitě staci, ale to by zakladatelka musela misto breceni na netu pohledat, kde ho poblíž delaji.
@janickaIII píše:
Ty jsi troll viď? Jestli chtějí jen antigenní test, tak ty se dělají i jinak než z nosu.
No dovol. Ptala jsem se, jestli je nutné hluboko do nosu, odpověděla, že ano, že potřebuji ten stěr z hluboké části, že tam se to tak dělá.
@Anonymní píše:
Prosím zachování anonymity.
Dobrý večer všem,
chtěla bych se vás zeptat. Kdybyste měly mamku v nemocnici, s tim, že ještě přes příští týden v nemocnici bude.
Návštěvy v nemocnici jsou u nás povoleny od pondělí, ale s tim, ze se návštěvník nechá otestovat.
Jenže, mám z toho testování hluboko do nosu strach, bojím se toho. Šly byste se nechat otestovat i přes to, že byste se na testování hluboko do nosu necítili, abyste mohly navštívit mamku v nemocnici?
Už teď mi z toho bolí hlava.
tak buď za mamkou chceš a podstoupíš to(není to nic hrozného, chodím každý týden) a nebo za mamkou nechceš, tak to nepodstoupíš
@zudina ptala jsem se na kraj nosu i na krk. Ale řekla, že si tam nemůžu vymýšlet. Bojim se toho.
@lleennttiillkkaa chci za mamkou jít navštívit, ale test nechci až bůhvi kam.
Samozřejmě, bez váhání, na takových testech jsem naštěstí zatím nebyla, ale v takovém případě bych šla určitě.
Podél mě záleží jakek kdo má nos a jak šikovné se to udělá. Já sem to skoro necítila a někdo je z toho úplně na prášky pro ty i tekla krev… To je jako když vám berou krev taky se může stát že to blbe napíchnou a nebo cévkování…
A jiné srandy
@Anonymní píše:
z vyšetřeních, které jsem za poslední dobu podstoupila - gastroskopie, koloskopie, cévkování atd. Je test na covid to nejmenší zlo
Byla bych ochotná podstoupit maximálně neinvazivní test. Invazivní pro příbuzného v relativně dobrém stavu, který půjde za týden domů, opravdu ne. Můžu mu zavolat. Byli jsme několikrát, drama to není, ale nic příjemného také ne. Mám chronický zánět dutin a moje potíže byly zhoršeny každým testováním.
@Anonymní píše:
Tak si prostě dojed na test tam, kde to delaji, jak chceš. A nech si o tom vystavit potvrzeni.