Zápach v bytě od sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11999
9.4.21 12:07

Když jim doporučíš kouření z okna, tak si také moc nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.4.21 12:09

Stížnost podej na majitele nemovitosti, on je povinen upravit stoupačky tak, aby se nemohl zápach a hluk mezi byty šířit. Do napravení situace žádej slevu na nájemném.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.21 12:17
@Janli píše:
Stížnost podej na majitele nemovitosti, on je povinen upravit stoupačky tak, aby se nemohl zápach a hluk mezi byty šířit. Do napravení situace žádej slevu na nájemném.

Takže mám zajít na úřad, ať provede revizi stoupaček? Teď jsem četla na webu radu paní, která zaplácala tu šachtu izolační pěnou a má klid. Co myslí tou šachtou? Jak jsou v koupelně revizní dvířka a za nimi je ta díra, přes které mi ten úplně dýmí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.21 12:18
@Janli píše:

Nevěděla jsem, že majitel je povinen upravit stoupačky tak, aby se smrad nešířil. Děkuji, jsi hodná.

• Citovat
  • Upravit
4072
9.4.21 12:18

Holka s nejakyma dopisama shodis akorat sama sebe. Ja jsem hodne nekonfliktni a domluve otevreny clovek, ale začít mi nekdo lepit pasivne agresivni listecky na nastenku nebo dvere, tak si s nema vis co, vid? Takovy hrdiny na psani udani mam totiz opravdu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.4.21 12:20
@Anonymní píše:
Takže mám zajít na úřad, ať provede revizi stoupaček? Teď jsem četla na webu radu paní, která zaplácala tu šachtu izolační pěnou a má klid. Co myslí tou šachtou? Jak jsou v koupelně revizní dvířka a za nimi je ta díra, přes které mi ten úplně dýmí?

Podej na úřad oficiální stížnost na zápach a hluk šířící se stoupačkama a žádej nápravu. Ty sama nic nedělej, hlavně ne montážní pěnu do stoupaček… :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.4.21 12:23

@Janli Já bych úplně klidně přelepila ta dvířka něčím nepropustným (plastovou deskou a kvalitní tesa páskou třeba), myslím, že to by bohatě stačilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 12:23
@Janli píše:
Podej na úřad oficiální stížnost na zápach a hluk šířící se stoupačkama a žádej nápravu. Ty sama nic nedělej, hlavně ne montážní pěnu do stoupaček… :roll:

A jak prosím víš, že lze s těmi stoupačkami něco dělat? Že po nějakém řešení ten smrad nebude cítit? Já se už dívám, že si koupím svůj byt. Ale ty ceny, mein gott…

• Citovat
  • Upravit
2690
9.4.21 12:24

Být tebou tak za nimi normálně skočím a řeknu jim to do očí.. Ono když jim dáš dopis na dveře tak můžeš čekat že přijdou oni za tebou.. Takže proč zbytečně si to stěžovat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 12:24
@unuděná píše:
@Janli Já bych úplně klidně přelepila ta dvířka něčím nepropustným (plastovou deskou a kvalitní tesa páskou třeba), myslím, že to by bohatě stačilo 8)

Právě, že to nestačí. Zkoušela jsem. V té šachtě je dým…Musí se řešit příčina.

• Citovat
  • Upravit
25132
9.4.21 12:27

Nám se to v bytě tehdy šířilo komínem od digestoří, pomohlo nám taky zapnout odsavač. A v případě koupelny bych zavírala dveře a pustila tam taky vždycky ventilátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 12:29
@MartinaIrena píše:
Nám se to v bytě tehdy šířilo komínem od digestoří, pomohlo nám taky zapnout odsavač. A v případě koupelny bych zavírala dveře a pustila tam taky vždycky ventilátor.

Nemám v koupelně ventilátor. Máme atypický dům. Mám okno v koupelně. Musí se pořešit stoupačky. Ať se stará město.

• Citovat
  • Upravit
15814
9.4.21 12:30
@Anonymní píše:
A jak prosím víš, že lze s těmi stoupačkami něco dělat? Že po nějakém řešení ten smrad nebude cítit? Já se už dívám, že si koupím svůj byt. Ale ty ceny, mein gott…

byt? to ti nepomůže, to klidně můžeš být v nějakém bytě jinde, ale ve stejné nebo obdobné situaci :nevim: to by sis musela koupit nějakou samostatnou nemovitost - rodinný dům, celoročně obytnou chalupu nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.4.21 12:34
@Anonymní píše:
Nemám v koupelně ventilátor. Máme atypický dům. Mám okno v koupelně. Musí se pořešit stoupačky. Ať se stará město.

Máš v koupelně okno a řešíš, že nevíš, co s tím? Co takhle to okno otevřít, dveře zavřít a je to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
9.4.21 12:38

Já bych tou montážní pěnou ucpal celou stupacku pod vámi a ať se tam dole třeba udusí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný