Výtok - co to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
565
12.12.11 17:43

no to je jedno, prostě naklusej k doktoru a pokud byl během toho roku sex, jakože předpokládam, že jo, tak rovnou nahnat i partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
16.12.11 20:19
malamamca píše:
no to je jedno, prostě naklusej k doktoru a pokud byl během toho roku sex, jakože předpokládam, že jo, tak rovnou nahnat i partnera

Tak to máš pravdu.Nelečený záněty,můžou taky navíc způsobit neplodnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.14 19:37

Holky, stydím se napsat, ale musím vědět co a jak. Poslední dobou mě trápí silný výtok, nesvědí, nesmrdí, nepálí, prostě nic. Jen mám hodně mokré kalhotky a taky při sexu když ho partner vytáhne, má ho jakoby špinavého, prostě takové bílé něco, je to určitě ze mě. Nedávno jsem vysadila po 8 letech HA, tak nevím, zda je to normální nebo ne :oops: Dokud jsem brala HA výtok jsem neměla nikdy, ani trošku. Omlouvám se za takový dotaz :oops:

• Citovat
  • Upravit
281
13.10.14 19:53
@Anonymní píše:
Holky, stydím se napsat, ale musím vědět co a jak. Poslední dobou mě trápí silný výtok, nesvědí, nesmrdí, nepálí, prostě nic. Jen mám hodně mokré kalhotky a taky při sexu když ho partner vytáhne, má ho jakoby špinavého, prostě takové bílé něco, je to určitě ze mě. Nedávno jsem vysadila po 8 letech HA, tak nevím, zda je to normální nebo ne :oops: Dokud jsem brala HA výtok jsem neměla nikdy, ani trošku. Omlouvám se za takový dotaz :oops:

Pravděpodobně je to z toho vysazení HA. Když bereš HA, nemáš ani ovulaci. Takže máš i jiný výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.3.15 11:52

vytoky

Ahoj holky.. Mam taky takovy problem.. Vzdy nez prijde menstruace tak 4-5 dni pred mam silny vytok.. Nekdy je ciry a nekdy bili.. Nekdy i zapacha a nekdy ne.. Byla jsem tehotna pred par lety, byla jsem hrozne mlada a sla na potrat.. Od ty doby to takhle mam.. Je to v poradku? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí