Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to je jedno, prostě naklusej k doktoru a pokud byl během toho roku sex, jakože předpokládam, že jo, tak rovnou nahnat i partnera
malamamca píše:
no to je jedno, prostě naklusej k doktoru a pokud byl během toho roku sex, jakože předpokládam, že jo, tak rovnou nahnat i partnera
Tak to máš pravdu.Nelečený záněty,můžou taky navíc způsobit neplodnost.
Holky, stydím se napsat, ale musím vědět co a jak. Poslední dobou mě trápí silný výtok, nesvědí, nesmrdí, nepálí, prostě nic. Jen mám hodně mokré kalhotky a taky při sexu když ho partner vytáhne, má ho jakoby špinavého, prostě takové bílé něco, je to určitě ze mě. Nedávno jsem vysadila po 8 letech HA, tak nevím, zda je to normální nebo ne
Dokud jsem brala HA výtok jsem neměla nikdy, ani trošku. Omlouvám se za takový dotaz ![]()
@Anonymní píše:
Holky, stydím se napsat, ale musím vědět co a jak. Poslední dobou mě trápí silný výtok, nesvědí, nesmrdí, nepálí, prostě nic. Jen mám hodně mokré kalhotky a taky při sexu když ho partner vytáhne, má ho jakoby špinavého, prostě takové bílé něco, je to určitě ze mě. Nedávno jsem vysadila po 8 letech HA, tak nevím, zda je to normální nebo neDokud jsem brala HA výtok jsem neměla nikdy, ani trošku. Omlouvám se za takový dotaz
Pravděpodobně je to z toho vysazení HA. Když bereš HA, nemáš ani ovulaci. Takže máš i jiný výtok.
Ahoj holky.. Mam taky takovy problem.. Vzdy nez prijde menstruace tak 4-5 dni pred mam silny vytok.. Nekdy je ciry a nekdy bili.. Nekdy i zapacha a nekdy ne.. Byla jsem tehotna pred par lety, byla jsem hrozne mlada a sla na potrat.. Od ty doby to takhle mam.. Je to v poradku? Dekuji ![]()