Hlenová zátka nebo plodová voda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
21.6.14 18:57

Ok, no ja jsem to sice potrebovala vydrzet vcelku az do pondeli, ale tak radsi se psychicky pripravim ze jdu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.6.14 19:00

@sabusssa hele klid, třeba ti to pondělí klidně ještě vyjde.. Jinak jestli máš pochybnosti nebo jen blbý pocit, jeď se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.6.14 19:07

@sabusssa jestli je to zatka, tak ta ti muze odchazet nekolik dni… mne zacala odchazet v patek a v pondeli jsem porodila… zkus spis tu sprchu, pokud mas bolesti, tak bud prejdou, nebo to bude pokracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.6.14 19:46

@sabusssa Jela bych hned nechat se zkontrolovat. Pokud je to plodova voda, hrozi proniknuti infekce k mimcu…Lepsi jet stokrat zbytecne nez pozde… :palec: drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
21.6.14 19:47

Moc vam dekuji za reakce :-) Ja to jen nejak proste necekam, prtz celou dobu se citim jako bych byla v 5.mesici, zadne bolesti, vytoky, spineni… :-)
Ale s tim spinenim, byste si teda starosti nedelaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.6.14 19:48

@sabusssa Ja jsem spinila skoro cele tehu :nevim: a vsechno vzdy ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.6.14 19:50

@sabusssa u druhého porodu jsem byla taky 3 dny před stále mokrá.(takže i když se tu píše, že zátka je hlen, nemusí to tak být) Jela jsem do porodnice, plodovku mi vyloučili, další den se porod rozjel sám. Od rána pěkně průjmem, večer jsem už našla ve vaně kus čiré krve, tak jsem se konečně rozhodla jet. Špinění je na pohodu, to je k přípravě na porod. Rodila jsem zcela bezbolestně 50 min po příjezdu ;)
Máš „menstruační“ bolesti.
Začni si psát časy. Při postupujícím porodu ti budou zesilovat, čas mezi „bolestí“ a klidem se bude zkracovat, bolest se bude časově zvyšovat. Např 10 min -25sec - 8 -35 6-50 5-60…To už vyjed´.Možná krapet dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
22.6.14 17:10

Ahoj maminky, vracim se ke vcerejsimu tematu. menstruacni bolesti odeznely a zustalo jen to spineni.
achjooo ja se snad nedockam.

Jeste bych se Vas ale rada zeptala, jak se vam miminko hybalo ty posledni dny/tydny?

Me uz se mala jen sem tam vybouli a tod vse. Ale to je asi normalni??..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.6.14 17:16

@sabusssa ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.6.14 19:00

@sabusssa je to normalni, uz tam ma malo mista a je pripraveba na porod;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.18 18:01

Ahojky,

obnovuji diskuzi, jelikoz dnes rano ze me nejspis zacla odchazet hlenova zatka … je to takovy hlen obcas naruzovely …Odvhazi vetsinou po wc ne primo na zachode … ne vzdy je to ale hlenovite tak se chci zeptat jak dlouho vam odchazela hlenova zatka a jestli byla i s primesi vodoveho vytoku nebo jen samotny hlen? Je nekdo komu unikala plodova voda po takovych troskach ze to nepoznal? A posledni dotaz zda v porodnici poznaji unik z obyc always vlozky nebo musim mit poporodni ? A staci mit jen trosku ,,vytoku” nebo musi byt plne nasakla ?

• Citovat
  • Upravit
1699
1.8.18 18:17
@Anonymní píše:
Ahojky,obnovuji diskuzi, jelikoz dnes rano ze me nejspis zacla odchazet hlenova zatka … je to takovy hlen obcas naruzovely …Odvhazi vetsinou po wc ne primo na zachode … ne vzdy je to ale hlenovite tak se chci zeptat jak dlouho vam odchazela hlenova zatka a jestli byla i s primesi vodoveho vytoku nebo jen samotny hlen? Je nekdo komu unikala plodova voda po takovych troskach ze to nepoznal? A posledni dotaz zda v porodnici poznaji unik z obyc always vlozky nebo musim mit poporodni ? A staci mit jen trosku ,,vytoku” nebo musi byt plne nasakla ?

Ahoj já porodila minulý týden a nejspíš mi takto unikala plodová voda.. ( Týden odcházela hlenová zátka a vodový výtok) ale myslela jsem si, že to nic není. Pak jsem přišla na kontrolu a tam mi praskla voda úplně. Pokud máš pocit nech to otestovat na obyčejné a neparfémované vložce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.18 18:23
@GirlsNick píše:
Ahoj já porodila minulý týden a nejspíš mi takto unikala plodová voda.. ( Týden odcházela hlenová zátka a vodový výtok) ale myslela jsem si, že to nic není. Pak jsem přišla na kontrolu a tam mi praskla voda úplně. Pokud máš pocit nech to otestovat na obyčejné a neparfémované vložce :palec:

A zadny problem nebyl ? Vsude pisou ze kdyz se to nezjisti ze unika do nejakyho casu muze to byt spatne

• Citovat
  • Upravit
1699
1.8.18 18:25
@Anonymní píše:
A zadny problem nebyl ? Vsude pisou ze kdyz se to nezjisti ze unika do nejakyho casu muze to byt spatne

Problém naštěstí nebyl protože to bylo opravdu v malé míře a pořádně mi praskla až při kontrole. Každopádně mi říkali, že jsem měla přijít.. Pokud máš pocit, že je to plodovka, neváhej a jdi tam radši 10× zbytečně než 1× pozdě .. Každá jsme jiná, u mně se nic nestalo, ale u Tebe to může být jinak ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí