Čí dítě čekám - prosím uklidněte mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
26.7.19 14:11

No a není ti úplně jedno? Vždyť v takovém milujicim a super vztahu se vše prekona :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.7.19 14:11
@Terezka094 píše:
No to se těžko vysvětluje. Máme toho za sebou hodně už a dost jsme si i navzájem pomohli. To by bylo na dlouho. Řekli jsme si, že to prostě zkusíme. A teď přijde tohle. Absolutně nevím co s tím dělat. Dítě chci. Neustále počítám dokola a dokola. Sice docházím k výsledku, že to je pritelovo ale jeden nikdy neví. Nikdy jsem v takové situaci nebyla. A už nikdy být ani nechci. Vím. Byli jsme od sebe. Ta nejistota je šílena a já nevím prostě co teď

No ja jsem asi nazoru, ze deti by se meli privadet do funkcnich vztahu a to ten vas neni. No ale ty to zrejme vidis jinak :nevim: myslim, ze bys spis mela resit vychovu a klidne zazemi pro sve jiz stavajici deti nez si porizovat dalsi s nekym s kym to stejne zase neklape ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.7.19 14:12

@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:14

:poblion: takové ženské… chudáci děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:14
@Trojlístek píše:
@Terezka094 ty asi chceš aby bylo dítě toho přítele. Myslím, že je to jedno. Vztah se vám znovu podělá tak jako tak. Spíš přemýšlej co se situací až budeš sama s dalším dítětem. A nebo zda bude lepší to zařídit jinak. Nejsi v pohádce, jsi v realitě. Ber zodpovědnost do hrsti. Teď není důležitá tvá duše, nýbrž rozum.

Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:16
@Anonymní píše:
@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni? :-)

Uvedla jsem první den MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:17
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá. :roll:

Ale děti se mají plánovat. Ne se nechat ehm ojet od kamaráda. Pak po týdnu znovupřitelem. To není chyba. To je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:18
@Kaileee píše: :poblion: takové ženské… chudáci děti

Jak můžeš říct chudáci děti. Já si přišla pro radu a kolikrát tady jsou takové diskuse, že kam se hrabu já. Každý se někdy dostanu do situace kdy potřebuje poradit. a tady se člověk dočká asi jen toho, že se na něj kyda špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá. :roll:

Jenomže je trochu rozdíl, když se to podělá až potom. Anebo když do už podelaneho vztahu privedes další dítě. Ale ty máš určitě argument i na tohle. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
@Terezka094 píše:
Uvedla jsem první den MS ;)

Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.7.19 14:19
@Anonymní píše:
@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni? :-)

No tak píše 24.6. poslední den menstruace a 26.6. styk s kamarádem. Tak z toho mi vychází, že už klidně může být i kamaráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina

Tak potrestala jsi se sama, ale co chudaci ty vsechny deti? :,(

• Citovat
  • Upravit
20
@mota píše:
No tak píše 24.6. poslední den menstruace a 26.6. styk s kamarádem. Tak z toho mi vychází, že už klidně může být i kamaráda

24.6. Byl první den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:20
@Terezka094 píše:
Jak můžeš říct chudáci děti. Já si přišla pro radu a kolikrát tady jsou takové diskuse, že kam se hrabu já. Každý se někdy dostanu do situace kdy potřebuje poradit. a tady se člověk dočká asi jen toho, že se na něj kyda špína.

no jako mít matku takovou, no nevím jak to říct slušně, to je silné kafé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:20
@Anonymní píše:
Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi? 8o

Prosím tě můžeš psát k tématu? Tohle je každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí