Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a není ti úplně jedno? Vždyť v takovém milujicim a super vztahu se vše prekona ![]()
@Terezka094 píše:
No to se těžko vysvětluje. Máme toho za sebou hodně už a dost jsme si i navzájem pomohli. To by bylo na dlouho. Řekli jsme si, že to prostě zkusíme. A teď přijde tohle. Absolutně nevím co s tím dělat. Dítě chci. Neustále počítám dokola a dokola. Sice docházím k výsledku, že to je pritelovo ale jeden nikdy neví. Nikdy jsem v takové situaci nebyla. A už nikdy být ani nechci. Vím. Byli jsme od sebe. Ta nejistota je šílena a já nevím prostě co teď
No ja jsem asi nazoru, ze deti by se meli privadet do funkcnich vztahu a to ten vas neni. No ale ty to zrejme vidis jinak
myslim, ze bys spis mela resit vychovu a klidne zazemi pro sve jiz stavajici deti nez si porizovat dalsi s nekym s kym to stejne zase neklape ![]()
@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni? ![]()
@Trojlístek píše:
@Terezka094 ty asi chceš aby bylo dítě toho přítele. Myslím, že je to jedno. Vztah se vám znovu podělá tak jako tak. Spíš přemýšlej co se situací až budeš sama s dalším dítětem. A nebo zda bude lepší to zařídit jinak. Nejsi v pohádce, jsi v realitě. Ber zodpovědnost do hrsti. Teď není důležitá tvá duše, nýbrž rozum.
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá. ![]()
@Anonymní píše:
@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni?
Uvedla jsem první den MS ![]()
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá.
Ale děti se mají plánovat. Ne se nechat ehm ojet od kamaráda. Pak po týdnu znovupřitelem. To není chyba. To je blbost.
@Kaileee píše:takové ženské… chudáci děti
Jak můžeš říct chudáci děti. Já si přišla pro radu a kolikrát tady jsou takové diskuse, že kam se hrabu já. Každý se někdy dostanu do situace kdy potřebuje poradit. a tady se člověk dočká asi jen toho, že se na něj kyda špína.
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá.
Jenomže je trochu rozdíl, když se to podělá až potom. Anebo když do už podelaneho vztahu privedes další dítě. Ale ty máš určitě argument i na tohle. ![]()
@Terezka094 píše:
Uvedla jsem první den MS
Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi? ![]()
@Anonymní píše:
@Yasmina21 @Veverko neprijde vam spis pravdepodobnejsi, ze uvedla posledni den menstruace a ne prvni?
No tak píše 24.6. poslední den menstruace a 26.6. styk s kamarádem. Tak z toho mi vychází, že už klidně může být i kamaráda
Tak potrestala jsi se sama, ale co chudaci ty vsechny deti? ![]()
@mota píše:
No tak píše 24.6. poslední den menstruace a 26.6. styk s kamarádem. Tak z toho mi vychází, že už klidně může být i kamaráda
24.6. Byl první den MS.
@Terezka094 píše:
Jak můžeš říct chudáci děti. Já si přišla pro radu a kolikrát tady jsou takové diskuse, že kam se hrabu já. Každý se někdy dostanu do situace kdy potřebuje poradit. a tady se člověk dočká asi jen toho, že se na něj kyda špína.
no jako mít matku takovou, no nevím jak to říct slušně, to je silné kafé…
@Anonymní píše:
Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi?
Prosím tě můžeš psát k tématu? Tohle je každého věc.