Čí dítě čekám - prosím uklidněte mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hegy
26.7.19 14:37

Prisla sis pro radu? A jakou proboha…jak si kdo ustele…ach jo, zas to odnesou deti…

• Citovat
  • Upravit
1146
26.7.19 14:39

@Terezka094 Tak to tě zklamu, tady je to horší a horší, dospělé ženské které si potřebuji urážkami druhých dokázat že jsou lepší, ale bůh ví jaké kostlivce ve skříni mají, to už žádná neřekne ale tady dělají jaké jsou dokonalé, prostě ubohost na entou :D Tak si udělal chybu, no a co, každý je dělá a kdo říká že ne, tak tím tuplem. Nemluvě o tom že jsou to tvoje chyby za které případné následky poneseš pouze ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
26.7.19 14:39
@Lucie1906 píše:
@Terezka094 Tak to tě zklamu, tady je to horší a horší, dospělé ženské které si potřebuji urážkami druhých dokázat že jsou lepší, ale bůh ví jaké kostlivce ve skříni mají, to už žádná neřekne ale tady dělají jaké jsou dokonalé, prostě ubohost na entou :D Tak si udělal chybu, no a co, každý je dělá a kdo říká že ne, tak tím tuplem. Nemluvě o tom že jsou to tvoje chyby za které případné následky poneseš pouze ty.

Myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:40
@Lucie1906 píše:
@Terezka094 Tak to tě zklamu, tady je to horší a horší, dospělé ženské které si potřebuji urážkami druhých dokázat že jsou lepší, ale bůh ví jaké kostlivce ve skříni mají, to už žádná neřekne ale tady dělají jaké jsou dokonalé, prostě ubohost na entou :D Tak si udělal chybu, no a co, každý je dělá a kdo říká že ne, tak tím tuplem. Nemluvě o tom že jsou to tvoje chyby za které případné následky poneseš pouze ty.

Jedina dokonalá bez kostlivce budeš ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
@Lucie1906 píše:

To je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
@Anonymní píše:
Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi? 8o

A proč anonym? ;)
Stydíš se za názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
26.7.19 14:42
@Terezka094 píše:
24.6. Byl první den MS.

Bude to přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:43
@Terezka094 píše:
To je pravda.

Jako že se tvoje těhotenství (možná s jiným) nikoho dalšího nedotkne? Jak to chceš udělat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:45
@Lucie1906 píše:
@Terezka094 Tak to tě zklamu, tady je to horší a horší, dospělé ženské které si potřebuji urážkami druhých dokázat že jsou lepší, ale bůh ví jaké kostlivce ve skříni mají, to už žádná neřekne ale tady dělají jaké jsou dokonalé, prostě ubohost na entou :D Tak si udělal chybu, no a co, každý je dělá a kdo říká že ne, tak tím tuplem.Nemluvě o tom že jsou to tvoje chyby za které případné následky poneseš pouze ty.

ty budeš taky inteligence sama, ono právě neponese následky jen ona, ale hlavně její děti… kterých je mi fakt mega líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
26.7.19 14:45

Holky, já se tady s Vámi nebudu hádat, vy jste tady ty dokonalé které všechno vědí nejlíp, Vám by se to přece nikdy nestalo. To že jste měly štěstí v životě a hned našly super chlapa, práci atd. ještě neznamená že takové štěstí mají všichni. Ale mě je úplně jasné že nejjednodušší je člověka hned odsoudit protože si ani zdaleka nedokážete představit být v jeho kůži. Spíš nechcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:46
@Lucie1906 píše:
Holky, já se tady s Vámi nebudu hádat, vy jste tady ty dokonalé které všechno vědí nejlíp, Vám by se to přece nikdy nestalo. To že jste měly štěstí v životě a hned našly super chlapa, práci atd. ještě neznamená že takové štěstí mají všichni. Ale mě je úplně jasné že nejjednodušší je člověka hned odsoudit protože si ani zdaleka nedokážete představit být v jeho kůži. Spíš nechcete.

To není o štěstí. To je o výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
26.7.19 14:49
@Kaileee píše:
ne já mám dítě s manželem a rozhodně se nerozcházíme a ani si nechodíme dělat dítě jinam, to čumíš co?? :mrgreen: o své děti se staráš jak nejlépe umíš jo??? to jim pověz až se narodí další dítě, jak se budou mít dobře

Proc jsi tak zla? 8o ty a dalsi, tak uz jste se vyradily, dokazaly jste si, jak jste dokonale a ted uz byste se mohly trochu uklidnit, ne. :roll:
Jinak ja teda cumim :poblion:

• Citovat
  • Upravit
442
26.7.19 14:51

@Russet mohla..Já ovuluju hned po MS a všechny 3 děti jsou z tohoto období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:51
@Kačus82 píše:
Proc jsi tak zla? 8o ty a dalsi, tak uz jste se vyradily, dokazaly jste si, jak jste dokonale a ted uz byste se mohly trochu uklidnit, ne. :roll:
Jinak ja teda cumim :poblion:

dokonalá rozhodně nejsem, ale od dokonalosti k tomuhle odpadu je docela dlouhá cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
26.7.19 14:52

@Kaileee Proboha a co se jim děje tak hrozného? Týrá je někdo, trápí je hlady? Pokud dobře vidím tak tady o tom nepadlo ani slovo, tady se řeší úplně něco jiného. To že se zakladatelka vyspala s kamarádem a otěhotněla to těm dětem nějak ublížilo? Já pevně věřím se že o ně zakladatelka dobře stará tak nevím co tady hned mluvíte chudáci děti, když vy vůbec do toho nevidíte.. Ale jak už jsem řekla, odsoudit člověka je jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí