Čí dítě čekám - prosím uklidněte mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
26.7.19 14:20
@Terezka094 píše:
Ano jsem v realitě. Vztah se může prodelat komukoli. I když to mají mezi sebou dobrý. To nemůžeš takhle říct. A ještě s jistotou. To už by nikdo nemohl mít rodinu. Že strachu že se to podělá. :roll:

S tímhle chlapem jsi 3 roky i s cestou. Oba máte děti. Neustále se hádáte, on zjevně nemá dořešenej vlastní vztah s ex (píše jí, že ji miluje), snažíte se o díte a ty sotva vylezeš ven hupneš na jinýho. Tohle opravdu na vztah z pevnými základy nevypadá. Jako od matky dvou dětí, co už má zjevně něco za sebou by jeden opravdu čekal jinej přístup. Dítě přece není jen suvenýr z jednoho delšího rande tvl.

Příspěvek upraven 26.07.19 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:21
@Anonymní píše:
Aha, tak to me nenapadlo, ze nekdo soulozi pri menstuaci a jeste bez kondomu. To to tomu chlapovi nevadi si ho rachat v krvi? 8o

Tak kamarád, víš, byl rád, že se mu přišla vyplakat na rameno. A že byla ochotná i přesto a nelpěla na ochraně. Takovou aby pohledal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
26.7.19 14:22

@Terezka094 a co ti jako řekne? Ty budeš s lékařem řešit čí to dítě může být? Je chyba a chyba, aby dítě vzniklo chybou je hodně blbý základ pro spokojený vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:23
@Kaileee píše:
no jako mít matku takovou, no nevím jak to říct slušně, to je silné kafé…

Aha. To je zajímavý. Ty jsi asi nikdy chybu neudělala. Jak můžeš vůbec říct mít takovou matku. Nevíš absolutně nic jaká já jsem matka. O své děti se starám jak nejlépe umím. A tohle mě při nejmenším uráží. Už sem raději odpovidat nebudu. Myslela jsem, že se tu může diskutovat normálně a ne s urážkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:26
@Terezka094 píše:
Aha. To je zajímavý. Ty jsi asi nikdy chybu neudělala. Jak můžeš vůbec říct mít takovou matku. Nevíš absolutně nic jaká já jsem matka. O své děti se starám jak nejlépe umím. A tohle mě při nejmenším uráží. Už sem raději odpovidat nebudu. Myslela jsem, že se tu může diskutovat normálně a ne s urážkami.

ne já mám dítě s manželem a rozhodně se nerozcházíme a ani si nechodíme dělat dítě jinam, to čumíš co?? :mrgreen: o své děti se staráš jak nejlépe umíš jo??? to jim pověz až se narodí další dítě, jak se budou mít dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
26.7.19 14:27
@Kaileee píše:
ne já mám dítě s manželem a rozhodně se nerozcházíme a ani si nechodíme dělat dítě jinam, to čumíš co?? :mrgreen: o své děti se staráš jak nejlépe umíš jo??? to jim pověz až se narodí další dítě, jak se budou mít dobře

Asi tak, zakladatelka bude trošku jednodušší. Trošku víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.7.19 14:30
@Paola21 píše:
Asi tak, zakladatelka bude trošku jednodušší. Trošku víc.

no jo taková adeptka do výměny manželek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
26.7.19 14:31

@Terezka094 Ahoj, vůbec neřeš tady ty ubohé komentáře, někdo si jen potřebuje zvýšit sebevědomí, dokonalé ženy které nikdy neudělaly žádnou chybu :D co se tvého příspěvku týče, 19.7 ti test ukázal že jsi těhotná 7-14 dní takže ovulace byla když budeme brát v potaz těch 14dni, tak 5.7, takže to poukazuje že je dítě přítelovo. Pochybuji že by kamarádovi spermie vydrželi tak dlouhou čekat na ovulaci, ale jako jistá si 100% být asi nemůžeš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.7.19 14:32

Taky hlasuju pro přítele. Podle data i podle testu, zbytek je jen tvoje věc, nemusíš se tu nikomu zpovídat. Sama víš nejlíp, jak to máte, a co od něj můžeš čekat. :nevim: ale trochu by sis to s ním měla vyrikat, ty nemůžeš za to, že mu ex nechce dávat dítě. Takhle si akorát koleduje o to, že se přítel upne na vaše společné dítě a u prvního to kvůli ní vzdá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
26.7.19 14:33

Tyhle dotazy tu jsou jako přes kopírák snad každý týden 8o
Už začínám mít pocit, že každá holka se napřed rozejde s partnerem, pak náhodou vyspí s kamarádem, aby se příští týden zas náhodou vyspala s bývalým… aby pak mohla zjistit, že je těhotná.
(třeba by se to mohlo patentovat jako návod pro ty, kterým to otěhotnění nějak nejde…? :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 14:34
@Lucie1906 píše:
@Terezka094 Ahoj, vůbec neřeš tady ty ubohé komentáře, někdo si jen potřebuje zvýšit sebevědomí, dokonalé ženy které nikdy neudělaly žádnou chybu :D co se tvého příspěvku týče, 19.7 ti test ukázal že jsi těhotná 7-14 dní takže ovulace byla když budeme brát v potaz těch 14dni, tak 5.7, takže to poukazuje že je dítě přítelovo. Pochybuji že by kamarádovi spermie vydrželi tak dlouhou čekat na ovulaci, ale jako jistá si 100% být asi nemůžeš :(

Dekuju moc. Já vím, že jsem udělala obrovskou chybu. Myslela jsem si naivně, že tady budou paní, které mi pomohou nebo alson nějak poradi. Teď jsem jen víc v háji. Dekuju ti moc. Aspoň někdo kdo mi to napsal normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:35
@Lucie1906 píše:
@Terezka094 Ahoj, vůbec neřeš tady ty ubohé komentáře, někdo si jen potřebuje zvýšit sebevědomí, dokonalé ženy které nikdy neudělaly žádnou chybu :D co se tvého příspěvku týče, 19.7 ti test ukázal že jsi těhotná 7-14 dní takže ovulace byla když budeme brát v potaz těch 14dni, tak 5.7, takže to poukazuje že je dítě přítelovo. Pochybuji že by kamarádovi spermie vydrželi tak dlouhou čekat na ovulaci, ale jako jistá si 100% být asi nemůžeš :(

Ona je chyba a chyba :roll: Já si občas zapomenu deštník a zmoknu. Ale spoďáry si u kamaráda, navíc v době MS, nesvlíkám. Zvlášť čerstvě po rozchodu a po už jednom rozchodu, ze kterého mám 2 děti. Ale jó, chybička se vloudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
@Kamkam píše:
Taky hlasuju pro přítele. Podle data i podle testu, zbytek je jen tvoje věc, nemusíš se tu nikomu zpovídat. Sama víš nejlíp, jak to máte, a co od něj můžeš čekat. :nevim: ale trochu by sis to s ním měla vyrikat, ty nemůžeš za to, že mu ex nechce dávat dítě. Takhle si akorát koleduje o to, že se přítel upne na vaše společné dítě a u prvního to kvůli ní vzdá. :nevim:

Dekuju :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
@Lucie1906 píše:

Chybu? Zakladatelka má 2 děti s předešlého vztahu, který nevyšel, ok, stane se, ale to je první chyba. Druhá chyba je, že nyní setrvává ve vztahu s idiotem a třetí chyba je, že se peleší opila s kamarádem a ještě bez ochrany. Na to člověk nemusí být dokonalý, aby se mu tohle nestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 14:36
@vulpes píše:
Tyhle dotazy tu jsou jako přes kopírák snad každý týden 8o
Už začínám mít pocit, že každá holka se napřed rozejde s partnerem, pak náhodou vyspí s kamarádem, aby se příští týden zas náhodou vyspala s bývalým… aby pak mohla zjistit, že je těhotná.
(třeba by se to mohlo patentovat jako návod pro ty, kterým to otěhotnění nějak nejde…? :think: )

Nebo stačí soulo. žit s kondomem. Ten rupe každou chvíli. Nebo „zapomenout“ si vzít prášek sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí