Čí dítě čekám - prosím uklidněte mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
26.7.19 15:51
@Paola21 píše:
NJ, nakonec jsem tu nechutné ty ženské, které nedokáží pochopit nezodpovědnost a smýšlení zakladatelky. Kam bychom to dopracovaly, kdyby jsme se chovaly všechny jako zakladatelka? Moc hezký svět by to nebyl.

A ty veris, ze timhle nadavanim a hromadnym zvracenim udelate svet lepsi? Hele je fajn, ze se chovate zodpovedne, cim vic, tim líp, co jineho na to rict, ale kdyz to podavate timto zpusobem, tak moc sympatii teda nevzbuzujete

• Citovat
  • Upravit
5866
26.7.19 15:55
@Kačus82 píše:
A ty veris, ze timhle nadavanim a hromadnym zvracenim udelate svet lepsi? Hele je fajn, ze se chovate zodpovedne, cim vic, tim líp, co jineho na to rict, ale kdyz to podavate timto zpusobem, tak moc sympatii teda nevzbuzujete

Nepotřebuju vzbuzovat sympatie, to jsem ani neměla v plánu. Zakladatelka mi zrovna svým přístupem taky sympatická není. Mým cílem je (a věřím, že i ostatních), aby se zakladatelka poučila a nedejbože to nezopakovala, což se bohužel nedá vyloučit, když to považuje jen za „chybu“. :nevim: Alespoň jsem to zkusila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.19 15:56
@Kačus82 píše:

My tady tlacháme. My nechceme změnit svět. Ona si ten svůj po…třísnila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
26.7.19 16:21

@Terezka094 ahoj, omlouvám se, jestli už jsi to tu psala - píšeš, že menstruace začala 24.6. a s kamarádem jsi spala 26.6.. to jsi to ještě měla? Nebo máš jen jednodenní menses?

Jinak bych řekla 90% přítel, 10% kamarád. Jistota prostě bohužel není, spermie mohou přežít až 5 dní a ovulace mohla přijít dřív. Doporučuji buď po porodu udělat testy, bpokid chceš jistotu. Pokud jistotu nepotřebuješ, vše nahrává při přítele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.7.19 16:32
@Bídžej píše:
@Terezka094 ahoj, omlouvám se, jestli už jsi to tu psala - píšeš, že menstruace začala 24.6. a s kamarádem jsi spala 26.6.. to jsi to ještě měla? Nebo máš jen jednodenní menses?Jinak bych řekla 90% přítel, 10% kamarád. Jistota prostě bohužel není, spermie mohou přežít až 5 dní a ovulace mohla přijít dřív. Doporučuji buď po porodu udělat testy, bpokid chceš jistotu. Pokud jistotu nepotřebuješ, vše nahrává při přítele :palec:

Ahoj 24.6. Mi začala MS. A končila mi 30.6. Ovulaci jsem měla mít kolem šestého až devátého cca podle výpočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.7.19 16:38

@Terezka094 já vždy ocením kvalitní příběh, takže je to přítelovo si myslím já na99 procent. A kdyby byla nouze, taky se přimlouvám k zaslání přihlášky do výměny manželek případně malé lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
26.7.19 16:47

Procpa se temer vzdy diskuse s jasnym nazvem a dotazem zvrtne v debatu o necem, na co se nikdo neptal??Je to celkem skoda, kazdy z nas ma nejaka trapeni, tak proc porad ostatni soudit? Opravdu si myslite, ze kdyz zakladatelce napisete, ze je nezodpovedna coura, ze se a) zmeni, b) to situaci nejak zmeni, c) se nam/ji bude zit lip? vzdyt je to jeji vec. Mam kamaradku, co resila to same, s tim rozdilem, ze je patnact let ve vztahu a sveho muze proste casto podvadi. Jasne, muzu s tim nesouhlasit, muzu si myslet, ze je nezodpovedna coura, muzu ji to i rict, ale na tom faktu to nic nemeni. A mam ji rada i tak, protoze do jejiho sexu mi vubec nic neni a jeji kvality smerovane ke mne jsou proste nekde jinde.
A k tomu, ze jsme si mely lepe vybrat manzely - sama jsem rozvedena, muj exmanzel neni ani naznakem zadny debil, nasilnik, pijan atp., ale proste o mne (i tu prede mnou, i tu po mne..) ztratil uplne po trech letech zajem. Mohla jsem to predem tusit? Mela jsem vybirat lepe? Asi mohla, asi mela, ale proste nejsem dokonalal a udelala jsem chybu a me se treba velmi dotyka, kdyz zde zeny pisou, ze to je vec dobreho vyberu - snazila jsem se, jak to tenkrat slo a presto to nedopadlo dobre. A nevim, jak jsem to mela udelat jinak a mucim se s tim kazdy den. O to vic ta slova o neschopnosti zranuji.
A zaverem tedy k zakladatelce - pravdepodobne je Tveho muze. Stejne tak, jako u me kamaradky. Poptej se na moznosti testu z krve, ale jistotat by byly az testy DNA po narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
26.7.19 16:55

@Terezka094 prosím te, jakožto stará páka ti radím, abys to hodila za hlavu, neresila čí je dítě a užívala si to. Dle mého ten váš vztah stejně nebude mít dlouhého trvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.7.19 17:08
@Paola21 píše:
Máš vztah s idiotem a s jiným blbem ses vyspala v mezičase a teď nevíš, jestli je dítě idiota nebo blba? :think: Možná by bylo nejlepší se na oba vykašlat, dítě nedítě.
Mrzí mne, že Vás neznám, jistě jste velmi moudrá a všechno udělala tím nejlepším způsobem. Ale každopádně sprostá!
Terezko, raději jste ani neměla sem psát. Kdo s Vámi cítí, tak pomoci nemůže a jiní jen urážejí. Zřejmě nikdy neudělali chybu. Možná Vás čeka velmi těžká budoucnost, ale potratem bych to neřešil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.19 17:26

Ahoj

Paní založí diskuzi a jen z toho už ji odsoudite ze je socka, špatná matka a možná bych se nedivila kdyby i teroristka :potlesk: :D. Každá se tu dušujete, jak Vám by se to nemohlo stát, a možná by jsme tady všichni koukali, jaké mate kostlivce ve skříni, s kterými se tady rozhodne chlubit nebudete ze? :hug: Paní chtěla jen poradit, a ne pomalu odsoudit na smrt. :D Mě tyhle diskuze vážně překvapují každý den. Děláte jak kdyby jste nikdy neudělali nejaky kopanec. No a co ze ma pani 2 děti? To znamená ze je bezchybna a v návalu emocí ze životní situace nemůže udělat chybu? Vsechno se dá pochopit, jsme všichni jen lidi a nikdo není bezchybný. :) K věci, myslím si ze dítě je na 95% pritelovo. A dítě si nechte, když to tak cítíte.. a pokud víte ze o nej bude dobře postaráno. Finančně i duševně. Přeji hodně štěstí do života a to, ze se tu na vás sesypalo par unudenych slepic, co si myslí ze snědli Šalamounovo lejno a mají bezchybné životy, to si k srdci vůbec neberte. :srdce: hodně štěstí a lásky. Přej a bude vám přáno zlaticka. :potlesk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1079
26.7.19 17:33

Stejne si myslim, ze je toho kamarada.to by byla moc velka nahodicka, ze jim to neslo a najednou je zaseto. a driv se zenskym, co nemohly otehotnet doporucovalo, aby soulozily pres ms, tete (dnes uz 70 let) to neslo a tenkrat jim to poradili a hned to slo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.7.19 17:50
@Kaci89 píše:
Stejne si myslim, ze je toho kamarada.to by byla moc velka nahodicka, ze jim to neslo a najednou je zaseto. a driv se zenskym, co nemohly otehotnet doporucovalo, aby soulozily pres ms, tete (dnes uz 70 let) to neslo a tenkrat jim to poradili a hned to slo :mrgreen:
:mrgreen: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.19 18:12

Zakladatelko, ty jsi materiál… 2 děti máš, šu*áš s kde kým na potkání, on vypisuje bývalé, jak jí miluje a do tohohle přivedeš další dítě :potlesk:?! Ty jsi adept na to, abysme za rok poslouchali, jak dělíš 1 tatranku 3 dětem, protože se ten tvůj vrátil k ex :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.7.19 19:24
@Anonymní píše:
Paní založí diskuzi a jen z toho už ji odsoudite ze je socka, špatná matka a možná bych se nedivila kdyby i teroristka :potlesk: :D.

aaaa dalsi anonymni hrdinka,, se za svuj vyjev stydis? ttady ji vesmes nikdo nesoudi, ze si nekde opila vrzla, ale ze se snazila vedome privest dite do vztahu plneho
hadek a rozepri… chapu, ze nekterym socialni
skupinam, jsko jsi asi i ty, je takoveto chovani prirozene…ale ver, ze chlap, co vypisuje bejvalce, jak ji miluje, neni idealni partner do zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.7.19 19:50
@K82 píše:
Procpa se temer vzdy diskuse s jasnym nazvem a dotazem zvrtne v debatu o necem, na co se nikdo neptal??Je to celkem skoda, kazdy z nas ma nejaka trapeni, tak proc porad ostatni soudit? Opravdu si myslite, ze kdyz zakladatelce napisete, ze je nezodpovedna coura, ze se a) zmeni, b) to situaci nejak zmeni, c) se nam/ji bude zit lip? vzdyt je to jeji vec. Mam kamaradku, co resila to same, s tim rozdilem, ze je patnact let ve vztahu a sveho muze proste casto podvadi. Jasne, muzu s tim nesouhlasit, muzu si myslet, ze je nezodpovedna coura, muzu ji to i rict, ale na tom faktu to nic nemeni. A mam ji rada i tak, protoze do jejiho sexu mi vubec nic neni a jeji kvality smerovane ke mne jsou proste nekde jinde.
A k tomu, ze jsme si mely lepe vybrat manzely - sama jsem rozvedena, muj exmanzel neni ani naznakem zadny debil, nasilnik, pijan atp., ale proste o mne (i tu prede mnou, i tu po mne..) ztratil uplne po trech letech zajem. Mohla jsem to predem tusit? Mela jsem vybirat lepe? Asi mohla, asi mela, ale proste nejsem dokonalal a udelala jsem chybu a me se treba velmi dotyka, kdyz zde zeny pisou, ze to je vec dobreho vyberu - snazila jsem se, jak to tenkrat slo a presto to nedopadlo dobre. A nevim, jak jsem to mela udelat jinak a mucim se s tim kazdy den. O to vic ta slova o neschopnosti zranuji.
A zaverem tedy k zakladatelce - pravdepodobne je Tveho muze. Stejne tak, jako u me kamaradky. Poptej se na moznosti testu z krve, ale jistotat by byly az testy DNA po narozeni.

Naprostý souhlas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky