PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
3.10.07 10:10

Jo ještě jsem zapoměla........... Katko nefrajeř. :wink: :lol:
Dneska ráno jsem navštívila svopu kamarádku váhu.No ještě to je kamarádka. :lol: :lol: :lol: Od začátku těhu mám přesně +10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.10.07 12:27

Ahoj holky,
tak se po dlouhé době ozývám,pořád Vás čtu´,ale já nejsem moc dobrá pisatelka :oops: :) .
Jinak KO v pondělí proběhla rychlostí blesku myslela jsem že mi bude dělat velký ultrazvuk a nic :( .Malá je hlavičkou dolů a jinak vše OK,další KO za 4 týdny 29.10. to budu 33tt tak snad mi malou aspoň zváží :) .
Kočárek jsme nakonec koupili quinny speedi barvičku topoliny jako sporťák a korbičku červenou :D a jezdí se s ním super vyzkoušeli jsme ho na Samíkovi :) .Oblečky budu prát až na začátku listopadu a chybí mi dokoupit plínky a osušku a kosmetiku to koupím až v listopadu :) .
Dětem už začal frmol ve škole Kristýnce se už podařila 4 z matiky,ale má tam dalších 5 jedniček tak to neřeším.Jinak je to opice drzá :-? ta puberta s ní mává, děs pořád musí mít poslední slovo :roll: .U Martina se ještě podle něho nic neděje, když se ho zeptám co ve škole tak nic a je to nuda :D tak snad aspoň proleze není prostě studijní typ.Nikolce se na vysoké zatím líbí říká, že je to úplně něco jiného než na střední no uvidíme jak dlouho jí to nadšení vydrží :D .
Holky mě už se těžko dýchá pořád funím a v noci se budím jednak na wecko a jednak mě bolí kyčle :( .A jak jdu trochu rychlejší chůzí tak mě píchá celý spodek tak se jenom ploužím :) no a bude hůř mě picne :? .
Jinak já se holila pravidelně a teď to flákám :oops: už si na ní nevidím 8O :D .Ale snažím se aspoň jednou za 14 dní to strniště shodit :) .
Na srazík nevím jestli dorazím tento týden mi ve čtvrtek přijde kamarádka a příští týden jede Štefan pracovně pryč na 14 dní a to by neměl kdo hlídat děti anebo berete prcky sebou? Tedy co už nějaké máte :D .
Budu se snažit přispívat více i adresně snad se mi to podaří :lol: Tak se zatím mějte a opatrujte bříška
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.10.07 12:45

ahojte..... :D

tak ja mam dovolenku tento tyzden..........tak relaxuji.........upratuji...........relaxuji.........upratuji............. :lol: :lol: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.10.07 16:44

Tak KO proběhla celkem v poho,jen mi doktor kladl na srdce ať už se fakt nehoním a nehraju hrdinku....., je fakt, že pořád někde lítám a v práci toho mám teď taky docela dost, no ale jedno pozitivum to má za měsíc a půl jsem nepřibrala ani deko…, tak mám navrch +6kg.

Jo a včera mě poprvé pustila paní sednout v šalině a to asi jen proto, že jsem měla obtaženou mikču :lol:

Ad věcičky - já jsem všechno pořizovala na MMB a musím říct jsou to opravdu hezké věci.

tak zatím papa a opatrujte se.....bolí mě záda jako pras…, tak se musí natáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.10.07 17:51

Ahoj holky,

tak dneska jsem měla celý den lítání po městě, pojišťovny, obchody, reklamace..... Jsem z toho úplně grogy :( . Teď jsem dorazila domů a za hodinku vyrážím ještě na koncert. Jestli tam nenajdu místo na sezení, tak nevím. :roll:

Holky, četly jste to na idnesu o výměně těch dvou holčiček v porodnici - po roce zjistili, že ta jejich vlastně vůbec není jejich. Hrůza :(
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli kupujete ty kojící podprsenky - já jsem viděla samé takové hrozné. Přece nemůžu mít s takovýma velkýma prsama podprdu bez výstuže :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.10.07 20:07

Ahoj Báro
No jestli chceš podprsenky s výstuží,tak je klidně můžeš mít. :wink: Jen se ti bude hůř vytahovat prso a taky si tu podprdu zničíš.Kamarádka taky neměla kojící,ale klasické vystužené.
Já jsem měla kojopodprdy a taky sportovní (bez zapínání).Ale nejpraktičtější byly stejně ty kojo. :wink:

Teď jsem si zapla PC a už mám prý pustit Marťu.Tak teda jo.Zrovna domyl nádobí,tak za odměnu. :wink: :lol:
Všem přeji dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.10.07 20:46

Ahoj holky!

Tak jsem dneska nějak začala panikařit. Vyprala jsem košilky a nějaké dupajdy (mám pocit, že toho mám málo), našla jen 2 noční košile (budu si muset půjčit) a mám pocit, že 2 měsíce jsou málo. :roll: Doufám, že se z toho vyspím. A :! děsí mě představa, jak ty košilky budu zítra všecky žehlit. Jo, mě. :idea:

Zkusíme se domluvit na příští čtvtek, snad to do prosince stihneme. Jsem rozmrzelá z toho, že má zítra pršet, takže doma beztak nic nebude :? a akorát mě bude mrzet, že jsem mohla sedět na kafi. Tak ať aspoň neprší :!

O těch holčičkách v Třebíči jsem si taky přečetla, vrtá mi to hlavou, holky měly Obr na nožičce i doma, tak je tam snad sestry špatně popsaly hned po porodu. :roll:

Žaneto , to je fajn, že ti to není lhostejné, vydrž :!

Jiřko , dneska jsi nic nepekla :?: Ani Martin :?: To se mi vždycky sbíhají sliny :-) Já dneska pekla, babi dotáhla recept, ale nepovedlo se, sní se to, ale esteticky to nevypadalo, chce to doladit.

Báro , dneska ses, zdá se, nenudila :wink:

Jo, souhlas s Jiřkou, není nad kojící podprsenky. A dají se pořídit i opravdu pěkné, ovšem ne za 200 :wink:

Tak dobrou (dneska poslední?) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.10.07 20:57

Ahoj holky,
tak dnes jsem zase zápasila s českou poštou. Měla jsem objednaný kojící polštář + další věci a balík odeslali minulé úterý. Dnes ráno jsem byla na poště, protože furt žádné oznámení a paní povídá, že to vypadá, že se ztratil. Takže rešení reklamací. Dnes večer jsem tam shodou okolností šla kvůli dopisu a byl tam :-) Připadám si jak blázen, možná ta sleva za ty starosti nestojí :-). Teď už chci objednat jen ten monitor dechu, tak snad budu mít štěstí.

Aluško - na Kamenický máš 2 obchody s dětskými věcmi a pak ještě jeden u Vltavské - Krteček

kojopodprdy - já mám ty bez kostic a myslím, že to bude OK. Je pravda že moc velká prsa nemám, ale stejně je budu děsně často prát, takže za chvilku by byly navyhození, takže jsem koupila ty obyč.

Tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
3.10.07 21:03

Ahoj těhulky!

Katko … tak poslední budu třeba já :?: :lol:

Nějak nestíhám, jen Vás dočítám :oops: ...... včera jsem byla s těhulema ve městě a cvičit, pak jsme se stihli pěkně pohádat s Milanem, ale už od rána je to zase v pohodě.
Dneska jsem byla zase na odběrech na diabetologii - fakt voprus :x … musela jsem vstávat před půl šestou, jela jsem 20 km, tam mě píchli do prstu, změřili tlak a zase 20 km domů :roll: … a zase za 14 dní znova 8O .
No pak jsme vyrazili na houby, za dvě a půl hoďky jsme ve dvou našli dva koše a zbytek dne jsem měla plán dne jasný :lol: … konečně jsme všechno nesežrali, suším a hodně jsem zamrazila … no prý bude krutá zima :lol:

Omlouvám se dnes nebudu reagovat adresně, jdu se natáhnout, zítra zase s Milanem k dr. a pak zase cvičit a taky bych měla konečně uklidit :oops:

Jinak … taky si musím postěžovat ...... mimčo pořád KP, kope dole jako zjednanej, hlavně v noci :lol: , jsem hrozně unavená a vůbec nemůžu dýchat, taky mě pobolívají záda ...... holky, domov důchodců hadr, co?! :lol:

Opatrujte se, snad zase zítra, hooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 21:11

Koukla jsem do fotogalerie: tak i Martina se nám pochlapila a břicho už vypadá jako břicho :lol: Teď už fakt dobrou noc :! :-)

• Citovat
  • Upravit
19296
4.10.07 07:36

Dobré ráno holky.

Martina
Ahoj.Moc pěkné bříško. :wink: Konečně ti trochu porostlo. :wink:

Ivčo
Ahoj.Pobavila jsi mě :lol: Ale máš pravdu,domov důchodců hadr. :wink: Mě se sice dýchá kupodivu úplně normálně,ale kyčle už mě bolí téměř vkuse.Nejlepší to je,když ležím na boku a pak se otočím na záda. :roll: To mě dokonce v pravé kyčly rupne 8O .A to je teprve bolest!!! Jako by mi to tam přeskakovalo,či co. Jo jo,za chvíli asi budu potřebovat kolečka. :lol:

Radko
Ta pošta je fakt naprd.Taky mám na cestě balík,tak snad to bude v pohodě.

Katko
Ahoj.Uklidní tě,když ti řeknu,že u tohodle těhu taky celkem dost panikařím? :lol: Jedna kámoška se mi směje,že co blázním,když čekám třetí. U těch dvou minule jsem byla úplně,ale úplně v klidu.Tak si to možná teď vybíráme i za ty předchozí těhu. :wink: :lol:
Nepekli jsme.Ale dneska asi budu dělat palačinky. :wink: Teda pokud vyjde čas.Je toho teď celkem hodně(starostí a vyřizování :roll: ) Na estetiku nehleď :wink: ,hlavně,že si pochutnáte. :wink:

Jdu hodit Kubu do školky.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.10.07 08:47

ahoj holky, gratuluju všem ke KO

ad podprdy - kupovala jsem v Triumphu, ale taky bez kostic, s kosticemi mají určitě v Tveretu, tam mají i jednu hezkou, ale stojí už přes 1000,– . v triumphu mě na slevu vyšly kolem 400,–

pošta - mě poslední dobou taky štve, protože nedávají vůbec lístečky a přitom tam balíky jsou. prodávám na aukru a za poslední dva týdny je to už třetí případ. šmejdi… :cry: :cry:

dneska se jdeme podívat na miminko, narodila se v pondělí, jen 2,5kg, tak jsem zvědavá.

jo a klub babiček hadr souhlasím, mě dneska taky píchá všude možně a ještě máme meeting mimo kancl,takže jsem zvědavá, zda nezdechnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
4.10.07 09:33

cauky holky, tak to ja musim zaklepat, pobolivaji me jen vazy kdyz chodim hodne rychle (a to ze pobiham dost casto) nekdy zada v krizi, ale to jde rozcvicit, nejhorsi je to pri otaceni z boku na bok :) … taky mam nabehy na krece v lytkach rano pred vstavanim, ale na to zabira pry dost solit a vedome nohy nepropinat :) … uz radeji nebrat magnezium, v tele se hromadi a pak jsou svaly moc uvolnene i kdyz nemaji :)
ale jinak jsem docela fit :) … snad to jeste par tydnu takhle vydrzi :)
takze do klubu duchodcu me zatim radi hlavne to hekani a funeni pri navlekani ponozek a obouvani ;)

podprdu mam jednu anitu, ted cekam na to jak skoci prsa a obkouknu to v tveretu a kdyztak ji pak zkusim levneji koupit na netu, nebo juknu na ten triumph, co tu rikala kitty … snad nejak bude :)

uzivejte pupiku a vsem pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.10.07 09:41

ahojtte........... :D

dakujem za pochvalu bruska....... :D :wink:

http://www.fixies.cz/home/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.10.07 09:49

a chcem NASPAT slniecko........a nie takeho nijake pocasie vonku.........brrrrrrr
clovek nema potom ani naladu nieco robit..... :? :)

http://www.gify.nou.cz/…ubory/31.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital