PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
1.10.07 09:27

ahoj holky, my byli v pátek na návštěvě celý den a v sobotu mi nebylo valně, trochu mě bolelo břicho asi od sezení celý den, tak jsem ležela a odpočívala, včera už ok.

holení - já zatím praktikuji, musím přiznat, že používám sprcháč a strojek gillete venus a jsem spokojená, červené tečky už nemám, ale musím to hned namazat. roste mi to taky rychle, ale zatím zvládám i když s šílenýma obtížema. používám zrcadlo, ale je to naprd. to břicho tam prostě vadí. jinak oholení v porodnici mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.10.07 10:07

Ahoj holky!

My jsme si taky víkend užili, taky jsme našli houby - krásné muchomůrky červené, takhle krásné jsem viděla naposledy jako děcko. Rodina mě příliš nešetřila, kdybychom nešli známými místy, tak se mi ztratili, protáhli mě i hustým lesíkem, ale byl to báječný relax.

Ale už od včerejška je mi nějak mdlo, nemám vůbec barvu. Myslím, že to bude tím nedoléčeným nachlazením, když ale doktorka říkala, že jak se rozkašlu, tak už nemám nic užívat, jen si semtam uvařit průduškový čaj a odpočívat! No zkuste odpočívat se dvěma dětma, když je venku nádherně!

Tak už jsem si včera taky dotáhla od mamky malé věcičky, jsou hozené na chodbě v taškách, budu postupně prát a už teď vím, že to všechno do ložnice neumístím. Nějak jsem ztratila přehled. Šli jsme od našich jak trhovci, málem jsme to nepobrali :lol: A útok na lékárnu hodlám podniknout ještě tento týden. Ve které lékarně děláš, Báro ?

Jiřko , výlet musel být super, dneska jsem četla v novinách… Chceš se v:,–(it, že se Radeček otočí? O co? Když už jsi tak smířená s tím CR … :lol: :wink: Srazík by se mi hodil ve středu nebo čtvrtek, v út a pá vezu Klárku na kroužky.

Aluško , jsi mě rozesmála s tím holením hlavy. To je trefné :D
Jinak já mám zítra KO, takže jsme s Jendou domluvení, že mě dneska oholí. Už to sama nedám … Když pomyslím, že by mě měla před porodem holit sestra, tak se stydím :oops: , ovšem když na akci došlo, tak mi to bylo putna. A pak to teda svědilo. Na Fifejdách vám teda nechávají ozdobu nahoře :wink:

Přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.10.07 11:03

Ahoj holky.
Tak dneska jsem byla na byťáku.A mám neoficiálně potvrzené,že se můžeme zadlužit a ten byt odkoupit. :wink: Už během týdne.

Srazík v Ově …Pokud nebude mít Martin odpolední,tak by byl dobrý ten čtvrtek. Ve středu budeme asi zase lítat po úřadech. :roll: Ještě dám vědět. :wink:

Jdu se pokusit složit postýlku.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 11:17

Předběžně čtvrtek odpo? Kde? Ať Ostravačky vyberou … Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
1.10.07 11:22

Ahoj Ostravačky.
Volal Marťa,že ještě pořád neví šichty a ani se je dneska nedozví. :roll: :x Mám na to kašlat a naplánovat si ten srazík bez vazby na něj.Prý mají v robotě smůlu a kdyby ho chtěli dát na odpolední,tak nepůjde.Prý si to zařídí. :wink:
Tak teda co takhle ve čtvrtek odpoledne ? Na Gagarince bych byla v 15.20hod. A kam mám jít potom? :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 14:14

Jiřko, tady to dneska nějak nejede, domlouváme se jen my 2 :lol: To abysme to do toho čtvrtka stihly :lol: Katka

• Citovat
  • Upravit
1314
1.10.07 14:18

Ahoj holky,
tak jsem to konečně všechno dočetla.
U nás je dneska hezky,tak jsem se pustila do praní věciček na prcka,je toho požehnaně.Tak to beru postupně,člověk nikdy neví co se může ke konci přihodit.
V sobotu večer mi natekly nohy,je fakt,že jsem celý den něco dělala.Včera už to bylo lepší,taky se vám to stává?
Holení,já se tedy holim pravidelně,i když ted už to jde těžko.U prvního porodu,jsem se v té době ještě neholila,tak mě oholila sestra,ale jen dole ke konečníku.Taky mě tam pak pěkně sešili,ale s dorůstáním chloupků nebyl žádný problém.

Bramburko,užij si poslední den v práci.

Marodi,brzy se uzdravte.

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.10.07 15:54

Ahoj Katko.
Všímám. :lol: :lol: :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.10.07 15:55

Holky,kde jste kdo!!!!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
1.10.07 18:05

Ahojky :)

Tak poslední den v práci jsem zvládla… Dovezla jsem domů plné tašky věcí z práce a pak ještě nějaké věci, co jsem dostala od kolegyň, takže jsem šla ověnčená jak Ježíšek… :lol:

Srazík Už jsem tady a můžu se domlouvat :) . Čtvrtek mi celkem vyhovuje a sraz bych dala někde v centru, někde, kde to všichni znáte - u Elektry? A odtamtud můžeme jít někam poblíž do kavárny nebo restauračky… Záleží, kam byste rády :wink: .

Katko pracuju v Porubě u soudu, ale odedneška už tam nejsem… :)

Zatím se mějte B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.10.07 19:15

Ahojky!

Tak na fotečku jsem ještě nekoukla, ale pokoušela jsem manžílka, jestli nechce nakouknout a taky se nedal. Dokonce jsem mu řekla, že je zastrčená v průkazce a ukázala kde a nechala jsem jí ležet 3 dny na stole a nic. Takže zatím stále tajemství.

Nachlazení se lepší, ale zatim ne moc výrazně, už jsem zpotřebovala asi tunu kapesníků, už i Akrimek začíná kašlat a má rýminu.

Já teda taky holim pravidelně, nyní už se zrcátkem, docela by mi vadilo, kdyby mně holil někdo cizí v nemocnici. Navíc kdybych nebyla oholená, tak by mi asi po porodu bylo nepříjemné, že se mi zachycujou očistky do chlupů a zasychaj tam. Těm co by holení vadilo a báli se červených pupínků, nebo svědění, můžu doporučit pánský elektrický holicí strojek na dlouhé vousy, oholí na úúúplně kraťoučko, teda v případě, že ho manžel vlastní a půjčí. :wink: :oops:

Dneska jsem byla s Akrimkem na sedmileté preventyvní prohlídce a tak jsem rovnou pani doktorce oznámila, že bude mít od prosince nového pacienta/pacientku.
Nevíte prosím někdo, jestli je u dítěte tlak 90/60 akorát? U dospělého je to dost málo.

Od středy nebo čtvrtka se ze mě stane na 1-2 týdny slaměná vdova. Taťka nám odjede do Alžíru, tak už mám zase depky, že když tu nebude, tak se určitě něco špatnýho stane. Pokaždý když někam v době mého těhotenství odjel, tak jsem byla v nemocnici. Jednou s narůžovělým výtokem a jednou se zablokovanou páteří, tak už se zase šílim.

Zatim čauky Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.10.07 20:47

Téééda Terez, ty jsi hrdinka. Já už bych dávno koukla. Je otázka, jestli bych něco poznala … :lol: Jsem na sebe pyšná, že jsem se nezeptala, ale tohle bych nevydržela. A nesýčkuj, 2 týdny uběhnou jako voda. Klárka bude mít 9 a dodneška jí nikdo tlak neměřil, tak ti nevím :nevim:

Tak u Elektry? Právě - kam pak. Sednem do první hospody, která bude po cestě. Snad se ještě někdo přihlásí, no a já to musím ohlásit doma. Muž mi mimochodem na čtvrtek naplánoval jistou akci, tak snad se to zmákne ráno :roll:

Vladi, já mám oteklé ruce, ale ještě to jde, prstýnky sundávat nemusím. A nějak mi natelkly boky a prdel :oops: :lol:

Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
1.10.07 22:20

Terulko, jste tedy statecni, ze vydrzite … my jeste budeme muset resit, jestli pristi pondeli nevymekneme a nezeptame se, jinak to opravdu bude prekvapko az do konce :)

Pekny vecer a piste piste, at je co cist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.10.07 11:52

Ahoj holky.
Kde jste? Za chvilku půjdu na cvičení.Teda na teorii.Už tak bude horor udržet Gabku v tichosti. :roll: Jsem zvědavá,co zapomenutého se dozvím. :wink:
Kuba měl dneska vystoupení před orlovskýma papalášema.Je mi líto,že to nebylo pro veřejnost(ani pro maminky).Co jsem kousek viděla během nacvičování,tak byl moc šikovný. (Promluvila ze mě hrdá matka :wink: :oops: )
No nic ještě dneska nakouknu.Jdu oblíknout Gabku,ať nepříjdeme pozdě.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
2.10.07 12:07

Holky, musím vám napsat, první den doma a já si nedokážu představit ty další dva nebotři roky… :roll: Ne že bych neměla co dělat (doma kupa věcí na uklízení a taky bych se měla učit), ale nějak si to neumím zorganizovat… Snad časem… Já mám dneska taky kurz a cvičení, tak se celkem těším :) .

Zatím se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital