PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
6.10.07 10:43

Ahoj holky,

tak my tu máme zataženo, ale snad pršet nebude. Manža má dnes narozky, ale je v práci, tak si to chudák ani neužije. Dárky už dostal, tak na večer chystám obložené talíře a vínko a třeba dojde i na nějaké hrátky v postýlce :-) Naše aktivita za poslední měsíc - nula, bříško moc překáží a taky jsem vždycky děsně unavená.

Včera jsem podnikla nálet do antikvariátu a nakoupila asi 10 knih, snažila jsem se vybrat s veselým koncem, depky teď fakt nepotřebuji :-) Tak já jdu prát a uklízet a nakupovat Ještě si chci objednat na internetu nějakou tu kosmetiku pro prcka a časopis miminko, moc se mi líbi. Taky jsme včera měli trošku krizi, tchyně totiž chytla pásový opar do krku a samozřejmě jsme s ní byli ve styku, no naštěstí doktor řekl, že pokud jsem měla neštovice, tak mimi nic nehrozí, tak jsme si oddychli.

Jířko - žádný těžký nákupy nebo porodíš ještě tento měsíc :-)

pupečníková krev - buď je možné darovat nebo uschovat pro svoje dítě, ale je to kolem 30 000,–

Tak se mějte krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
6.10.07 15:51

Ahoj holky, dneska mi to neblbne, tak jsem i přihlášená 8)

Přečetla jsem si úvodní příběh, to já tak šmíruju furt a doufám, že to Filipině vyjde.

Dočetla jsem vás a mám i radost, že tady nevyvíjíte přílišnou aktivitu, abych stihala dočíst :lol:

Tak my jsme dneska nebetonovali :roll: , protože včera pršelo jen se lilo, což mě teda štve, ale muže to štve víc. :? Zato jsme byly s mamkou a švagrovou obhlídnout kočárky (v Polsku), no a pokud neseženu Firkon, tak mám favorita č. 2. A kočárky Jané tam měli dražší než u nás, nebo to byl jiný model.

Jiřko , Doufám, žes nám v Ově neporodila a žes dobře nakoupila :wink: Už jsem vyprala druhou pračku, tak jsem zase o chlup klidnější.

Ivčo , taky jsem uvažovala, že Míše písnu, chodila sem pravidelně a teď už od ní dlouho nic. Jestli už nějaké info máš, tak sem s nima. A samo, že ti držím palce, aby sis nemusela píchat.

Radko , manžovi gratulace, tak máš doma Váhu váhavou. Je váhavý nebo to na něho zrovna nepasuje?

Báro , tak ať ti to leze do hlavy a hoď sem odkaz, kam to chodíš na nákupy.

Vladi , copak to manžela čeká? To je tady nějaké nakažlivé :wink:

Hezký zbytek soboty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
6.10.07 17:03

Ahoj holky :)

Tak jsme se vrátili z oslavy narozenin, jsem úplně přejezená a usezená… Od rána mi navíc není moc dobře, malý kope jak o závod (čekám, kdy se mi prokope přes kůži…), zase jsem toho moc nenaspala..... Už se těším, až to budu mít za sebou.

Katko www.honzicek.cz, má i kamenný obchod v Ov.

Mějte se, jdu se učit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.10.07 17:43

Ahoj holky.
Tak jsem doma.A pořád 2v1 :lol: :lol: :lol:
Moc jsem nenakoupila,tak se to dalo i unést. :wink: Ale pár potřebných věcí mám vyhlídnutých,tak pak pošlu posla,ať se s tím netahám.Že bych s přibývajícím věkem moudřela? :lol:
No ale zničená teda jsem. :roll: Snad se to do večera zlepší,ráda bych něco vyžehlila.Už se to tu zase začíná hromadit.
V buse cestou domů mi tak nějak došlo,že zase nemám nic pro sebe.Hlavně,že nakupuju druhým.Tak jsem zašla do obchodu a dala jsem si zmrzku :-) ,potom jsem si udělala ledovou kávu a zbaštila broskev a ještě mě čeká čokoládka. Sice pěkný mišmaš,ale v průběhu několika hodin to snad nevadí. :wink:
Mějte se hezky.pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
6.10.07 18:24

Ahojky dámy,
tak jak se vám daří? Blbá otázka co? Jasně také mě to začíná zmáhat,záda bolí a mrňous kope o sto šest,ale jsem ráda že o něm aspoň vím :D
Vzpomínáte,když se tu řešilo,ještě nekope atd. teď se tomu musím smát :wink: :P

Opatrujte se pa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
6.10.07 19:15

Ahoj holky, ¨

tak obložené talíře čekají v lednici a manža ještě nedorazil :-( Já mám umytou kuchyň - teda až na lednici a špajz, ty až nebudu v práci. A taky jsem vyprala pár praček věcí na mimi, postupně suším v sušicce a skládám. Žehlit budu příští víkend.

Knoflice - jestli se to projevuje, že mu některé činnosti trvají 3× déle než mně, tak mám :-)

Jířo - vždy je třeba se odměnit

Já zas dnes koukala do října a tam ti už mají miminek, tak proto jsem radši začala s praním :-) Taky jsem dnes zvládla objednat tu dětskou kosmetiku, co kdyby že …

dotaz - budete od 36. týdne masírovat hráz a pít čaj z maliníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.10.07 22:56

ahojda hoky,
tak pulka vikendu za nami :)

mam par zvedavych dotazu:
KalinkoIvco pro jaky typ latkovek jsi se nakonec rozhodla? mne jde z toho vyberu hlava kolem … asi budu mit zaklad z klasickych, ale neco z tech novych chci taky vyzkouset :) 8O :lol:

bramburko , prozrad ten oslavovany e-shop, kde jsi tolik nakoupila?? a hodne stesti s ucenim! :!

Radko , ja masaz hraze rozhodne alespon zkusim, pokud mi to bude neprijemne, tak to delat nebudu, jinak jsem odhodlana … tedy slysela jsem uz od dokonceneho 34 tydne … a malinik od ukonceneho 37 tydne, ale to se asi traduje ruzne … obemu dam sanci :)
no a samozrejme peknou oslavu! … nas to ceka pristi vikend :)

Jirko , Ty to tedy pokousis … tahat nakupy a behat nekde po Ostrave … a to tady vykrikujes o planovanem porodu cisarem … aby to neslo KP prirozene nekde na nadrazi, dej pozor :! :! :roll: :lol:

tak at je vam vsem dobre kocky … zavidim tu vasi praci a zehlici vytrvalost, ja jdu pristi tyden jeste dokupovat vecicky, porad mam dlouhy seznamek … a pred pranim a zehlenim to musim mit kam naskladat … takze jeste koupit komodu … to je ale beh na dlouhe trate, doufam, ze to stiham :)
papa a at to jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
7.10.07 08:32

Dobré ránko holky,

dnes ráno ma zobudila mierna bolesť ako pri menštruácií, je možné aby to už boli poslíčkovia, nie je to priskoro?

Krásnu nedeľu, u nás prší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.10.07 08:34
zabulienka píše:
Dobré ránko holky,

dnes ráno ma zobudila mierna bolesť ako pri menštruácií, je možné aby to už boli poslíčkovia, nie je to priskoro?

Krásnu nedeľu, u nás prší

ahoooj

u nas sviet slniecko......... 8O :)

mozu to byt uz posly....... :! :) ver tomu..........
mne prisiel mail od rodiny.cz a tam pisu ze uz sa mozu vyskytovat poslickovia............. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
7.10.07 09:11

Ahoj holky,
přeji hezkou neděli,u nás je pěkná mlha,doufam,že vyleze sluníčko.
Včera jsem měla pracovní den,umyla jsem konečně okna,vyprala záclony.Ještě musim umýt koberec,ale to až zase jindy.

Jiřko,držim palce s tou cukrovkou,aby na inzulin nedošlo.Ty si to tedy všechno vybíráš.

Katko,manža má to koleno už 2krát operovaný,rok to bylo celkem v klidu,ale ted to zas začlo zlobit.Tak ho v pátek čeká artroskopie,no jo fotbalisti :roll: .

Zabulienka,poslíčkové to klidně můžou být,už se nám to krátí.

Radko,taky se chystam pít maliník.Hráz jsem masírovala u prvního těhu olejíčkem od Veledy,ale nevim jestli dobře,páč jsem byla stejně nastřižená.

Jdu vařit oběd,tak zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
7.10.07 09:15

Koukam,že jsem spletla jména u té cukrovky,samozřejmně tam má být Ivčo,tak se omlouvam :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.10.07 09:43

Dobré ráno holky.
To byla zase noc. :roll: Kuba se vzbudil a chtěl ke mě,tak to bylo dlouhé vysvětlování,že má jít k sobě. :roll: Gabka šla ve 4 ráno :! kakat. :roll: Pak mě chytla křeč do lítka.No po tom včerejšku se ani nedivím. :wink: Martin spal v obýváku,tak je parádně vyspaný a já zase nic. :roll: No,že by mírná příprava na probděné noci s Ráďou? :lol: Aspoň,že měnechali ležet do půl desáté.Tak to nebude taková hrůza.

Zabulienka
Já si myslím,že to můžou být poslíčky.Vždyť už za chvíli rodíme.

Vladi,Radko…
Vy jste teda holky šikovné.Ale opatrně,ať mě ještě nepředběhnete a nemáte mimčo už v listopadu.Prvenství si objednávám já. :wink: :lol: Teda pokud se malý neotočí. :roll: :wink:

Aluška
Ahoj Ali. Neboj,to stihneš. :wink: Ještě máš 2 měsíce čas. :wink:
A o předčasný porod se nebojím. :wink: Když jsem ještě v kuse po včerejším dobíhání autobusu :oops: :lol:,tak to tam asi bude Ráďa sedět do termínu. :wink: :lol:

Jdu kouknou na děti.Pak se vrhnu na oběd.Přeji příjemnou (i když zataženou) neděli.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
7.10.07 12:35

Ahoj holky,

tak nejprve masáž hráze-do toho jdu na 100% u Sabči mi to dosti pomohlo říkala to PA, sice mě šily ale na druhou stranu :cry: hráz nepoškozena bylo psáno i ve zprávě :wink:

No a maliník: to nemám zkušenost tak nevím :oops: ,možná jo.

Mi tu máme dnes docela pěkné počasí,ale za oknem venku je kosa necelých 10 stupňů. Ale prosvítá slunko.

Hezkou neděli a pohlaďte bříšínka......a vy co máte tak i děťulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.10.07 13:34

Ahoj holky.
Tak tady už taky vykukuje sluníčko. :)

Masáž hráze......Já jsem masírovala až u Gabky.Stejně mě nastřihli,asi protože jsem byla nastřihnutá u Kuby. No teď asi masírovat nebudu. :wink: Když mám v plánu toho císaře. :wink: :lol: :lol: :lol:

Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.10.07 15:53

Ahoj maminečky.

Předem všem děkuji za projevenou starost a moc se omlouvám,že jsem se neozvala.Vše je v pořadku miminko i ja.Jen jsem byla nejak dlouho nastydla.A opět ta stará ohraná písen s manželovo bývalou.Tak jsme vyřizovali uvěr,který pošupajdí na její učet protože už nechceme lítat po soudech,tak jsme to chtěli vyřešit mimosoudně.A když už si ho budem brát tak si vezmem vyšší a necháme si udělat plast.okna z čehož mám radost ovšem bude to zhruba za měsíc a to už se nehnu tak to bude vše na manovi a kamaradkách,aby mi to tady dali do kupy.

Ale ted už vas nebudu odbyvat a budu tady zas co jen to pujde.
Kalinko KO mam 15.9. a poslední utz 5.11..
Ještě jednou všem moc děkuji.Mějte hezký zbytek neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí