Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,kde jste kdo?
Ostravačky,jak to bude s tím srazíkem?
Halooooo,já tu nechci být sama. ![]()
Krásný sluníčkový den všem,
tak jsem právě dala obídek nami nami ![]()
Ivčo s tím jménem - myslela jsem svoje Martina a prcek je pořád Alex ![]()
kosmetika pro mimčo - rozhodla jsem se nakonec, že koupím olivový olej v lékarně, b-panten na zadečer a prsa a od Bubchenu krém na obličej na zimu a možná jen něco do vody na koupání.
Zatím papa musím zase něco popracovat, ale už se mi to krátí.
Ahoj holky,
tak mam dnešní kontrolu úspěšně za sebou.Vše ok,cukr v moči už nebyl,celkově mam nabráno 9kg.Další kontrola za 3týdny,mam přijít ráno,budou nabírat krev.
Zítra nám jde tatka do té nemocnice,tak budem doma sami,ale nebude snad na dlouho
.
Vánoce,už jsem taky začla řešit,zatim sice jen dárky pro malou.Tenhle měsíc bych to chtěla zvětšího dokoupit.
Vitamíny,taky beru Calibrum,sice poslední dobou ne moc pravidelně,ale žádný potíže po nich nemam.
Hezký den,pa pa.
Ahoj holky ![]()
Radko , jestli už jsi něco zjistila s epidurálem, tak to sem šoupni. Já mám informace, že se neplatí, pokud má pojišťovna s nemocnicí smlouvu … Když jsem rodila naposledy (před 3,5 lety), tak si ho na Fifejdách platily jen maminky od VZP a stál do 2000 (1700 jestli se nepletu). Na pokoji se mnou ležela maminka zrovna od VZP, co ho měla a neplatila nic, protože jí dr. napsal, že ho potřebovala
Takže na domluvě stojí svět ![]()
Ty Jiřko , já mám pocit, že se tu na tom srazíku domlouváme vpodstatě jen my dvě
U mě je jasné, že bych zítra musela holky vzít s sebou, protože Jenda má sezónu a pracuje do 6 a babičky jsou zrovna teď mimo provoz. Kouknu ještě večer, jestli se tu něco neupeklo.
Ahoj Katko.
Taky mám ten pocit.
Mě by v podstatě stačilo dát vědět i zítra dopoledne.Protože s tím předběžně počítám.Tak jsem pořád odhodlaná a Martin je na to připravený. ![]()
Kouknu ještě večer.
Pa pa J.
Ahoj těhulky,
zase jen na skok, dneska mám ze sebe radost, doprala jsem zbytek prckových věcí a uspořádala jeho skříň, tak zase kus hotovo.
Taky jsem si dneska dělala glykemický profil a nic moc, ten cukr mě fakt zlobí
...... no uvidíme.
Zítra zase cvičit, docela se těším, pobolívají mě záda, tak se aspoň protáhnu.
Ševčo , s tím jménem jsem to pochopila
, v tabulce to máš tak jak to patří ![]()
JInak srazík v Brně ..... ještě to platí? Sice mě nechcou doma pustit samotnou, ale začátkem listopadu máme naplánovanou cestu do Brna na vánoční nákupy, tak bych jim utekla, třeba na dvě hoďky někam na kafčo …
Tak co Ostravačky, bude srazík? Když tak si vemte foťák a ť z toho taky něco máme ![]()
Vladi , tak ať to taťka dobře zvládne!
Vánoce...... hrozně se těším, že s náma bude ten největší dáreček ..... ale nevím, co nakoupím za dárky pro rodinu, spíš nějaký drobnosti, ale narazila jsem na MMb na paní, která maluje vánoční ozdoby, tak bych si u ní chtěla objednat srdíčka se jmény členů rodiny a to by dostali jako drobnost na víc… myslím, že by to mohlo být hezké…
Tak se všechny opatrujte! Ahoj I.
Ahoj holky.
Dneska jel M.do Ovy (ještě není doma
) a mě zbyli naše dětičky.
Musím říct,že tak hodné jsem je dlooooouho nezažila.
Fakt šikulky. Odpoledne jsme courali po venku. Hoooolky,mě to tak zmohlo,že se teď držím s vypětím sil.A to běžně chodím spát nejdříve v jedenáct. Asi si podám Marťu,že už nee.Fakt jsem nečekala,že se až tak unavím.
Zajímalo by mě,jak bych se teď cítila,kdyby prcci zlobili (i/y si domyslete jak má být.Nevím.
)
Ivčo
Ahoj.Ten srazík mě taky zajímá.
Když on se nikdo krom mě a Katky neozval.
Ale neboj,pokud se někdy bude konat,tak foťák beru. ![]()
Jdu čekat na Marťu do pelíšku.Jsme se dneska pořádně neviděli. No nic,tak dobrou všem.Pa pa J.
Ahoj holky,
tak já mám dnes trochu depku neb jsem za 3 dny nabrala 1,5 kg. Mám tedy celkem 7kg navíc, což je v poho, ale jestli budu pokračovat 0,5 kg denně, tak mám za chvíli 20. Od pondělí děsně žeru a taky nejsem schopná vyjít schody, funím jak blázen. No zítra je to půl kilo jasné, dnes jsem totiž měla k večeři 2 jitrnice- jedna byla málo
a 5 bonbonů banánků v čokoládě. To je síla, co?
Taky jsem dnes doprala poslední pračku s dětskými věcičkami a je toho plná postýlka. O víkendu začnu žehlit a uklízet do skříňky.
epidurál - zatím jsem nezjistila nic, ale za týden jdu k porodníkovi, tak se ho optám
taky jsem zjistila, že prcek je rád na pravé straně, protože tam často leží.Na levo propadlina a na pravo boule
Podle mých pocitů je teď naležato, hlavou dolů asi není.
užijte si zítřejší sraz a mějte se krásně. Já jdu chrupat.
Já už jsem to včera nedala, měli jsme rodinnou sešlost a pak bylo mým jediným cílem uložit děti a sebe, protože moje doba je 9 h. ![]()
Dneska jsem nám teda odpo naplánovala výlet do Ostravy. Holky řvaly, že na žádný výlet nechtějí, ale doma samy zůstat nemůžou, takže na výběr nemají.
Jiřko , ty budeš 15.20 vyjíždět, v Ostravě nebo u Elektry? Já se zařídím … Tak to teda vidím, že půjdem do McD., protože tam se ty moje děcka aspoň zabaví
Nechceš vzít ty svoje taky? Já vím, že tahat je busem není žádný med ![]()
Tak dobré ránko a hezký den ![]()
ahojte....... ![]()
ja nasim kupim ako drobnost pod stromcek magnetky na chladnicku kde budu fotky mojich deti.....teda Matky a nasho este nenarodeneho Kubka......i ked mozna na vianoce uz bude medzi nami Kubko ale to uz nestihame.....tie magnetky mi urobi jedna pani na nete........nasla som ju nahodou a zapacilo sa mi to a nasi take daco nemaju a ani nemaju sajnu ze take nieco sa da urobit......to bude ale prekvapko… ![]()
poslala som jej len fotky deti a ona ma take sablony na vselijake prilozitosti/narodky,kamarati,dovca/ a ona to tam len prilozi a hotovo......... ![]()
a este nieco vymyslim....... ![]()
Ahoj holky,
nějak nestíhám číst…
sraz Jestli už je to napevno, tak já taky dorazím… Sice trošku nestíhám, ale zase se na vás docela těším
. Tak já sem kouknu ještě v poledne, jestli něco domluvíte a kdyžtak přijdu.
Radko S tím přibíráním si hlavu nelámej… Já jsem to jednu dobu měla taky tak (asi před měsícem dvěma), předtím jsem nepřibírala vůbec nic a pak najednou skok. Za měsíc 5 kg. No a teď už nepřibírám, ale mám nahoře 12 kg. Kdyby to tak zůstalo, tak jsem celkem spokojená.
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemůže být nebezpečné chvíli ležet na břiše… Já vím, nemělo by se to, jenomže já už včera nevěděla, jak si mám lehnout nebo sednout při učení, takže jsem skončila asi na půl hodiny na břiše. Matýsek se pak se mnou chvíli nebavil, tak jsem měla strach, aby se mu nic nestalo, ale za chvíli zase začal kopat, tak snad je vše ok… ![]()
Jinak jsem doma osiřela, manžel odjel na školení do Tater, naši zítra odjíždějí na dovču, tak jim budu hlídat barák a psa. Naši už zmobilizovali všechny sousedy, kdyby se mi něco stalo, takže jsem pod kontrolou
.
Tak se mějte, jdu se učit (už jen 6 dní…). B.
ahoj mamulínky.
sraz: dneska bohužel nemůžu, přijedou mi tady lidé z jedné nadace kvůli těch týraných koní. (trošku se to pohlo) Teď si připadám jako nějaká slibotechna ![]()
Včera jsem byla na ultrazvuku ale nějak jim nefungoval úplně monitor, tak sem z toho taková rozladěná, ani nevím kolik mimčo váží (doktorka mi řekla kilo až kilo osmdesát). což je tedy sakra rozptyl, fundus mám 27 a v popisku poloha nějaké RP - můžete mi poradit jak jste na tom byly v 32 TT vy a co je to RP?
Od mužského jsem dostala pořádného zprda, že se u doktorky na nic nezeptám…
Jdu makat pračka už pláče že je prázdná
fazole/žaneta
Tak já teda pořád nakukuju, jak se vyjádří Jiřka, co s tím srazem.
S váhou se nestresujte, teď bylo období největšího přibírání, to jste nečetly
Teď už bude přibírat miminko, my už určitě ne
![]()
Žaneto, fakt R ne K? To bych věděla … ![]()
Báro, já myslím, že to Matýskovi neulbížilo. Kamarádka zakopla o schod a spadla přímo na břicho, nestačila si pomoct rukama, dr. jí řekl, že miminko je dobře chráněné plodovkou, že spíše mohla ublížit sobě.
Za oknem je docela nevlídno … ![]()
Krásný sluníčkov den všem,
Ivčo srazík platí, já jsem do listopadu doma, tak budu mít hafo času, tak jen napiš, kdy by Ti to vyhovovala a ráda Tě uvidím…
Ad přírustek váhy- já to mám tak, že mám týden, kdy kdyby jsem nemusela jíst, tak nic nepozřu (ale to bylo asi těma vitamínama) a jsou dny, kdy bych sežrala celé prase ![]()
Teda holky s tím praním mě trošku stresujete, mám to v plánu od toho listopadu, teda doufám, že se Lexíček nebude drát na svět dřív
.
Zjistila jsem, že ještě nenám přebalovák, asi si koupím, ten pevný co se dá položit na postýlku - máte ho někdo?
Včera jsem Alexovi objednala v MMA kolotoč na postýlku, tak už se těším. Hrůza penízky jenom lítají, ale už je to lepší, než na začátku.
Dárečky na Vánoce už taky začínám postupně nakupovat, ale letos to budou jen drobnosti, vždyť všichni dostaneme ten největší dáreček ![]()
Zatím papa