PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
12.10.07 18:21

Ahoj holky,
tak jak se vám vyvedl srazík? Já jsem zvědavá, jestli se my pražandy ještě jednou sejdeme.

• já ty slevové kupony mám, ale z DM a některé věci nejsou špatný, např. 50 Kč sleva na prášek lovela, 20 Kč na gel, atd. Určitě některé využiju.

musím vám napsat jaký jsem měla děsný . Bylo to potom, co jsem si dala 2 jitrnice a na to banánky v čokoládě. Přijela jsem do porodnice a v přijímací místnosti seděli kromě těhotných taky prostitutky a bezdomovci. Dali mi pořadové číslo a řekli že rodím v 17.15, v 17.30 už rodí někdo jinej, takže si mám pospíšit. Volala jsem tedy manželovi, ať si pospíší, ale zvedla to babčika a řekla mi, že jí shnily všechny švestky a že je to děsná tragédie. Pak zavolali mého porodníka a ten místo informací o porodu si smažil vajíčka a to na kopírce a chtěl po mě, abych mu podala obracečku. Pak odešel a mě dali dřěvěnou desku na které byl obrázek mé dělohy a mimi v příčné poloze a jestli prý budu rodit normálně. Tak jsem chtěla mluvit s porodníkem a že prej je v Americe, a když jsem namítala, že jsem s ním mluvila před 15 minutami, tak mi řekli, že se mnou mluvit nechce, protože smrdím. Pak jsem se z hrůzou probudila a bylo mi docela špatně. Teď je mi to k smíchu, ale byl to děsněj sen :-) Nesmím na noc moc jíst nebo skončím v Bohnicích :-)

Jinak u nás nic nového, už mi zbývá jen 14 dní vpráci. HURÁ. Tento týden dorazil monitor dechu a hudební pejsek (babička objednala pro prcka v Vánocům). Včera jsem byla na první lekci předporodní přípravy a probíraly jsem výbavičku - no každý se na to díval úplně z jiného pohledu, takže to byla velká diskuse :-). Pak jsem šla na sraz z bývalýma spolužákama v VŠ a některé mé břicho dost vyděsilo :-) Ale taky už tam máme pár miminek, takže rozhodně první nejsem.

Tak jsem toho sepsala:-) Holky piště, je to tady dost mrtvé :-(
Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.07 20:31

Radko, naprosto super sen! :lol: :lol: :lol:

Máš pravdu, na to že je venku pěkně hnusně to tu nežije. :roll:

Já jsem dneska chtěla hrát na aukci o plíny a nejde mi to otevřít :? :( :cry: :cry: nooo, kdyby o mě nebylo chvíli slyšet, tak se mi PC zbořilo úplně :pocitac:

Holky dobrou noc a hezký víkend :-)

Tady jsem se ani nezkoušela přihlásit … :oops:

Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
12.10.07 20:36

Ahoj holky.
Celé odpoledne jsem raději chodila po venku a obchodech.Tam sice ty bacily taky jsou,ale nějak ve větším prostoru než u nás doma. :wink:

Teď sednu k PC a fakt se dobře bavím. :lol: :lol: :lol:
Katko …jasně,že Kuba a ne Vincentka. :wink: :lol: :lol:

Radko
Mě se sice zdají různé kraviny,ale rozhodně vedeš. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pobavil se i Martin.

Barčo
Ty knížečky už nedávají,ale dávají slevovou kartu. Taky dobrý. :wink:
Jak si přitopit ti neporadím.Když na to nepřijdeš,tak se aspoň pořádně oblíkej,ať neomarodíš.
To u nás je kvůli těm mým marodům,na můj vkus,až moc teplo.A pořád si stěžují,že jim je zima. :roll: Ale v ložnici jsem si vydobila příjemno.Tam se mi na topení nesmí sáhnout. :wink:

elle
Ahoj Dášo (tuším).To asi záleží na porodnici.Třeba v Karviné se zaregistrovat nemusí.Stejně na poslední jednu nebo 2 kontroly budu chodit tam.
Epidural bych si dát nenechala.Aby ještě behem kontrakcí do mě někdo něco píchal :roll: .On ten porod není zase až taková hrůza. :wink: Však už víš. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.10.07 20:42

Jó,ještě jsem zapoměla.
Včera cestou domů,když jsem vystoupila z busu, mi začlo tvrdnout břicho. Poprvé v životě a hned 3× za sebou. Dneska asi 2×,ale už o dost míň. To se dějou věci.Třetí těhu a nové pocity? :? 8O

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
12.10.07 20:49

Tak jsem zase tady!!!!

Uvítání supr…

Srazík jsem vám jen tiše záviděla :-))

Jinak pořád stejný,jsem jak vorvaň a sotva se plazím,dnes jsem vyrazila chvilku do práce do terénu,zkontrolovat klienty a docela jsem si to užila a odreagovala se. Už si připadám sama sobě divná,co mě dřív nebavilo a dělala jen v nejnutnějších případech tak mě teď uklidňuje :-))

Opatrujte mimísky a sebe,hezký víkend papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.07 20:54

Aaaa, tady se nespí :wink:

Jiřko, mě taky tvrdne břicho až teď napotřetí! Obešla bych se bez toho. Co děti, jsou na tom líp? Dneska jsme vybetonovali :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.10.07 20:56

Elle odkud jsi? V Praze už jsi měla být zaregistrovaná od cca 7-8. týdne. Dobrý ne? :roll:

A já už jdu fakt :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.10.07 20:58

ty všecky anonymy jsou ode mě - Katky :oops:

• Citovat
  • Upravit
19296
12.10.07 21:13

Ahoj Katko.
Už spíš? Na mě je ještě brzo. :wink: Gabka už vypadá líp.Zato Kuba…Chudáček,takhle marod snad ještě nebyl.

Gratuluju. :wink: Konečně hotovo. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
12.10.07 21:52

Ahoj holky,
u nás nic nového,akorát nestíham.Tatka už je po operaci,snad to bude ok.Asi dostane taky nůž na krk jako manžel Kačky,ale nevim jestli bez fotbalu vydrží. :? .

Radko,hezký sen,ale porodit jsi nestihla?

Bramburko,tu zimu Ti nezávidim,nám ted nešel kotel 2 dny a nic moc.

Je super,že vám srazík vyšel.Kolik vás nakonec bylo?

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.10.07 10:05

Ahoj holky.
Děti se nám pořád v noci budí. :cry: Chtěly by spát u maminky,ale to nejde.Aspoň v noci se chci vyhnout bacilům. :cry: No aspoň si i Gabka zvykne nepřecházet do naší postele.Za pár týdnů tam nebude místo. :wink: Ne,že bych plánovala,že bude Radek spát s náma.Ale znáte to......kolikrát i to největší předsevzetí selže. :wink:

Vladi …byly jsme 3 dospělé a 2 malé ženské. :wink: Počítám ty,co už dýchají kyslík a chodí. :wink: :lol:

No nic,polívka se vaří,tak jdu ven.Je tam pěkně (i když chladno).Přiznám se......utíkám od marodů :oops: .
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.10.07 18:26

Jiřko, no hotovo je jen prozatím, to je začátek, ale stihlo se, co se mělo. Naše holky taky rýmujou, Vendulka se vysmrká ráno, v poledne a večer, tak je to dobrý, ale Klárka smrká v jednom kuse. Já je prolívám Vincentkou a ráno jitrocelový sirup s echinaceou a vitaminem C. Ale mám v zásobě i zbraně těžšího kalibru.

Dneska bylo tak krásně! Ženil se mi spolužák, tak jsme jim byli popřát, jsem se dojímala. No, momentálně mě dojme všecko … :wink: Před tím jsem umyla a vysála auto, čehož jsem pak litovala, protože mě rozbolely záda. Příště to auto umyju, až budu chtít porodit. :?

Holky kde všecky jste? Bára se učí a učí a co vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.10.07 19:31

cauky holky,

tak jsem se tu chvili neukazala, vcera jsem slavila narozky s kamaradama, dneska u nasich (ale 30 az zitra ;))

parada, ze vam vysel ten sraz, to se toho da probrat hodne najednou a i to, co by clovek nenapsal…

porad bojuju s vybavickou, jeste mi toho chybi dost a dost, ale uz se to lepsi … vyprane to samozrejme jeste neni … k tomu hned dotaz - precijen jste lepsi odbornice - perete i treba zcela novou kombinezu? zkratka vsechno? jasne, ze se trochu bojim, ze se mi to srazi nebo zapere nebo buhvico, ale zase lepsi, nez kdyby tam byla nejaka chemie z vyroby etc … takze poradte …

a chybi nam dost i tech lehce podstatnejsich veci … monitor, kocar, autosedacka 8O … ale uz bysme to zvladli, kdyby mimisek prisel … doufam, ze tedy jeste par tydnu pocka :wink:

hned dalsi zadost o radu … nektera jste tu mluvila o prebalovacim pultiku, ktery se dava na postylku … taky to zvazuju … mate uz neco vybrano? jaky? nebo alespon nejake odkazy? moc jsem jich nevidela…

jinak choroby obchazeji i u nas, ale zatim se to zvlada, takze dejte pozor, jak pise Katka, prolevejte vincentkou a snad se vam to vyhne …

co se tyce tvrdnuti bricha … to mam taky, nekdy z niceho nic, dost casto pak kdyz pobiham a jdu rychle ci vic se namaham … ale zatim jsem se toho nedesila, vubec to neboli a prislo mi to nejak v norme … mela bych to nejak sledovat? :?: 8O

tak uzivejte docela slunecneho vikendu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.10.07 19:44

Ahojky holky!

Tak hlásim, že už mám doma komodu a ve čtvrtek jsem jí úplně sama smontovala, kamarádka mi jí akorát pomohla postavit. Byla to teda pěkná fuška a večer mně dost bolelo břicho, jenže jak jsem měla doma ty krabice, tak jsem to nevydržela. Teď už můžu konečně vyprat a vyžehlit prckovi oblečky.

V pondělí by mi měla taky dorazit fleesová zavinovačka do autosedačky, hrozně se na ní těšim, ještě musim koupit autosedačku.

Poslední dobou jsem pořád hrozně unavená a každý den si musim aspoň na 2h odpolednen zdřímnout. S Akrimkem to bylo uplně naopak, měla jsem spoustu energie.

Přeju všem vašim nemocným dětičkám bzké uzdravení

Zatim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.10.07 19:57

Aluško všechno nejlepší k narozeninám :-) :srdce: :-)

Já peru všechno, nové věci jednou a ty po Akrimkovi dvakrá, byly uskladněné dost dlouho ve staré komodě a byly od ní cítit. Ještě se mi nic nesrazilo. Neperu na vysokou teplotu, ale žehlim na co nejvyšší. Na sameťáčkové věci používám dětský kartáčkový hřebínek a rozčesávám je. Hrozně dlouho pak vypadaj jako nové a to i ty po Akrimovi.

pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital