Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
bramburko a kalinko - dávejte na sebe pozor, ještě aspoň měsíc vydržet. Držíme palečky.
No musím říct, že mě dnes také není nic moc. V práci mě zase buzerovala jedna rádoby chytrá kolegyně, tak mám z toho depku, bolí mě břicho a záda. No ještě, že ta moje nástupkyně je spokojená s tím, že mám vše v pořádku, takže si nepřipadám tak blbě. Už jen 8 pracovních dní.
Tak se mějte krásně
Ahoj,
přeju hezký den.
Barčo,držim palce na tu zkoušku.Pak už hlavně odpočívej,ještě máme na porod čas.
Ivčo,to je mi líto,že máš takové problémy,doktoři to určitě ohlídaj a bude vše ok.
Katko,tak jaká byla promoce?
Ještě dnaska nakouknu,zatim pa.
Ahoj,
Zdravim z prace, prave jsem vyhodila kvanta papiru, ktera se mi za ten rok nahromadila v suplicich.
Vcera bylo krasne, co? Byli jsme s Honzikem skoro porad venku, az jsem pak cely vecer prolezela, jak me bolelo bricho.
Rano jsem dala prat druhou pracku dupacek, atd., takze budu mit po vikendu, az nastoupim na MD, co zehlit
Uvidime, co bude treba dokoupit.
Jmeno stale nemame, kdyz se zeptame Honzika, jak se bude bracha jmenovat, odpovida za:,–(ne „Káka“ (Klarka), nevim, jak na to prisel, ale neni schopen pochopit, ze Káka to asi nebude ![]()
Dekuji za info o te bilkovine v moci, tlak jsem mela trochu vyssi nez obvykle (100/60), ale snad to bude OK, otoky nemam. Nedovedu si predstavit, jak bych se svym tlakem brala leky na snizeni, to byl asi omdlivala na kazdem rohu…
Gratulace vsem k uspesnym kontrolam a UZ.
V noci jsem mela zase krece v noze, tak jsem si sama naordinovala dvojnasobnou davku horciku
, jinak bych to baleni stejne nedobrala.
Rozhodla jsem se, ze pristi tyden zacnu doma zavadet pravidelny rezim, chodit spat se bude vecer i po obede v pravidelnou hodinu a to nejen Honzik, ale povinne i ja ![]()
Bramburko, vydrz, to bude OK. Ze statnic se nestresuj, urcite budou hodni…
Kalinko, planovany CR ma i sve vyhody. Aspon muzes naplanovat hlidani. To ja trubka se zapomnela na kontrole na polohu zeptat, jak jsem byla vytocena, takze nevim.
Jo a ja se vcera dozvedela, ze 8.12. nasi i s brachou odjizdeji na tyden na hory. Takze pokud budu zrovna rodit nebo v porodnici, tak doufam, ze aspon nekdy pohlida tchyne, aby mohl byt manzel u porodu anebo se z Honzika doma nezblaznil. No, treba uz budu davno doma…
Jdu neco delat, za chvili se na nas prijde podivat do prace kolegyne s 3mesicnimi dvojcatky, tak at vse stihnu.
Mejte se.
Ahoj holky.
Ivčo no jo krasna maminečka ja se radši fotit nebudu,protože už mam asi sto kilo.
Holky mě ty ruce v noci tak otykaj a rano si nemuzu ani kartacek udrzet v puse na toz hrnek s cajem hruza at uz to skonci.Ted jdu plavat,tak zatim papa
Krýsný sluníčkový den maminy,
co to tady čtu, snad se už nechystáte rodit
Hoky dávejte na sebe pozor a odpočívejte.
Já jsem se rozhodla, že jdu v pátek na koncert…, tak doufám, že to ještě zmáknu a Alexíček taky
, ale bude šanzonek.
Jsem zvědavá, jak dopadnu já příští pondělí na UTZ, už se docela těším, protože jsem zvědavá, zda už je malej hlavičkou dolů a hlavně v pořádku.
Všem dětičkám přeju uzdravení a bříškům ať jsou v pohodičce a užívají si teplíčka u maminky ![]()
hej hola, holky,
pekne vydrzte a tech par tydnu si jeste pockejte … zadne prekotne porody
… ne, vazne, davejte na sebe pozor jeste o kousek vic nez normalne …
a dotazek - mate nektera z vas termin o vikendu? co to znamena pro nastup na MD? dejte mi vedet od kdy/jak vam to v takovem pripade doktorka napsala …
diky moc!
no a jinak pekne slunecne podzimni odpoledne!
Ahoj holky.
Dneska byli špuntíci celkem hodní.Jo,jo.Tak se mi to líbí.
Ale ten závěr stál za to.
Kuba skočil z postele (má ji trochu vyšší) a bolí ho ruka.A vypadá to,že celkem hodně. On je sice herečka,ale myslím si,že tak dlouho by ho to divadlo hrát nebavilo. Tak jsme ho nakrmili,oblékli a Martin s ním šel na pohotovost.Tak jsem zvědavá s čím se mi vrátí. Nateklé to nemá,tak asi „jen“ naražené.No,nevím. Je mi ho líto…bobečka.
Pa pa J.
Ahoj holky.
Tak na rentgenu všechno o.k.
Potom ho vyšetřoval doktor černoch,tak nevím,jestli to bylo údivem a nezvykem (asi se ještě s černochem nesetkal,no rozhodně na něj černoch nikdy nesahal),ale to už prý nebrečel.A dokonce si nechal na tu ruku sahat.
No,má na týden dlahu a pak se uvidí. ![]()
Teď mi Marťa říkal,že se Kuba vůbec nepozastavil nad barvou pleti doktora.
Já bych si tipla,že se aspoň zeptá,ale děti vidí lidi asi jinak. ![]()
Pa pa J.
Ahojky.
Tak mam odplavano už to nejde jako drív neunesu sve telo
opatrujte se.
Ahoj holky,
tak hlásím, že už ty státnice mám úspěšně za sebou
. Drtili mě tam skoro hodinku, ale hrozné to nebylo. Na konci mi ještě řekli, že mě obdivujou za to, že jsem se do toho pustila, tak jsem cítila trochu zadostiučinění…
A celou dobu se ptali, jak mi je…Cesta do Brna a zpátky hrůza, jsem šíleně unavená. Jdu si hodit teplou vanu a konečně relaxovat.....
Katko jaké byly promoce, velká sláva? No, mě překvapili, že prý moje promoce budou asi až příští rok na jaře nebo létě, až se sesbírá víc lidí…
Jiřko hlavně, že to nemá zlomené… To za chvilku přebolí
!
Tak se mějte, já už jdu fakt odpočívat B.
Ahoj Barčo .
Blahopřeju k úspěšným státnicím.
![]()
Právě jsem se uklidila k PC,abych se nenervovala a ještě nepohádala s Martinem. Kuba půjde asi do Národního.Když si hraje nebo kouká na telku,tak ho ta ruka nebolí,ale když má uklidit hračky,tak „umírá“. A co udělal Martin? Poslal ho do postele !!!
A samozřejmě Kuba vyhrál,uklízet nemusí.
![]()
Na co já se celé ty roky snažím? Jasně,že tuhle svou výhru si bude Kuba moc dobře pamatovat a silně toho zneužívat.I když mu nic nebude.Však tatínek se ho zastane…
A maminka bude zase ta zlá. ![]()
Omlouvám se,ale muselo to ven. ![]()
Jdu se naložit do vany a uklidnit se.Pa pa J.
Ahoj holky,
Brambůrko a Kalinko,koukejte holky vydržet!!! Ať jsou všichni v pořádku!!!
A teď bohužel já ![]()
Potřebuju se vyventilovat.
Včera jsme si ráno naplánovali,že pojedeme odpoledne až se Sabča vyspinka k mým rodičům do Brodu a zůstaneme tak do čtvrtka,s tím že dnes mám kontrolu tak si půjdu ráno v klidu a Sabí si bude užívat s babičkou a dědou a manža že půjde se mnou.
Když se Sabča vzbudila,začala brečet že jí hrozně bolí bříško a že nemůže chodit ![]()
Jeli jsme na Brod že kdyžtak dneska skočíme k naší doktorce a uvidíme.
Přijeli jsme do Brodu a horečka 39,6 tak jsme jeli v půl osmé večer na pohotovost (bříško stále moc bolelo) a tam nás poslali hned do nemocnice na podezření na slepáka. Po vyšetření bříška nás pustili domů,že když bydlíme (jsme) pod nemocnicí (naši to mají do nemocnice pár kroků) tak máme celou noc ledovat bříško nic nejíst jen pít čaj a ráno se přijít ukázat.
Tak jsme ráno v 7 klusaly do nemocnice,že už měla horečku „jen“ 38,2 tak jsem byla docela v klidu. Pan doktor jí prohlédl a ptal se Sabinky jestli jí to bolí a ona že jo a ukázala mu i kde a on na to že tam něco opravdu je a že si nevymýšlý že to se musí pořádně vyšetřit a už psal papír na dětské na příjem. Tam nás přijali a že by rádi aby tam byl raději tatínek vzhledem k mému stavu „těhotenskému“ no nechtěla jsem ale když Sabinka řekla že se nemám bát že to s taťkou zvládnou tak jsem byla odzbrojená a doprovodila je se sestrou na pokoj kde jsou sami na soukromém pokojíčku kde mají všechno. Pak jsem šla k našim pro věci abych jim tam vše osobní a potřebné donesla. Vzpoměla jsem si na mou kontrolu a tak jsem vyrazila k doktorovi to už bylo 11 a on ordinuje do půl 12 ale stihla jsem to. Po naměření tlaku 180 na 100 jsem mu to všechno musela vylíčit a tak mi píchl injekci že to chápe,ale mám si dávat bacha a nestresovat se a pít hodně studeného mléka prý to uklidňuje a je to fajn. Pak jsem frčela zpět s věcma do nemocnice a tam jsem byla až do půl osmé do večera.Je moc statečná vše zatím zvládá bez breku, brali jí náběry krve,moči,výtěry a dělali ultrazvuk. Zatím se nepotvrdil slepák ani nic jiného a pry musíme hlavně čekat! Tak tu sedim a jsem smutná moc moc moc ![]()
Promiňte za román ale muselo to ven ![]()
Pa a opatrujte sebe i dětičky.
Jo a KO 2.11. i s UTZ a teď v pátek jen na přeměření tlaku.
Pa
Ahojky!
Jířo muj manžel je taky dost tmavej a nikdo se ho nebojí.
Jinak ať se Kubovi ručička brzy uzdraví.
bramburko moc blahopřeju ke státnicím
![]()
Dnešní Ko proběhla úspěšně, jenom CS se mi zvedlo na 3. Dokonce jsme s pani Dr. koukly i na mimčo, hlavička je pořád dole jenom se otočilo z prava do leva. Za týden 24. 10. mám poslední KO+CTG na Gyn. Pak už budu chodit do nemocnice. A od 24. mi začíná mateřská.
Stejně to hrozně letí, příjde mi to jak před týdnem, kdy jsem si stěžovala, že mě bolí žaludek a bříško bylo ještě v nedohlednu.
Dobrou noc a hezké sny Terka
Sabiko držim moc moc moc palečky, ať to dobře dopadne, mě se stát něco podobného, tak ten tlakoměr vybouchne, jsem co se týče Akrimka hrozná cíťa. Někdy mám pocit, že mě jeho bolístky bolej víc než jeho.