PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
20.10.07 14:03

Jejda holky.
Ještě jsem zapoměla…Jak jsem v noci tak ležela a třásla se tou zimnicí,tak jsem normálně přemýšlela nad tím,že bych si mohla zabalit tašku do porodky. :lol: :lol: Kdyby to na mě přišlo dřív,tak bych si určitě zabalit nestihla.
No,ale pak jsem si řekla,že už mi fakt hrabe. :oops: Že je ještě brzo. :wink:

Jdu se kouknout do hrnce,jestli se to nepálí. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.10.07 14:29

Ahoj holky,

tak jsme po obědě, uklizeno, manža spí - chudák vstával v 5.30 a to přijel z práce v 10.00 večer. Já peču bábovku, peru a suším prádlo.

Pupík - mě vůbec nebolí, ale už ho mám celý vylezlý. Máte taky?

kočka v postýlce - díky moc za rady, asi budu muset být drsná, ale to mě moc nejde. Ona je taková mooc roztomilá.

ekopleny - docela jste mě nadchly, hodlám je vyzkoušet. Navíc se třídí v chráněné dílně, což se mi moc líbí.

Jiřko - dávej na sebe pozor, hodně odpočívej - blbá rada, když máš 2 malé děti, viď?. O tašce přemýšlím taky, ale je ještě moc brzo.

Tak se mějte hezky, já jdu ještě trochu poklidit, přijde nám návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.10.07 14:31

Já si nemyslím, že je na tašku brzo. Jenom řeším, kam bych ji dočasně uskladnila, takže mám ty věci nachystané na 3 různých místech a při poplachu je tam naházím a odjedu bez ručníků :lol:

Jiřko, co vaříš dobrého? Mě honí mlsná. Hrůza… Mám chuť na šlehačku. Snažila jsem se to překnat Ostraváčkem, ale nepomohlo to. Tak asi budu šlehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 14:52

Ahoj Katko .
Pozdní oběd. :oops: Čočkovou polívku.Už jsem si dali.Byla moooc dobrá. :wink: Teď se pokusím natáhnout,jsem po tom nočním budíčku nějaká unavená.Pak spáchám krupičku. No jo,taky mě honí mlsná. :lol:

Ahoj Radko
Pupík tentokrát moc vylezlý nemám :-( A to jsem se tak těšila,že budu Martina strašit. :lol: On to nemá rád.A ani by nikdy nepřestřihl pupeční šňůru.To by ho to už navěky strašilo ve snech.

Jdu ještě jednou připomenout dětem,jak se mají chovat.A pak si půjdu lehnout.Snad se zadaří.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.10.07 14:58
jirabobes píše:
A to jsem se tak těšila,že budu Martina strašit. :lol: On to nemá rád.A ani by nikdy nepřestřihl pupeční šňůru.To by ho to už navěky strašilo ve snech.
:lol: :lol: :lol: Já mám pupek venku úplně :roll:

Už je zase zataženo a Vendulka se vzbudila s bolestí v krčku. :-) Taky nemusí chytit všecko, o čem si přečtu na netu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.10.07 15:10

Ahojkýýýýý, zdravím ze zasněžených Jeseníků, je tady kosa jako blázen.

Taťka dnes slaví narozeniny, tak už mám pupík úplně přecpaný, nechci vidět kolik u doktora ve středu navážím. Navíc jsem dnes celá oteklá…cítím se nějak divně, ale to bude asi tím, že jsem od půl druhé koukala do stropu. :cry:

Raduš prosím, prosím pošly mi ten seznámek :wink: díííky.

Nestačila jsem vás přečíst, tak reagovat budu až zítra, páč doma na to budu mít klídek :lol:

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.10.07 16:13

tak k pupikum … mam ho ted v rovine :wink: :lol: , tak predpokladam, ze mi do porodu jeste vyleze ven :wink:

a tu bolest necitim uplne presne na pupiku, spis tak kolem nej a nad nim, jen v tech mistech … ale je to bolest minimalni … :)

to nam ten vikend ale utika 8O

jsem rada, ze vas nadchly ekopleny … a coz teprve ty latkovky ;) krasa :)

papa a mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.10.07 16:53

Krásné odpoledne :lol:

..... tak doufám, že Honzík bude po rodičích a bude hodně spinkat, ten odpolední šlofík mi vyloženě prospívá :lol: :lol:

Aluško , inzulín mi na:,–(ili po několika celodenních měřeních glykemií (před a po snídani, před a po obědě, před a po večeři, ve 22 hod. a ve 4 ráno), u mě jsou v nepořádku hodnoty po jídle ikdyž držím dietu (normální je do 7,5 mmol, já měla od 7,4 do 8,6 :evil: ), je to hraniční, ale dr. říkal, že by bylo nezodpovědné inzulín nena:,–(it… No a ta zatracená cukrovka asi může za úbytek plodové vody a taky je mimčo maličko menší (jestli tou dietou????) - gynekolog a diabetolog se nějak neshodují, zda je to tím nebo ne......

Holky, jste hodné, že se mnou soucítíte, už je to lepší, myslím ta aplikace, je to fakt na chvíli, po porodu by zase mělo být vše v naprostém pořádku.

pupík ..... mě teda nevylezl :? .....je trošku jiný, ale pořád „hlubina“

Dneska čtu, jak jste všechny šikovné hospodyňky..... až se stydím, kromě oběda jsem teda neudělala nic :oops: … zase jsem včera do noci žehlila plínky ..... jsem si s nima hrála :twisted: ...... to asi brzy přejde :lol: :lol:

Taška do porodnice..... taky si to chci připravit na hromadu, říkám si, už jsme v 35. týdnu, tak může se kdykoli cokoli.....
No, to mi připomělo, dneska nějak necítím pohyby :evil: , tak jestli se prcek nezačne do noci mrskat, tak raději vyrazíme do porodky, radši zbytečně .....

Tak se opatrujte, pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 17:16

Ahoj.
Tak mě děti hoďku nechali. :D Zlatíčka. :srdce: Dokonce nic neprovedli (aspoň jsem nic nezjistila) a ani nestihli udělat moc velký čurbes. :wink: Jen ztratili figurky z človíčka nezlob se. :(
Už jsme zblajzli i tu krupičku.To byla dobrota. :wink:

Katko
Snad to malou brzo přejde. [quote:e325e60e0e] Taky nemusí chytit všecko, o čem si přečtu na netu

Tak pozor na ruce :! :lol: :wink: Ať ještě nemá úraz.

Ivčo nestraš. Dej vědět hned jak bude nějaká změna.Ju?

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.10.07 17:20

http://4.uploadmirror.com/…56_64124.gif

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif

zabulienka - - /30 let/1 dítko/8 let/ TP 29.11. /holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana/26 let/zatím nemá/ TP 30.11. /KO+CTG 30.10./chlapeček Honzík bramburka81 - Bára/25 let/zatím nemá/ TP 1.12. /KO 29.10./chlapeček Matěj Inge - Kristina/28 let/1 dítko/2 roky/ TP 1.12. /chlapeček kitty25 - Petra/29 let/zatím nemá/ TP 4.12. /KO 1.11. (5.11. v porodnici)/chlapeček Robin vladi1 - - /-/1 dítko/2 roky/26.11./ TP 4.12. /9.12./holčička Lucie * chlapeček Ondřej Terulka - Tereza/28 let/1 dítko/6 let/ TP 5.12. /KO+CTG 24.10. EvickaS - Eva/28 let/3 dítka/9, 8, 4,5 roku/ TP 6.12. /19.12./chlapeček Adam jirabobes - Jiřka/28 let/2 dítka/4, 2 roky/ TP 7.12. / KO+UZ 29.10./chlapeček Radovan Aluška - Alena/30 let/zatím nemá/ TP 8.12. Knoflice - Kateřina/29 let/2 dítka/-/ TP 8.12. Fazole - Žaneta/28 let/zatím nemá/ TP 11.12. /holčička Radka75 - Radka/32 let/zatím nemá/ TP 12.12. /KO 1.11./chlapeček Honzík Sevca79 - Martina/28 let/zatím nemá/ TP 15.12. /chlapeček Alex MartinaSK - Martina/29 let/1 dítko/8 let/TP 13.12./ 17.12. /KO 25.10./chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka/29 let/zatím nemá/ TP 17.12. /KO 31.10./holčička Daniela * chlapeček Vojta Jitus1 - Jitka/30 let/1 dítko/2 roky/ TP 19.12. /holčička Klárka alla - Alena/28 let/zatím nemá/ TP 20.12. /holčička Terezka elle - Dáša/-/1 dítko/2 roky/ TP 20.12. /holčička Simonka Safira - Monika/38 let/4 dítka/19, 16, 11, 2 roky/ TP 23.12. /KO 29.10./holčička Sabika - Hana/24 let/1 dítko/2 roky/ TP 24.12. /31.12/KO+UZ 2.11./chlapeček Vojtíšek Parfumela - Míša/24 let/zatím nemá/ TP 30.12. /KO 29.10., UZ 5.11./holčička Agátka * chlapeček Adámek

http://sirmi.ic.cz/deti/56.gif

holčičky 5 : překvapení 7 : chlapečci 10 

http://www.gify.nou.cz/…bory/507.gif

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.10.07 17:40

Tak, pochvala všem za vzorné údaje do tabulky :lol: :lol: :lol: …kdyby jste někdo měl třeba jméno, tak sem s ním.

Pa I.

PS: Ten nadpis jsem aktuálně lepší nenašla, tak zatím takhle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 18:27

Huráááá,už je taťka doma.A zítra má volno. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.10.07 18:58

Ahojky!!

Tak dneska tu bylo docela živo, že? My jsme se teď vrátili z Ikey, byli jsme ještě kupovat komodu pro prcka, protože jedna nám nestačí, už je plná :( ( Aluško mělas pravdu, tam naše komoda z masivu už tam nebyla, přestala se vyrábět, tak jsme museli koupit jinou - ale nakonec ji dáváme přímo do dětského, takže nevadí, že je jiná). V pondělí jdu ještě koupit povlečení a snad už budeme mít všechno.

pupík já ho mám taky vylezlý, ale to i normálně od přírody (už od porodu) :)

Tak se mějte, jdu si dát večeři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
14083
20.10.07 21:18

Ahoj holky,
tak bolest v krku se vrátila. Na:,–(ila jsem česnekovosýrovou pomazánku a skleničku sherry. No snad mě neodsoudíte, ale myslím, že je lepší než pak antibiotika nebo jiné prášky.

Tak mám někdy pocit, že mi mimi ubralo na mozkové kapacitě. Dnes jsem si umyla hlavu sprchovým gelem místo šamponu a bábovku nalila do formy bez kypřícího prášku do pečiva. No naštěstí se obojí dalo zachránit :-) Ve středu jsem zase jela metrem úplně na opačnou stranu a zjistila to až po 3 stanicích. jestli to takhle půjde dál ...............

pupík - závidím těm, kdo nemáte vylezlý, vypadá to divně :-)

práce - dělám v ING Real Estate účetní - nebojte tohle byly výjimky, ale je pravda, že máme slušné zaměstnanecké výhody, ale taky něco za něco

Kalinko - díky za tabulku. Ševčo - zítra seznámky pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí