PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
20.10.07 07:53

Zdravím Zabulienka, dobré ránko další raní ptáče! U našich se taky dělají chodníky, tak to taky musí roztát :wink: :lol: To budete mít hezké! A ať jste brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.10.07 08:31

dobre ranko… :D

tak od pondelka mam dovolenku 8 dni a potom nastup na MD....... :D

zabulienka …fakt snezi????? 8O :D

u nas sice mrzlo rano ale vykukuje teraz slniecko.......... :D

nemusela by byt tuha zima.....mohlo by snezit len na vrchoch kvoli lyzovaniu ...... :D ako minulu zimu......... :D to by som brala........... :D

ja mam tiez choru dceru......ma len trocha zapalene hrdlo a horucky mala po dva dni 38st…dr jej ani nevypisala ziadne lieky.....mala som jej len kupit septolete a paralen na horucku...........ale uz je to dobre.........este ju vykurirujem do pondelka a v pondelok nastup do skoly......... :D :D
dva dni vynechala tak nech nevide z cviku.............. :lol:
dufam,ze ja to nechytim..........ale beriem na prevenciu proti chripke homeopatika osilo tak hadam ma to obide....... :) tuk,tuk,tuk............. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.10.07 08:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
20.10.07 08:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.10.07 09:42

Dobré ránko holky!

Teda já zase měla noc, mám takový pocit, že zatím ještě nikdo neposlíkujete, že? V noci jsem měla i křeče v lýtkách, vždycky jsem to musela rychle rozhýbat… Dneska jsme měli jet na chatu, dokončit poslední úpravy, ale vzhledem k té noci, raději pojedem až zítra jenom na jeden den. Taky ještě musíme přezout zimní gumy, v Beskydech už bude sníh…

Katko koukám, že Martina to vyřešila za mně :) . Myslím, že je tam všechno, porovnala jsem to i s tím papírem, co jsme dostali na Fifejdách. Ještě tam píšou župan a několik nočních košil se zapínáním vepředu. A tu výbavičku - myslíš oblečení nebo léky a kosmetiku?

Tak se zatím mějte…B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.10.07 10:39

Dobre dopoledne.
Díky všem za gratlace,dju provadet sobotni uklid,vecer prijde navsteva.Zatim hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.10.07 10:41

Ahoj holky,
tak já hlásím, že topinky s česnekem včera zabraly a bolest v krku ustoupila!! Hurá, radši se budu nes šetřit a preventivně cucat propolki. Měli jsme jet na chalupu řezat stromy, ale radši to necháme na příští víkend.

Kdo chcete tak mám seznam věcí na miminko a taky do porodnice + ty příznaky porodu, můžu to naskenovat a poslat vám na mail. Tak kdyžtak písněte. Na přepisování nemám moc sílu, je toho hodně.

Takže držím palce všem marodům, kalinko ty to zvládni s injekcema.
Jinak v Praze nesněží a zatím ani neprší, ale asi brzo začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 10:52

Ahoj holky.
Tak dneska jsem se vzbudila o půl osmé a koukám,v kuchyni se svítí.Tak se jdu podívat a hele je.....děti sedí a koukají na pohádky. 8O Ani se mě nepokusily vzbudit. 8O Doufám,že jim to vydrží celý den,být hodní. Martin má zase po dlouhé době denní dvenáctku. :roll:

No včera to byla hrůza.Děti na té spořce vyváděly,chyběly nám ještě nějaké papíry......V pondělí se o to Marťa postará.A už se bude jenom zařizovat.

Kubu už ruka nebolí.Dokonce ji nemá dobrovolně pověšenou na šátku. Ještě trošku oba kašlou,ale to snad brzo skončí.
Jen nevím,jestli můžu dát v pondělí Kubu do školky s dláhou. :?: On má školku moc rád.

Zuby.....doufám,že děti budou mít po mě.Martin má skoro pořád problémy.

Radko
Na kočku musíš tvrdě a neoblomně.Když nám kdysi vlezla (vlastně obě) do postýlky,tak jsme ji popadli za kůži za krkem,zatřásli s ní a odhodili ji pryč. :oops: Je to sice drastické,a málem jsem u toho brečela,ale stačilo jednou a už si to netroufla zopakovat. Potom,když jsem si přivezli mimčo z porodky,tak jsem jim ho dali očichat,aby ho přijaly.A je to o.k. :wink:
Kde to pracuješ? Parádní výhody. :wink:

Ivčo
Ta polička je moc pěkná.

Holky......to byla noc. :roll: O půl třetí jsem se vzbudila a bylo mi divně.Kdybych měla kolem TP,tak bych asi začla zmatkovat. Poslíci to ale určitě nebyli. Nakonec jsem :poblion: ,dostala jsem pěknou zimnici a tak mě jakoby píchalo v podbřišku. Tak jsem se zachumlala do pelíšku a raději jsem to rychle zaspala. To už se mi stalo za poslední měsíc podruhé. No,co mě ještě čeká? :roll: Snad už nic.

No,nevím,jestli jsme na něco (někoho) nezapoměla.Tak zatím pa pa .
Určitě se ještě dneska ozvu. :wink: J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.10.07 11:35

Ahoj těhulky,

jsem si jen odskočila od vaření oběda :wink:

Jinak už mám za sebou 4 injekce a už to začínám zvládat, píchnu si to už hned. Jen to nedokážu „profesionálně“, teda bezbolestně pěkně švihem jako do pacientů, musím pěkně pomalu, sice to asi víc bolí, ale jde to :)

Katko , jj, zimní gumy jsou samozřejmost, jenže je máme od loňska už sjeté (máme vzorek jen 1.5 - 1.6 mm) a musíme koupit nové ..... proto ty starosti ..... penízky jsme rozházeli už jinde :lol:

Tak Ať se ti vaši marodi doma uzdraví, hlavně dávejte pozor i na sebe, ať něco nechytnete.....

Jo a u nás přes noc taky nasněžilo, ale už to pomalu leze dolů…

Tak zase hurá k plotně, zatím ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.10.07 12:45

ahoj holky, tady na chaloupce je pekne nasnezeno, tedy nikoli souvisly pokryv, ale presto docela vrstva, vytvari to takovou vanocni atmosferu :lol:

tak jsem se pustila z gustem do domacich praci, uvarila puding, polevku, nechavam rozmrazit kruti stehno (vecer bude knedlo, zelo, peceno), zadelala jsem na chleba (hotova bio smes z DM) a pripadam si jako spokojena hospodynka :lol:

Kalinko , to zni hrozne s tim inzulinem … no uz to bude za chvili, obdivuju Te, ze jsi takova statecna, jeste si to sama pichat uff … a jen ze zvedavosti - bylo Ti opravdu nejak spatne/nejake priznaky u Tebe nebo miminka, ze Te dohnali az k inzulinu, nebo to je „jen“ na zaklade jejich mereni ci dohadu? Kazdopadne drzim palce …

Knoflice , vcera jsem si byla vyzvednout latkovky (tvarovane) … jsem do nich blazen :wink: :lol: (na kikko porad cekam, nejak se mi zatoulaly, potvory), latkovky jsou mekke, vonave, roztomile a z biomaterialu … jsou tedy taky drahe, takze jsem jich nekoupila plny suplik, ale chci to vyzkouset … k ekojednorazovkam - mam jen tyhle dva linky … http://www.dolekarny.cz/…pro-miminko/
a http://www.tutina.cz/…al/node/1490
oboje jsou to stejne (Moltex, II.jakost - nekdy je pry neco „spatne“ jako napr. krive obrazky etc), oboje je problem sehnat, protoze vzdycky kdyz jsou, tak se po nich zaprasi …
jeste jedna moznost je objednat je ve velkem, myslim, ze minimum je 13 baliku, vyjde balik 30ti plen na cca 150-170 kc, ale to bych se musela zeptat kamaradky na kontakt, ona to objednavala a rozdelime se …

Radko , musim rict, ze nase kocky si do postylky zatim netroufly … tedy jednou kdyz tam potvurka jedna skocila, tak jsem ji vystrasila a ona vzala roha … ale tendence tam spat nemaji, takze tomu zatim necham volny prubeh :)

a jeste dotaz … trochu me boli kolem pupiku … takova povrchova bolest, neco jako lehke pnuti ci paleni, nic vyrazneho, ale je to tam… mam tam docela zilky, mozna je to tim … nebo jsou to strivka/zaludek … a nebo neco uplne jineho … mate nekdo podobnou zkusenost??

tak jdu nasypat ptackum, pekne skoro zimni odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 13:08

Ahoj Aluško.
Mě bolí pupík při doteku.A celkem dost.Myslím si,že je to tím napětím,tak to neřeším a na pupík nesahám. :wink:

Ivčo
Ten inzulín ti teda vůbec nezávidím.Neboj za chvilku bude mrně venku a ty budeš mít od „včeliček“ klid. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.10.07 13:13

Ahoj holky,
tak u nás bylo trochu sněhu,ale už j pryč,dokonce prosvítá sluníčko.

Ivčo,dík moc za poslání kontaktů.Ten inzulin si budeš muset píchat jen během těhu,nebo budeš muset i pak?

Jiři,šikovné detičky,když nechaj mamku vyspinkat.

Bramburko,koukej se pořádně šetřit,ještě máme čas.

Holky,co už máte dětičky,až budete v porodnici má manžel nárok na volno,aby se postaral o druhé dítě?To napíše dětská doktorka ošetřování člena rodiny?Dík za rady.

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.10.07 13:18

Ahoj Vladi .
Dostane potvrzení v porodnici.Má nárok na 7 kalendářních dní.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.10.07 13:46

Ahoj holky :-)

Vladi , jj, paragraf dostane přímo v porodce :) Jenda by nebyl proti, kdybych přenášela a vyšlo mu to přes vánoce, ať ušetří dovolenou :wink:

U nás krásně svítí sluníčko, až se Venda vyspí, tak vypadnem ven. I když včera spala do 16.30 a dneska vstávala brzo … :roll:

Aluško , to je dobrý nápad, jenže já bych je nejdřív musela vyzkoušet, jak miminku sedí, než bych jich nakoupila víc. A 13 balíků nic není :lol:

Marti , dík za link, já pořád zapomínám na ten debilní oddací list :roll: Ale co, když ho nakonec zapomenu, tak si bude muset vzpomenout šťastný otec. Tak asi všechno mám. Poprvé jsem si pořídila porodnické vložky … 2 balíky a pak koupím Rie. Trochu mě překvapilo, kolik stojí, nějak rychle jsem odvykla :lol:

Počítám, že Hanka už má Sabinku doma, jinak by jí bylo smutno a napsala by :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.10.07 13:55

Já jsem se teď z těch ekoplínek úplně nadchla! Asi do nich půjdu. Už se těším, až je budem zakopávat na zahradě :lol: :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí