Poradna duly
Jana Čurdová
Ivčo moc díky za info, je to fakt nepříjemný,jdu se uškrábat hlavně večer až si sednu a uklidním se.
Zítra brnknu dr. a dám vědět…
papa
Ahoj maminky mimiskove.
tak jsem dnes poradnu zvladla bez nejakych neprijemnosti s carodejnici,dr.me dnes ani nevidel jdu zas 29.Akorat jsem se ji bala rict ze mi otykaj v noci ruce a brni a pak me cely den boli leva ruka jak kdyz mi do ni nejde krev a zrovna mi delala z te ruky odber a rika drzte pest to se nedalo.Tak ale to je asi normalka nekomu ruce nekomu nohy a nekomu oboji.Opatrujte se papejte hodně vitaminku.Papapa
Ahoj holky!
Ivčo moc Ti to sluší.
Dneska mi dorazila zavinovačka do autosedačky, je prostě úžasná, až budu mít víc času, tak jí vyfotim a dám do galerky.
Zítra musim zajet ke kamarádce, koupila jsem si totiž moc hezké povlečení pro mimíse, ale bohužel je o kus větší než peřinka, tak mi to kámoška zmenší.
Kočárek nám ještě nedorazil, tak začínám být trochu nervozní, musim zkontrolovat, jak je to dlouho co jsem ho objednávala, aby se tak ještě po cestě neztatil.
Tak zas běžim . Musim ohřát večeři a zahnat Akrimka do postele. Musim se pochlubit, dneska dostal 3 jedničky. ![]()
Tak ahooooj Terka
Ahojky,
tak KO dopadla celkem dobře, zatím se neotvírám, ale bohužel mám bílkovinu v moči, takže mě musí kontrolovat…
. S tím žaludkem mi doktor říkal, že se s tím bohužel nedá nic dělat, že to tak některé těhulky mají… Mám často jíst, prý jsem zas tak moc nepřibrala (haha 12 kg). Další KO 29.10.
Tak se mějte pěkně, já už jsem to dneska s učením zabalila, dr. říkal, že se nemám stresovat, abych neměla nervózní dítě - zkusím jim to říct u státnice…
Ahoj holky.
Dneska jsem se jela odreagovat od těch mých raubířů do Ovy.
V C&A jsem si koupila těhu manžestráky.Stály 998,– ,ale brácha má zaměstnaneckou slevu 20%,tak mi je vzal na sebe.
No mohly by být hrubší,ale pořád budou teplejší,než ty moje letní kalhoty.
A ještě jsem přibrala hračku pro Radečka.
Bude toho mít moc,ale když já nedokážu odolat. ![]()
Ivčo
Sluší ti to. ![]()
Jéééé,taky bych chtěla si přes den lehnout. Provedu pokus zítra dopoledne.
Oběd mám hotový a snad děti nebudou zlobit.No,ale nevím,nevím.
Nástup na mateřskou......No snad to stihnu jim tam hodit včas.Jak jsou děcka marod,tak je nemůžu vzít s sebou.Zítra jim tam brnknu a poptám se,do kdy to po mě budou chtít.Tento týden se tam nedostanu.A mám nástup tuším 19.10. ![]()
Jdu uložit děti.
Pa pa J.
Uf,teď se mi ulevilo.
Nástup na mateřskou mám až 26.10. To tam stihnu zajet. Uf,to je úleva. ![]()
Pa pa J.
Já jsem vás tak akorát stihla dočíst, budu reagovat jen v rychlosti:
Jiřko , jestli máš fotky kuchyně (vyhlídnuté), tak hoď odkaz pro inspiraci. Myčka bude? Ať jsou děti brzy fit.
Aluško , dodatečně vše nejlepší!
![]()
Ševčo , možná to budou játra … Dej vědět, co ti řekli, měla by pomoci mléčná dieta, tzn. žádné mléčné výrobky. Na dálku se dá radit dost blbě, navíc to může být i třeba banální problém, že se málo mažeš.
Všecky se opatrujte, všem kontrolovaným zdar a sílu, já mám dneska velký den, promoci
1,5 h vydržet bez WC, už se těším ![]()
Ještě musím reagovat na fotky:
Ivčo, moc ti to sluší, no jo, kluk jak buk. ![]()
Marti, jako vajka jsou varlata? No aspoň vím, jak to vypadá …
![]()
Katka
Ahoj holky.
Dneska si udělám odpočinkový den.Teda snad. I děti slíbili,že budou hodní.
To jsem zvědavá.
Katko
Fotky kuchyně nemám.Ale vydrž,prý do týdne nebo dvou ji dostanem.
Mám v plánu to dodělat,než pojedu do porodky.Chci to mít pod kontrolou.
Ale nebude to nic moc světoborného.Máme maličkou kuchyň,tak to bude takové obyč,jen nové.Hlavní je,že se mi to bude líbit.
No ne? ![]()
Myčku budeme mít.Koupím ji až z porodného.Teď na to není.
A sporák nám zůsává starý. Funguje,tak na co ho měnit. ![]()
Jejda,já už se tak těším. ![]()
Ať ti to na té promoci dobře dopadne. ![]()
Pa pa J.
Ahojky všichni
,
tak zatím k dr. nevolala páč jsem měla pořád samé klioše… a teď už tam není ![]()
Konflice tím mazáním to nebude, protože se mažu fakt dost - mám panický strach z popraskání
, ale snad to nebude nic važnýho, nebudu stresovat.
Včera večer se mi zdálo, že se malej málo hnízdí…to je hrozný člověk se furt pozoruje. Alex je totiž docela v pohodě a s nějakým extra kopaním se nedělá starosti…
Holky dneska jsem měla v práci fakt blbce a to pořádnýho - ing. důchodce, byl u me dvě hodiny a potom už jsem fakt nevěděla co s ním, tak jsem ho zavedla k šéfovi…hlavně, že se nemám stresovat ![]()
zatím papa jo a Ivčo moooc Ti to slušííííííí ![]()
Ahoj holky,
taky je u vás tak hezky,mohlo by to klidně vydržet ještě celý listopad.
Naše malá začíná mít rýmu,ale naštěstí bez teplot.Už máme tatku doma,noha ani moc nebolý,za to ho bolý hlava,asi moc brzy vstal po epidurálu.Snad se srovná.
Katko,at Ti to dobře dopadne.
Jiři,už je dětičkam líp?
Ivčo,moc Ti sluší,hezká těhulka.
Marti,pěkné fotky,tak to máte chlapečka jistého.
Zatim pa,nepřihlášená vladi.
Ahojky!
Tak jsem se teď vrátila z cvičení a plavání, no a moc dobře to nedopadlo… Začalo mi být ve vodě nějak blbě, sestřička mě pořád pozorovala a pak zjistila, že mám kontrakce…
. Tak prý klidový režim a mám se šetřit. A užívat Mg. Holky, hlavně zítra to ještě musím vydržet a nesesypat se. Držte mi palce. přemýšlím nad tím, jestli si nemám vést do Brna i tašku do porodnice… Pro jistotu.
Tak se mějte, ať je vám všem dobře… B.
Ty bláho
, Barčo , neblázni. Ještě je čas. Fakt teď raději pořád jen lež. No ono to moc nejde,když jsi sama a ještě to Brno.Ale v každé volné chvilce odpočívej!
Ivčo
Sluší ti to. ![]()
Děti pořád kašlou.No,spíš Kuba,ale teplotu už naštěstí nemá.Gabka už je lepší. Ale i když mají brát 3× denně 1/3 Dithiadenu,tak stejně řádí.A já bláhová jsem si myslela,že aspoň po obědě budou spát. Už aby byl Kubík ve školce.Je to fakt únavné.
Jdu to pomalu směrovat do postele.Tak dobrou noc.J.
Ahoj těhulky!
Tak jsem dneska po kontrole a taky jsem dokoupila zbytek výbavičky (teda myslím, že by to mělo být skoro všechno), akorát už jen dovést kočárek a věci do kočárku (deku, pláštěnku a tak). Jsem teda pěkně ucaprtaná, taky půjdu zalehnout…
Jinak ke kontrole ....... dr. mě taky moc nepotěšil, minule zapomněl zapsat UZ do průkajdy, tak jsme ho dnes opakovali a zjistil, že prcek má málo plodové vody. Nevím přesně co to pro nás znamená, každopádně bude pokaždé kontrolovat množství plodovky a průtoky pupečníkem, na kontrolu jdu už za 14 dní a už na monitor (snad prý o týden dříve než bych měla jít). Taky mi říkal, že nemám počítat, že bych přenášela, spíš budu rodit dřív, už kvůli cukrovce. Taky jsem se ho ptala na porod KP a řekl mi, že mě jako diabetičku nikdo neporodí, říkal že nakonec budu ráda, že 9 z 10 porodů KP jsou v pohodě a při tom desátém se zasekne hlavička a to jsou pak hrůzy. No, a s tím, že se prcek otočí nemám počítat právě proto, že je málo té plodovky a prcek nemůže plavat.
No, tak jsem si říkala, že už si taky připravím tašku do porodnice.....
Bramburko , teda, Ty se taky opatruj, teda ještě že na to přišli!
Jinak všem díky za pochvalu
.....
Tak zítra více, dobrou I.