PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
13.10.07 20:16

Ahojky holky :)

No fakt to tady moc nežije… Já toho mám dneska až nad hlavu, celý den jsem se učila, potom tři hodiny dělala prezentaci v Power Pointu… A pes se na mě díval tak vyčítavě, že se mu nevěnuju, tak jsem s ním ještě musela jít na procházku :-) . Teď už jsem fakt hotová, asi půjdu brzo spát…

Aluško všechno nejlepší k narozeninám :srdce:

Tak se mějte hezky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
13.10.07 20:20

Jo, ještě jsem zapomněla - ten kotel se mi podařilo zprovoznit, takže už mám teploučko :D. Taky na mě něco leze, bolí mě v krku, teplotka, bolest hlavy… No jo zkouška se blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
13.10.07 21:04

Ahojky, zdravim pri vikendu.

V patek jsem byla u doktorky, CS nastesti stale 3, jenom jsem poprve mela bilkovinu v moci, nevite nektera, co je pricinou a jak to vadi ???? V cekarne jsem ale cekala skoro 1.5 hodiny a byla jsem z Honzika uz tak hotova, ze jsem se ani nezeptala, jestli je prcek stale KP nebo jestli se uz otocil. Doktorku vubec nenapadlo to zkoumat, takze tak.

Jo a sestricka mi odmitla vydat papir na materskou, ze kdyz chci nastoupit 19., tak mi to drive nez 19. neda. To uz jsem se tvarila fakt kysele. Nevite, co je to za blbost? Navic jsem myslela, ze nastupuju az 20. a na 19. mam jeste nejake schuzky v praci, tak nevim. Taky bych asi mela sesmolit dopis, at mi prestanou platit rodicovsky prispevek…

Bricho mi nikdy netvrdlo nebo to nepoznam (vsichni ale tvrdi, ze to bych poznala :D ).

Tento tyden porodila manzelka kolegy, ktera mela termin presne mesic prede mnou. Trochu me to vydesilo, ja teda 11.11. rozhodne rodit nehodlam, to bych proste nestihla :D

Jdu spat, priste vice. Mejte se a uzivejte vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.10.07 22:49

Ahoj maminky,

nejprve ALUŠKO VŠE NEJLEPŠÍ K ZÍTŘEJŠÍM NAROZENINÁM !!!

Dnes je tu šílená zima a Sabinka měla dnes venku padací kam stoupla tak zakopla nebo spadla,tak jsme ani moc venku nepobyly (y,i ???).

Zítra se chystáme předat kupci auto tak to asi obrečim,ale zase se budu těšit na nové.

Dobrou noc a pohlazení bříškům a dětičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
13.10.07 23:05

Ivčo: Také hlásím mírný pokrok do tabulky zatím hlásím jedinné jméno na kterém jsme se shodli VOJTÍŠEK
Kdyby byla změna tak nahlásím,ale zatím tohle platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
13.10.07 23:29

Ahoj těhulky,
jen jsem Vás dočetla, včera jsme měli rozlučku s lidičkama z práce a dorazila jsem domů až v jednu ráno, dneska od oběda jsme na oslavě kámošových třicetin, takže nějak nestíhám…
Teď jsem dorazila domů, tak Vám jen píšu, že žiju, jsem hrozně ztahaná, dneska to bylo samej kuřák, tak se mi blbě dýchá, raději jdu zalehnout. Taťku jsem jim tam ještě nechala, tak doufám, že mi moc nezvlčí…

Zítra více, dohoním resty (tabulka) a něco víc Vám písnu. Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.10.07 08:48

Brýýýý ránko, no teda já už jsem vzhůru od pěti, mám vypráný dvě pračky, naloženýho králička k obídku :wink: a ještě se asi pustí do žehlení.
Včera jsem měla doma taky docela honičku, uklid, manža do toho už začal pomaličku předělávat byt (máme 2+1, tak to tady musíme trošku přeorganizovat) a večer jsme jeli do Freeportu, potom jsem padla za vast :lol:

Nevím, jak u vás, ale v Brně je nádherně,jen hrozná zima 8O

O tom přebalovacím pultíku na postýlku jsem psala já, ale potřebovala jsem taky radu…, kde hledat a jaký máte zkušenosti.

Srazík Brno - holky neměly bychom být pozadu za Ostravačkama, tak kdy to spácháme ? Co takhle třeba první týden v Listopadu?

Tvrdnutí břicha - bříško mi tvrdne, tak desetkrát za den…, ale nějak to neřeším :wink:

Registrace v Brně - ptala jsem se doktora a říkal, že dopředu nemusím, že mě před porodem předá do jejich péče a to stačí - teda doufám…

Zatím krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.10.07 09:08

Dobré ráno holky.
Dneska nás dětičky nechaly trochu vyspat. Moc nemám čas.Za chvilku jedeme vybrat a objednat kuchyňskou linku. Mamka nám pohlídá ty naše marody. :wink:
Měla jsem dneska celkem bláznivé sny. :lol: Ale o tom až potom.
Kouknu až se vrátíme.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.10.07 12:28

Ahoj holky,
tak já od rána žehlím, zatím mě to baví, ale je toho ještě spooooousta :-)
Manža jel kolíkovat komunikaci k našemu pozemku, v pondělí nám začnou skrývat ornici a zpevňovat štěrkem, takže už budeme mít k našemu poli i cestu :-). Letos zvládneme ještě plot a pokud dostaneme stavební povolení do konce roku, tak na jaře konečně začneme - po dvou letech od koupi!!! Původně jsme letošní Vánoce už plánovali v domečku, ale úřady tomu tak nechtěly :-) No nedá se nic dělat, sice se nám to o dost prodraží - vyšší DPH a ceny materiálů jdou taky nahoru, ale naštěstí i cena našeho bytu, který budeme prodávat, tak snad nějak zvládneme :-) Hlavně že mimísek bude mít zahradu, tady v Holešovicích to žádný zázrak není.

Aluško - já prala vše i fusak a deky do postýlky a kočárku. Žehlím věci, který se žehlit smějí (nejde fleec a 1 froté osuška), a kromě těch miniponoštiček - dostaly jsme asi 20 párů, tak ty jsem vynechala :-).

Jířo - ať dobře pořídíte s tou kuchyní :-) Mít novou kuchyň je super, spousta přihrádek, to se mi moooc líbilo. Jakže to máte s tím svým bytem? Neříkala jsi, že se máte stěhovat a pak že si ho kupujete?
Držím palce

Aluško - vše nejlepší k narozeninám :-) :srdce: Krásně to oslav. Já mám přebalovací pultík na komodě, takže neporadím. Ale určitě jsem našla v katalogu firmy Scarlett a na mimibazaru ten na postýlku, tak tam mrkni.

tvrdnutí břicha - já snad zatím nemám, nevím. Bohužel zase mám po každé snídani křeče, ale to je asi žaludek.

Jinak všem marodům brzké uzdravení. Mně se to naštěstí vyhýbá.

Tak se mějte, já jdu zase žehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.10.07 14:08

Ahoj holky.
Tak už máme objednáno a do 2 týdnů budeme mít kuchyň doma.
Ještě sehnat někde jinde dřez,úchyty a jiné drobnosti (to je v Orfě drahé)a bude to hotovo!!! :wink:

Radko
Stěhovat se nebudeme.Díkybohu. :wink: Ale za ten náš byteček pěkně zaplatíme.No na to,že nebude náš,ale pořád družstva.....celkem dost.Když pomyslím,že před cca 3.lety stál jenom asi 45.tis. No a k tomu se nám zvedne o necelé 2 tis. nájem. 8O ,jenom tím,že se staneme členy družstva. A to jsem ten byt dostala jako státní.A nikdo se mě neptal,jestli chci,aby se z něj stal družstevní. No,ale v budoucnu bude jen dobře,že to teď zaplatíme. Teda doufám. :wink:

Aluško
Všechno nejlepší k narozeninám. :-)

Sevco
U nás je taky pěkně,ale kosa.Brrr.

Ahoj Inge
Ta sestřička měla asi fakt blbou náladu. Já nastupuju na mateřskou taky tak nějak.Teď to nevím přesně,ale asi 19. a ten papír pro socku mám už dávno doma.Ještě ho tam musím někdy hodit. :wink: A žádný dopis nepíšu a ani jsem minule nepsala. :? Oni mi to prostě sami přestali platit.Teda zaplatili mi navíc ten poslední rodičák před mateřskou a pak mi poslali dopis,že to chtějí vrátit.Tak jsem jim to poslala složenkou zpátky.

Aluško
Já peru všechno.A taky všechno žehlím.Dokonce i ponožky.Ty ale přes utěrku. :wink: Ale svetříky nežehlím.Ty se nedostanou miminku na kůži. :wink:

Od rána jsem nějaká moc zničená.Asi se budu celé odpoledne válet.Martin už s tím počítá,ale nevím co na to děti. :? Třeba budou vyjímečně hodné.

Moje sny? :lol: Normálně mi ve 2 snech odtekla plodovka.Ale fakt živě. 8O Že jsem potom měla strach jít na záchod. :oops:
A v jednom snu zemřel tchán a tchýně ho odmítla pochovat.Tak jsem ho odvezli na zahradu,kde už byla od kámošky mamka,a začli jsme ho vařit.Ta kamoščina mamka už vařila svého zesnulého manžela.A že je oba potom vylijeme (až se úplně rozvaří) do vykopané díry. A zajímavé je,že nikdo nebyl smutný.Prostě taková běžná činnost vařit lidi. :lol:
No nevím,ale asi si budu rezervovat pokoj v Opavě. :wink: :lol:

Jdu spáchat rychlooběd a pak se budu válet. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
14.10.07 14:55

Ahoj holky,
tak jsem dělala karbanátky a teď zas jdu na to žehlení. Manža v práci, takže přijede až pozdě večer :-(

Jířo - bydlení je drahý, ale já měla taky družstevní a po splacení anutity si ho můžeš převést do osobního vlastnictví a bude jen váš, takže hlavu vzhůru. Ve státním taky budou zvyšovat nájmy.

Holky, za oknem je tak krásně ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.10.07 18:15

Ahoj těhulky!

Tenhle týden to tady moc nežije, co?! Musíme s tím něco udělat :lol:

Aluško , všechno nejlepší k narozenínám! :-) Určo si to na oslavě pořádně rozjela, co?! :lol: :wink:

K praní ..... taky jsem vyprala všechno a vyžehlila to co šlo, takže většinu.

Přebalovací pultík na postýlku ..... už jsme to tu řešily, ale nevím kde ....... já to tak mám, akorát mám větší postýlku než je standartní miminkovská postýlka, tak mi to musel Milan zpevnit, aby se neprohýbal. Taky jsem si ze spoda nechala přidělat „zarážky“, aby mi po postýlce nejezdila. Pak jsem zjistila, že je mají i na naší postýlku a dokonce i se zarážkama :

http://www.detskezbozi.com/…ka_tvrda.jpg

JInak jsem moc spokojená, že to mám, hodně lidí mě odrazovalo, že stejně budu přebalovat na posteli, tak stačí obyčejná bez zpevněných zad. Ale myslím, že to budu určitě používat, protože je to akorát vysoko a nebudu se muset u přebalování tolik hrbit. Už tak mě bolí záda…

Mateřská ..... nastupuju 19.10., tedy v pátek, HURÁ, konečně bez stresu z kontroly pracovní neschopnosti :lol: … teda nee, že bych to dosud nějak řešila, ale když jsme teď na jedné adrese tři marodi :roll: ..... možná by se mu vyplatilo sem na nás dojít :?

No, bavím se u líčení vašich snů :lol: , já mám občas taky „divnej“ sen, nedávno se mi zdálo, že se mi lámaly klíčky od auta v zámku při zamykání (to auto mělo 4 zámky a každej svůj klíček :P ) ..... ale na vaření příbuzných v hrncích nebo porodech přebalovacích pultů, ne, na to fakt nemám :lol: :lol: :lol:

Radko , hlavně, že už se začne stavět ..... ty úřady, to je fakt děs běs :evil: Taky se těším, až budeme s prckem na zahradě, je to velká výhoda, doma, přitom na vzduchu …

Jiřko , doufám, že budeš s novou kuchyní spokojená! Pak se nám musíš pochlubit :wink:

Marťo (Ševčo) , taky jsem dneska pekla králíka :D …jinak doufám, že ten srazík v Brně vyjde!

No, už je to asi vše, co jsem chtěla, když tak doplním :lol: , jdu na tabulku a taky konečně mám (no asi první) těhu fotku, tak ji pak hodím do galerky.
Tak zatím ahooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.10.07 19:03

http://5.uploadmirror.com/…05_48223.gif

http://sirmi.ic.cz/deti/38.gif

zabulienka - - /30 let/1 dítko/8 let/ TP 29.11. /holčička Emma * chlapeček Lukáš **

KalinkaIvča** - Ivana/26 let/zatím nemá/ TP 30.11. /KO 16.10./chlapeček Honzík bramburka81 - Bára/25 let/zatím nemá/ TP 1.12. /KO 15.10./chlapeček Matěj Inge - Kristina/28 let/1 dítko/2 roky/ TP 1.12. /chlapeček kitty25 - Petra/29 let/zatím nemá/ TP 4.12. /KO 18.10./chlapeček Robin vladi1 - - /-/1 dítko/2 roky/26.11./ TP 4.12. /9.12./holčička Lucie * chlapeček Ondřej Terulka - Tereza/28 let/1 dítko/6 let/ TP 5.12. /KO 17.10. EvickaS - Eva/28 let/3 dítka/9, 8, 4,5 roku/ TP 6.12. /19.12./KO 15.10./chlapeček Adam jirabobes - Jiřka/28 let/2 dítka/4, 2 roky/ TP 7.12. / KO+UZ 29.10./chlapeček Radovan Aluška - Alena/30 let/zatím nemá/ TP 8.12. Knoflice - Kateřina/29 let/2 dítka/-/ TP 8.12. Fazole - Žaneta/28 let/zatím nemá/ TP 11.12. /holčička Radka75 - Radka/32 let/zatím nemá/ TP 12.12. /KO 18.10./chlapeček Honzík Sevca79 - Martina/28 let/zatím nemá/ TP 15.12. /chlapeček Alex MartinaSK - Martina/29 let/1 dítko/8 let/TP 13.12./ 17.12. /KO 25.10., UZ 15.10./chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka/29 let/zatím nemá/ TP 17.12. /holčička Daniela * chlapeček Vojta Jitus1 - Jitka/30 let/1 dítko/2 roky/ TP 19.12. /holčička Klárka alla - Alena/28 let/zatím nemá/ TP 20.12. /holčička Terezka elle - Dáša/-/1 dítko/2 roky/ TP 20.12. /holčička Simonka Safira - Monika/38 let/4 dítka/19, 16, 11, 2 roky/ TP 23.12. /KO 29.10./holčička Sabika - Hana/24 let/1 dítko/2 roky/ TP 24.12. /31.12/KO 17.10./chlapeček Vojtíšek Parfumela - Míša/24 let/zatím nemá/ TP 30.12. /KO 15.10., UZ 5.11./holčička Agátka * chlapeček Adámek

http://sirmi.ic.cz/deti/56.gif

holčičky 5 : překvapení 7 : chlapečci 10 

http://www.gify.nou.cz/…bory/507.gif

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
14.10.07 19:07

Nejde mi nápis a já nevím proč :pocitac: :-( ..... no, zkusím s tím něco udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.10.07 19:11

Ahoj holky,pravda je takova ze nam to tu vazne,ale to se napravi hned jak vsechny nastpupime na MD.Zitra mam poradnu tak jsem zvedava s cim na me zas carodejnice vyrukuje.Hezky zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí