PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
18.10.07 12:47

Tak jsem nám udělala místo polívky párek v rohlíku. :oops: No,jo,ale když jsem na to měla tááááákovou velikou chuť. :lol: Dětem jsem udělala radost.

Ahoj Katko
Za týden a pak se uvidí jak dál.Ale asi už nic.Já si myslím,že to měl (má) maximálně jen namožené. :wink:

Ahoj Barčo
Taky si myslím,že na horkou vanu teď můžeš jen nostalgicky vzpomínat.I na horkou sprchu.A tu já tak miluju.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.10.07 12:54

Petro , já jsem je taky žehlila rozložené. :lol: Poprvé. Jenda mě přistih a nechápal. Jeho sestra už měla děti, tak věděl, jak na to, líp než já. :lol:

My máme guláš. Dneska čekáme na Klárku, má školu do 12:30, tak by měla každou chvíli dorazit. A pak si jdu s Vendulkou odpočinout. V noci jsem spala jak zabitá, ale nějak to nestačí. Tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
18.10.07 13:02

ahoj holky, to je tedy neco, nekdy je tu par prispevku a ted takova smrst …

vezmu to hromadne a neadresne, protoze mam gulas v tom kdo co psal a at si neupisu prstiky :lol: :lol: tak nejprve: GRATULUJU KE STATNICIM A PROMOCI :-) a taky drzim palce pokud mate zkousky jeste pred sebou …

tem z vas, ktere mate otoky, vysoke CS nebo je jinak spatne drzim palecky :! vydrzte a snad bude lip … ackoli tedy moje kamaradka s terminem za dva tydny rika, ze se to spis zhorsuje :? 8O , tak zatnout zuby, jsme sikulky a zvladneme to

no a mamam, ktere maji jeste navic starosti s vetsimi detmi preji co nejmin stresu a deckam co nejmene bolistek ..

vypada to, ze se vsechno deje najednou, nejdriv ticho po pesine a pak takovy srumec … 8O

Kitty - to osoleni proti krecim pomaha, alespon u me, krece temer presly, ale je pravda, ze se na to rano v posteli snazim myslet a nohy podvedome neprotahovat a nepropinat … Mg jsem radeji prestala brat, myslim, ze ma PA pravdu, ze se to v tele hromadi a svaly se pak az moc uvolni (coz neni pro porod uplne dobre).
a pak k plenam … doufam, ze ted uz kikko taky lezi na poste (nebyla jsem ve schrance), takze se tesim jak na plenky tak na ponozky :) … ale tyhle pleny planuji spis na otirani podkladani etc, na prebalovani jen v pripade nedostatku jine volby … latkovky, ktere jsem si objednala na prebalovani jsou uz ruzne tvarovane a vychytane a nezehli se (slava) … tedy v sestinedeli je v pripade problemu zehlit lze…
jinak mi tu porad huci pracka, bojim se to prat vsechno dohromady, neco mi prijde moc modre nebo moc zelene a nechci to mit zaprane :? , takze vzdycky pulka pracky … no zbyva toho jeste dost (i nakoupit) … snazila jsem se ty male veci zehlit zodpovedne, ale zadne sterilizovani rozpalenou zehlickou to tedy nebylo, tak snad to neni problem … :?: chjo, co ja budu za matku? … :wink: 8O

tak jsem stejne napsala roman … ale to nejdulezitejsi … mejte se dobre a davejte na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.10.07 13:29

Aluško - já peru podobně, raději méně, aby to nebylo obarvené. teď zase budu sušit a další pračky až zítra. ale kdo bude žehlit? :o

No já doufám, že tyto měsíce budou klidnější, než měla Lucajdice, je fakt, že rychlá už taky moc nejsem, všechno mi trvá mnohem déle. Ale musíme dávat pozor, rodit dřív nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.10.07 13:39

ahojky,

nestrašte s předčasnýma porodoma, teď jsme se v práci bavili o Vánocích, všichni vzpomínali,jak se budou válet, dívat na pohádky, tak jsem se přidala, že já budu mít kruhy pod očima, protivná, nebudu si moct sednou… :lol: no, ale hlavně aby byl drobeček zdravej :lol:

Dneska jsem volala mýmu dr. o tom svědění a řekl mi, že si mám zajít na kožní??? No nevím on je takovej docela flegmoš…asi se ještě septám v pondělí na klinice, kám chodím na UTZ. Připadá mi zbytečný jít na kožní a hlavně se mi nechce.

Nemůžu se ani hnout právě jsem doslova sežrala :wink: obrooovský kuřecí řízek. Jo a co se váhy týče, tak na ni raději nestoupám, tak nevím, uvidíme příští středu na KO.

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.10.07 14:10

Jejda…Vánoce?......Jak jen to u nás bude probíhat. :nevim: Ani si to nedovedu představit. A to jsem si slíbila,že letos moc péct nebudu. A mám takovou obavu,že to dokonce i splním. Já ráda peču.No,letos to budou asi jenom perníčky (ty děti milují) a vanilkové rohlíčky.Rozhodně jsem se vzdala slepovaných.Na to opravdu nebude asi čas. :(
Já jsem plánovala zase miminko na leden. :lol: Nějak se zadařilo dřív. :wink:

Co se týče váhy.....jsem celkem spokojená. :wink: Patřím sice k těm vyšším přírůstkům tady,ale je to první těhu,kdy tak málo. :wink: .......Dneska ráno +12 Kg.

Za chvíli přijde Marťa,tak nám jdu naložit oběd.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.10.07 20:20

Ahoj maminky,
tak jsem dnes dorazila z nemocnice až před chvilkou,byla jsem tam dokud Sabinka neusnula a máme malou dušičku a šanci že by je třeba zítra mohli pustit. Dnes ji brali výtěr ze zadečku tak se čeká na všechny výsledky,ty by měly být snad ráno,tak uvidíme.

Jinak také gratuluji k promocím a zkouškám a úspěšným KO.

Opatrujte se a jsem zvědavá kdy já začnu s praním už mě to straší,dnes mi celý den hrozně tvrdne bříško. Tak už ležím a asi to zalomím a půjdu spát.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.10.07 21:53

Ahoj holky,
teda vy jste toho napsaly!! To je super, hnedle je co číst.
Já dneska byla na KO a vše v pořádku, mimčo se otočilo a je hlavičkou dolů!!! Máme 2,1 kg a další KO je 1.11. Jinak mám málo železa a něco s bílejma krvinkama, ale prý žádná trága, tak jen zobat pilulky a kontrolní odběry krve.

Předně BRAMBURKO obrovská gratulace. V 8. měsíci dělat státnice, to jsi fakt třída. Tomu se říká maximálně využít čas :-) Jinak všem malým marodům přeji brzké uzdravení a velkým taky a dávejte na sebe víc pozor.

křeče po ránu - mám taky a taky se snažím se ráno neprotahovat, dokonce mi radili mít slánku u postele a hned si líznout.

horká vana - já se koupu doteď a teplota min. 38 stupňů, doktor řekl, že je to OK

nástup na MD - aluško nastupuje se 32 nebo 34+0 a podle mě když je to sobota, tak v sobotu

plenky Kikko - holky, kdo jste psal, že máte z mimibazaru nějaké lepší, napiště značku (kitty?). Já mám ještě 5 s modrým medvědem a jsem ještě horší.

Jinak jsem dnes byla cvičit a na předporodním přípravě a probíraly jsme, kdy odjet do porodky. Dostaly jsme seznam příznaků a máme se to dát na lednici, tak jsem to tam dala a uvidíme :-)

A taky jsem dnes zakoupila první vánoční dárky. Hrozně moc se na ty Vánoce těším.

Tak se mějte krásně a pište a pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.10.07 07:45

Brýýýý ránko,

tak koukám, že jsem tady první :lol: , konečně je dneska pátek…já mám dnes dovču, musím doma trošku uklidit, vyžehlit, něco zařídit ve městě a večer máme dámskou jízdu :wink: , tak už se těším, jen nevím kolik toho vydržím.

Holky začíná nám pořádná zima a já nemá zimní pneušky a taky nevím, kde na ně vzít :cry: , zítra jedeme k našim na narozky - bydlí kousek od Bruntálu, tak snad nezasněžíme 8O

Raduš, tak nám tady nějaké příznaky napiš prosííííííííííííím, ať máme taky co na lednici :lol:

Malej s dnes k ránu pěkně mlel a zrovna, když se manža přitulil, no byl z toho úplně hotovej :)

Zatím papa jdu se dát do kupy a něco dělat. Ještě juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.10.07 08:12

Dobré ráno holky.
Dneska jdu já i děti k zubařce.Kuba bude zase v pohodě,ale Gabka :roll: .Jde poprvé a i tak to asi celé prořve. Nějak nemusí cizí lidi.Tak snad to zvládne…aspoň se povozit na křesle :? Půjde s námi i můj taťka,aby je měl kdo hlídat (no spíš Gabku),až budu sedět já.
O půl druhé jdeme podepsat to stavebko (konečně) a můžeme začít zařizovat kuchyň. :lol: Už se to začne hýbat.tak by jsme to do porodu mohli stihnout. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.10.07 08:34

Tak vás taky zdravím po ránu :-)

Venku je pěkná zima, včera to ještě šlo, ale asi je nejvyšší čas nachystat dětem rukavice.

Hani , snad ti malou dneska pustí domů a hlavně držím palce, ať jsou všecky odběry dobré. Na druhou stranu, když se na nic nepřijde, tak to taky není ono. :roll:

Jiřko , hodně štěstí, ať ti pan zubař nic nenajde :wink: Budete si na tu kuchyň brát i půjčku? Něco jsi taky před tím psala, že vyřizuješ. Nebo to bylo na byt jako takový?

Včera jsem brouzdala po netu, potřebuju i nové plínky , do poradny a tak, ať nedělám ostudu :oops: a divila jsem se, jak se liší podmínky dodání. Někdo vám to pošle za poštovné 40, někdo chce 100 a to pak hned skočí cena za kus o 10 kč, to je mazec. Zkusím tady dát odkaz, jestli někdo neznáte firmu, co jsem si vyhlídla. Není to ani Kikko ani Libštát, ale zase něco jiného. Pro pobavení: rozměry udávají 70×70 nebo 80×80, tak jsem přeměřila ty svoje staré plíny a mají 70×80 :lol:

Včera jsem měla mít kontrolu, ale dorazila jsem tam, čekárna plná tak, že nebylo místo na sezení, vydýchaný vzduch, tak jsem se otočila na podpadku a šla zase domů, pojedu v úterý.

Co s tím tvrdnutím břicha ? Je to nebezpečné nebo není? Poraďte. Zatím hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.10.07 08:39

Tady je ten odkaz - výrobce Kurýr.

www.mimishop.cz/…i/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.10.07 08:44

Dobré ránko!!!

Dneska už jsem se tak dobře nevyspala, pořád mě ve snech trápí ty státnice… :(

horká vana Nám říkali v kurzu, že horká vana je dobrá na odeznění těch poslíků… :nevim: A mi to vždycky aspoň na chvíli přejde. Jenom prý později už je vhodná spíše sprcha, protože ve vaně nejde poznat odtok plodové vody.

Ševčo odtok plodové vody, kontrakce po 5 min, krvácení, to nám říkali v porodnici… Stejně si myslím, že my prvorodičky budem vyjukané už při prvních kontrakcích a jedeme… :)

Katko to tvrdnutí by prý nemělo být víc jak 20× denně… No já už to ani nepočítám, ale 20× to snad není.

Dneska mě čeká žehlení další várky věciček pro Matýska, ale celkem se těším. Včera jsem si byla vyzvednout věci z toho obchodu www.honzicek.cz, zase úplně perfektní věci. Mám radost.
Tak přeju pěkný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
19.10.07 08:52
[quote:413f1be0f3]Katko to tvrdnutí by prý nemělo být víc jak 20× denně… No já už to ani nepočítám, ale 20× to snad není.

Tak do toho počtu se vejdu v klidu. Díky za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.10.07 10:21

PLENY - posílám pár odkazů, které pleny jsem koupila a jsou lepší, než ty bílé

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

ty poslední jsou mušelínové, byly dražší, ale kvalitově jsou docela dobré, tužší a dobře se žehlily. ale obecně ty obrázkové s potiskem jsou rozhodně lepší, než ty bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí