Poradna duly
Jana Čurdová
holky, poraďte mi, kde se dají na netu koupit ty obrázky na zeď, napsala jsem Kalince, ale jestli máte ještě někdo další typ budu ráda, nemůžu to nějak v diskusi najít.
díky.
Ahoj holky.
Tak ja dnes dostala darky k svatku lahvičky Avent,to jsou posledni dobou darky nedarky,ale co alespon bude mit miminko vse.S manzou uz jsme slavili vcera vecer dali jsme nejake 98%sampano ja si ho samozrejme redim stavou z jahod,ale to je mnamka,vyzunkla bych ho cele.Dnes se mi take zda ze uz mam od noci nejak tvrde bricho.A hlavne ty moje ruce v noci mi uz fakt nedaj spat asi v pondeli zavolam dr.do poradny.Co na to rekne.No nic preji krasny den. ![]()
Míšo všechno nejlepší k svátku ![]()
Petro , díky za odkazy. Já právě s tím potiskem nechci … Ale ty mušelínové můžou být dobré. Ty od Hyblera máš? Jaké jsou, nejsou moc řídké?
Ahoj holky.
Máme chvilkovou zastávku doma v teple.Za čtvrt hoďky zase padáme.Tentokrát i s rukavicemi. ![]()
Gábinka byla u zubařky skvělá.Pořád se usmívala a na všechno odpovídala:„Jo.“
Dokonce si nechala prohlídnout zoubky. ![]()
Kuba je bez kazu,ale má trochu odštípnutou sklovinu na jednom zubu,tak se to bude víc hlídat.Jinak o.k.
Já taky bez kazu.
Dneska to bylo rychlé a v pohodě. ![]()
Katko
Ta půjčka je na převod členských práv družstevního bytu a rekonstrukci kuchyně. Ta kuchyň nás na moc nevyjde,ale když už si půjčit musíme,tak proč to neudělat při jednom.
Už je to schválené,tak to jdeme potvrdit podpisem…atd.
Tím jsme doufám s úředníky skončili.Nic proti nim,ale nemám ráda všelijaké vyřizování.
Zatím pa pa .Jdu to pomalu oblíkat.Bohužel nemá kdo hlídat,tak musí děti s námi.
Pa pa J.
ahoj holky
tak dnes sme v noci toho veľa nenaspali, mareka bolelo uško.
tak zas celé doobedie sme strávili u lekárky, našťastie to nie je nič vážne, ale je taký ubolený.
dnes u nás už aj snežilo.
Ahoj holky,
tak hlásim u nás je taky pěkná zima.
Koukam,že je to tu samý malý marod,tak at se dětičky brzo uzdraví.
Sabiko,tak jak dopadly výsledky?Přeji brzký návvrat malý domů.
Bramburko,velká gratulace k úspěšnému složení zkoušky.
Míšo,vše nej k svátku.Na ty ruce se určitě zeptej,když se to nelepší.
Jiři,tak to jste toho zubaře dobře zvládli.Mě to čeká začátkem listopadu.Tak at ještě dobře pochodíte na úřadě.
Ivčo,prosim Tě mohla by jsi mi poslat ještě jednou kontakty na holky,manža mi smáznul email.Díky moc.
Aluško,já mam termín porodu podle menstruace 9.12.,to je neděle a nástup na mateřskou 28.10.,taky neděle.Normálně můžeš nastoupit v sobotu nebo v neděli,je to jedno,že to není pracovní den.
Pleny,budu používat jednorázové,pak mam pár zděděných bílých na ublinknutí apod.K doktoru a pod hlavičku jsem koupila s potiskem.
Zatim pa.
Ahoj těhulky!
Tak u nás na Vysočině taky už dneska třikrát sněžilo
..... no, začíná to brzy, zatím to nevydrží, je to mokrý a sněží jen chvíli, ale i tak, vždyť je půl října!!!!!
Míšo , všechno nejlepší k svátku ![]()
Vladi , kontakty Ti samozřejmě pošlu ![]()
Kitty , Tys mi psala SZ nebo mail? Nic nepřišlo
, ale pochopila jsem, že sháníš nalepovací obrázky na zeď ......
tak tady je taky mají: http://www.fortel-katalog.cz/prodtype.asp?…
Sabiko, tak co, pustili malou s taťkou domů?
Zabulienka , koukám, že jste se přidali do klubu nemocných dětí
..... tak a´t je klučíkovi brzo dobře! A jak je to u Jíři ? Kubík dobrý??
No, taky řešíme zimní pneumatiky … chci nové, tím spíš, že začneme vozit mimčo...... ale těch peněz ...... no, Ševčo , nenaděláme nic ![]()
Jinak jsem dneska byla na kontrole na diabetologii a přinesla si ten zatracenej inzulín
, mám to zatím píchat 4 krát denně jednu jednotku, no, kéž by to stačilo..... Musím se přiznat, jak jsem sestra a denně do lidí píchám, tak do sebe...... no, trvalo asi tři minuty než jsem tou malinkatou jehličku do sebe píchla a byla i slzička
… jsem teda ostuda, ale snad si rychle zvyknu. Píchání sebe do prstu už mi taky nedělá problém
, hlavně aby Honzík byl v pohodě, už to nějak doklepem..... Akorát se chci vidět, až mi budou píchat spinál
, teda jsem sračka ![]()
No, za odměnu si jdu objednat poličku nad prckovu postýlku, pak Vám sem dám fotku, jakou jsem vybrala ![]()
Tak zatím ahoj, opatrujte se!
I.
PS: Hurá, ode dneška jsem na mateřské!!!!!!!
Ahoj holky,
Míšo - vše nejlepší k svátku ![]()
díky za odkazy na pleny. Vyzkouším ty mušelínové.
Tak já to dnes zabalila v práci dřív, bolí mě hlava, vypadá to, že na mě leze chřipka, takže si napustím vanu a půjdu do postele.
Jinak naše kočička si oblíbila spaní v dětské postýlce a nejradši spí pod nebesama!!! Bohužel to dělá, když nejsme doma nebo v noci, pak už tam najdu jen chlupy. No to jsem zvědavá, co s tím budeme dělat.
Jířo - šikovné děti a ať zvládnete ty papíry.
Zabulienko - brzké uzdravení synkovi
Tak já ještě večer nakouknu
Ahoj holky!
Tak jsem zase odpoledne s taťkou vytuhla, za to teď máme růžovou náladu
......no, ono až si stoupnu ke koši s prádlem na žehlení, ono to zase přejde
![]()
Ale co jsem Vám chtěla ukázat, objednala jsem tu poličku nad postýlku (MIlan už z těch nákupů kulí oči
, ale taky se tu to naštětí líbí, tak mi to odpouští ...... zatím.....)
Tak to je ona:
http://www.mimishop.cz/…to127123.jpg
…prostě úplně pasuje k tomu co už tam máme, tak nekupte to ![]()
Tak to je zatím vše, ahoj I.
Radko , co dát kolem postýlky nějaký odpuzovač koček, než se miminko narodí? Aby si už teď odvykla. Teda aby to neškodilo Tobě..... Taky mám strach, že nám kočky polezou do kočárku, jsou mazlící a rádi si ustelou na hrudníku nebo břiše, ale zase přes kočár hodím síťku a asi to bude v pohodě, ale ta postýlka..... nic jiného než ten odpuzovač mě nenapadá… I.
Kalinko - já asi na ní dám dřevnou desku, aby tam prostě nemohla. Ale to zas nebude vidět, jak je krásné to povlečení
Odpuzovače na ní neplatěj stejně jako jí nepřitahuje šanta kočičí.
Jinak polička mooc pěkná ![]()
Ještě jsem vám zapomněla napsat, že v práci dostaneme každej digitální foťák, protože jsme jako celá skupina - všechny země - dosáhly nějakých dobrých výsledků. Super. Zatím jsme dostali ponožku a obrázek
No na internetu je za 10. tis, tak asi forovej nebude
Tak doufám, že to stihnou rozdat do čtvrtka, to jsem v práci naposledy. Velmi příjemně mě to překvapilo.
Taky jsem dnes vybrala chůvičku, dostanu ji od zaměstnavatele. Vybrala jsem od H+H a má dosah 800 m, což je super, protože máme velký pozemek, prý je moc dobrá. Tak jsem ráda, že jí nemusíme kupovat ze svého.
Tak se mějte, já jdu do postele, hlava pořád bolí, v krku začíná. Tak piju horký čaj a cucám propolki.
Mějte se krásně
Ahoj holky!
Tak dneska mám opravdu den na kočku
. Nejdřív jsem spálila čočku na oběd (ale fakt hodně, musela jsem ji celou vykydat), na večeři jsem si dělala bramboráky, ty jsem taky spálila (ale naštěstí ne tak moc)
. Odpoledne jsem jela na nějakou benzinku, kde měli dávat benzin zadarmo (akce rádia). Samozřejmě šílená fronta, ale to by se dalo. Jenomže asi po 20 min přišel nějaký policajt a všechny (cca 20 aut) nás vyhodil, že blokujem provoz. Opravdu k naštvání
. Teď už mám fakt blbou náladu, zase mi tvrdne břicho. No fakt na kočku
. Manžel šel na nějakou akci, takže to musím ventilovat sama…
No, tak jsem se vám aspoň vypsala z nejhoršího..... Mějte se pěkně!!!B.
Dobré ránko! Tak dneska je den na spaní, ale moje mladší dcera to zabalila o půl šesté, tak už jsme i po snídani. Snažila jsem se ji ještě přesvědčit, ale nešlo to. Klárka je totiž na noc u kamarádky a Vendulka se bez ní neobejde.
Ivčo , tak to nakonec nešlo bez inzulínu
Sice mě ten tvůj příspěvek pobavil, ale lituju tě. Říká se, že nejhorší pacienti jsou doktoři a sestry
Asi to bude pravda. Polička pěkná, to se Honzík bude mít.
Báro , ty se nenervuj, hoď si nohy na stůl, prosinec je ještě daleko! Chtěla jsem tě poprosit, abys sem ještě jednou napsala, co patří to základní výbavy pro mimčo a nějaký seznam do porodky. Chystám se tam sice už potřetí, ale zas po dost dlouhé době
Furt něco řeším, mám pocit, že toho mám málo, že mi toho pořád hodně chybí, blablalba…
Radko , my měli kočku, když se narodila Klárka, kočár stál dole v garáži a já tu kočku (kocoura) málem zabila, když jsem ho v něm našla. Je pravda, že to byla kočka venkovní, ale fakt si ji nauč než se malé narodí, aby ti pak nelezla i ně. Náš pes skáče po dětech, Vendulce doskočí až na pusu a jak ji olízne, tak pořádně dostane. Teď už ho sice mám problém dohonit, ale snažím se
To jsou zaměstnanecké výhody, kdepak to pracuješ?
![]()
Trochu nechápu, jak tady řešíte ty zimní gumy. U nás je to totiž automatika … Letos ještě nejsou, ale už hodně brzy budou. Navíc přece vydrží víc než jednu zimu ![]()
No Jiřko , to ti závidím. Naše holky mají zuby kazivé. A to děláme všecko, co se má a neděláme to, co se nemá.
Byla jsem z toho nešťastná, tak se mě pak doktor snažil utěšit, že holt dědičnost zvítězila. Většinou dědí dcery kvalitu zubů po otci a synové po matce. A náš otec na tom taky není slavně … ![]()
Tak holky, dneska zalézt do pelechů a odpočívat a lenošit a … atd. ![]()
Ještě:
Aluško , chodíš na ekodomácnost … Jsem tě tam našla
Nemáš nějaký link na eko jednorázovky?
dobre ránko prajem,
u nás na Kysuciach máme krásne zasnežené ráno a sneží a sneží.
Milujem zimu, ale teraz ma zaskočilo priskoro. Robíme zámkovú dlažbu okolo domu a ešte nieje dokončená, tak dúfam, že sa to roztopí.
Taktiež som chcela dať už minulý týždeň prezuť gumy, len ja sa s nimi nebudem naťahovať, až mi ich dajú do auta, že načo!!!!!!!
Tak som tak nahnevaná, už to mohlo byť hotové, zas budú fronty v servisoch.
V noci Marečkovi vystupila ešte aj teplota, ale tak sa fajne spotil, že hneď klesla, teraz ešte stále spinká. dúfam, že už bude dnes lepšie a hlavne až sa od neho nenakazím.
Hlavne až nás tie bacily obchádzajú