PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.10.07 11:20

Tak Jiřka na nás dneska kašle :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.10.07 11:21

Zase jsem odhlášená :nevim:
Koukala jsem, jak přibývá těch uzamčených diskuzí. S takovou tohle bude za chvíli soukromý a ne veřejný server :?
 Katka

• Citovat
  • Upravit
19296
11.10.07 11:25

Ahoj holky.
Už jsem konečně doma. :wink: Byla jsem ve městě a u mudry s Gabkou.Je nějak marod.Teda ještě ne úplně,ale začíná být.Tak se to snažím utnout hned od začátku. :wink:

Srazík .....Jé to je super,že aspoň někdo pojede.Tak tada budeme ve třech? :wink: Děti neberu,protože to bych přijela až moc pozdě.Bus mi jede ve 14:45 z Orlové,tak u McD bych mohla být asi tak 15:30. Nebo tam mám být o půl hoďky dříve? To bych snad taky stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.07 11:48

Hele, nech to na těch 15.30. Mám tě uloženou v mobilu, tak kdyby něco neklaplo, tak budu volat. Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.10.07 11:49

Jo, nebudem ve třech, já + 2ks :lol:

• Citovat
  • Upravit
19296
11.10.07 12:05

Jasný,že ještě tvoje princezny. :wink: No,ale bez chlapů to taky nebude.Jeden bydlí u mě a druhý u Báry.Teda pokud dorazí.
Už se těším pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.10.07 12:10

Dobrá, tak já dorazím, ale možná až tak v 16hod, tak to snad nevadí, ne? Počkáte na mě? Pojedu autem, ale nevím, jak to tam bude s parkováním, tak snad něco najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.10.07 13:10

Ahoj Barčo.
Já si myslím,že není důvod na tebe nepočkat. :wink: Když tak si napiš telefon na někoho z nás a třeba brnkni nebo napiš. Pa pa V McD. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.07 13:28

Tak ahoj v 15.30. K.

• Citovat
  • Upravit
461
11.10.07 19:11

Ahoj holky.
Hlasím se,abych zas nebyla nevěrnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.10.07 10:29

Ahoj holky.
Tak už je marod i Kuba.Dneska jsem byli zase u mudry. :roll: Kašle jak když startuje pokažený motor.Nebo spíš,jako by nešlo nastartovat. :lol: :lol: Ale včera ho bolelo v krku.Bobečka.Asi poprvé.Jinak měl vždycky jen virozy. Ale podle mudry to ještě angína není.Snad to podchytíme včas. No a teď čekám,kdy to zkolí mě. :roll:
Nejlepší fór dnešní noci byl,že Kuba měl hlad.Bylo přesně 2:15 hod. 8O Ale nic nevečeřel,jak mu bylo zle,tak mu Marťa něco dal. A to vztával na ranní. 8O

Ze srazíku fotečky nemáme. :( Ale snad se ještě stihnem sejít,tak to pak napravíme. :wink:
Já si myslím,že bylo fajně. Jak holky?…nevím. :nevim: :wink:

Jdu vařit polívku. Děti budou mít oběd ze školky. A já si konečně dám nudle s mákem.Už mám na ně víc jak týden chuť.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.10.07 11:19

Ahoj :-)

Já jsem zavedla malou do školky, zvládla nákup a šla si lehnout. Druhou polovinu noci jsem provzdychyla, protože mě bolelo v kříži. Nešlo se v posteli uložit, obrátit, naštěstí ráno úplně v poho, jen jsem byla unavená. Tak co bych se přemáhala, natáhla jsem se na gauč a usla :-)

Mě se srazík fakt líbil, řekly jsme si, co se sem nenapsalo, dala bych si říct ještě nadýl … Příště snad děti s sebou nepotáhnu.

Jiřko, máš dobré nápady :! (od koupání v umyvadle po nabarvení kalhot nahnědo :lol: ) Tak prosté, ale mě by to nenapadlo. A to bolení v krku může být jen z nachlazení, pak to sleze na průdušky. Zkus Vincentku, jestli si dá říct.

Já mám dneska uvařeno, to je úleva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.10.07 11:20

Jestli si dá říct Kuba, ne Vincentka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.10.07 12:47

Ahoj holky,

tak zdravím už od našich… Já mám taky navařeno, rodiče se o mě postarali :) . Mám tady ale zimu a zapomněla jsem, jak si přitopit (máme centrál. vytápění) :nevim: .
Srazík byl super, příjemně jsem se odreagovala… :). Jiřko tak co, dostala jsi tu knížečku se slevama v Droxi, je tam něco zajímavého?

Tak já se jdu najíst a zase hurá do učení :roll: B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.10.07 13:36

Ahoj holky,jdeme se na Vás podívat po dlouhé době.V úterý jsem byla na krvi a utz ve 30tt,vse je ok.Do třetice mi potvrdila paní dr.,ze je to holka.Jinak mám nahore asi 7 kilo a funím jak lokomotiva.Nejhorší je to do schodů a když se mám ohýbat při sbírání hraček :-)
U první dcery jsem taky chtela epidural,ale porad to nejak oddalovali až pak bylo na nej pozde.Jsem ráda,že jsem ho nakonec nemela.Mám vetsí strach z píchnutí do páteřního kanálu než z bolestí.
Ted jsem nekde cetla,že by se melo pred porodem v porodnici registrovat? Nevíte o tom neco???
Bude v Brne nejaký srazík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital