Poradna duly
Jana Čurdová
Zase jsem odhlášená ![]()
Koukala jsem, jak přibývá těch uzamčených diskuzí. S takovou tohle bude za chvíli soukromý a ne veřejný server ![]()
Katka
Ahoj holky.
Už jsem konečně doma.
Byla jsem ve městě a u mudry s Gabkou.Je nějak marod.Teda ještě ne úplně,ale začíná být.Tak se to snažím utnout hned od začátku. ![]()
Srazík .....Jé to je super,že aspoň někdo pojede.Tak tada budeme ve třech?
Děti neberu,protože to bych přijela až moc pozdě.Bus mi jede ve 14:45 z Orlové,tak u McD bych mohla být asi tak 15:30. Nebo tam mám být o půl hoďky dříve? To bych snad taky stihla.
Hele, nech to na těch 15.30. Mám tě uloženou v mobilu, tak kdyby něco neklaplo, tak budu volat. Katka
Jasný,že ještě tvoje princezny.
No,ale bez chlapů to taky nebude.Jeden bydlí u mě a druhý u Báry.Teda pokud dorazí.
Už se těším pa pa J.
Dobrá, tak já dorazím, ale možná až tak v 16hod, tak to snad nevadí, ne? Počkáte na mě? Pojedu autem, ale nevím, jak to tam bude s parkováním, tak snad něco najdu…
Ahoj Barčo.
Já si myslím,že není důvod na tebe nepočkat.
Když tak si napiš telefon na někoho z nás a třeba brnkni nebo napiš. Pa pa V McD. ![]()
Ahoj holky.
Tak už je marod i Kuba.Dneska jsem byli zase u mudry.
Kašle jak když startuje pokažený motor.Nebo spíš,jako by nešlo nastartovat.
Ale včera ho bolelo v krku.Bobečka.Asi poprvé.Jinak měl vždycky jen virozy. Ale podle mudry to ještě angína není.Snad to podchytíme včas. No a teď čekám,kdy to zkolí mě. ![]()
Nejlepší fór dnešní noci byl,že Kuba měl hlad.Bylo přesně 2:15 hod.
Ale nic nevečeřel,jak mu bylo zle,tak mu Marťa něco dal. A to vztával na ranní. ![]()
Ze srazíku fotečky nemáme.
Ale snad se ještě stihnem sejít,tak to pak napravíme. ![]()
Já si myslím,že bylo fajně. Jak holky?…nevím.
![]()
Jdu vařit polívku. Děti budou mít oběd ze školky. A já si konečně dám nudle s mákem.Už mám na ně víc jak týden chuť.
Pa pa J.
Ahoj ![]()
Já jsem zavedla malou do školky, zvládla nákup a šla si lehnout. Druhou polovinu noci jsem provzdychyla, protože mě bolelo v kříži. Nešlo se v posteli uložit, obrátit, naštěstí ráno úplně v poho, jen jsem byla unavená. Tak co bych se přemáhala, natáhla jsem se na gauč a usla ![]()
Mě se srazík fakt líbil, řekly jsme si, co se sem nenapsalo, dala bych si říct ještě nadýl … Příště snad děti s sebou nepotáhnu.
Jiřko, máš dobré nápady
(od koupání v umyvadle po nabarvení kalhot nahnědo
) Tak prosté, ale mě by to nenapadlo. A to bolení v krku může být jen z nachlazení, pak to sleze na průdušky. Zkus Vincentku, jestli si dá říct.
Já mám dneska uvařeno, to je úleva ![]()
Ahoj holky,
tak zdravím už od našich… Já mám taky navařeno, rodiče se o mě postarali
. Mám tady ale zimu a zapomněla jsem, jak si přitopit (máme centrál. vytápění)
.
Srazík byl super, příjemně jsem se odreagovala…
. Jiřko tak co, dostala jsi tu knížečku se slevama v Droxi, je tam něco zajímavého?
Tak já se jdu najíst a zase hurá do učení
B.
Ahoj holky,jdeme se na Vás podívat po dlouhé době.V úterý jsem byla na krvi a utz ve 30tt,vse je ok.Do třetice mi potvrdila paní dr.,ze je to holka.Jinak mám nahore asi 7 kilo a funím jak lokomotiva.Nejhorší je to do schodů a když se mám ohýbat při sbírání hraček ![]()
U první dcery jsem taky chtela epidural,ale porad to nejak oddalovali až pak bylo na nej pozde.Jsem ráda,že jsem ho nakonec nemela.Mám vetsí strach z píchnutí do páteřního kanálu než z bolestí.
Ted jsem nekde cetla,že by se melo pred porodem v porodnici registrovat? Nevíte o tom neco???
Bude v Brne nejaký srazík?
Tak Jiřka na nás dneska kašle