Poradna duly
Jana Čurdová
Inspirovala jsem se Martinou, co trochu vánočnější tabulka…
Katko , to teda, dělat si z návštěv u pana doktora holubník
![]()
já naštěstí musím svojí dr. pochválit, posledně jsem čekala asi minutu.
zatím se loučím, jdu si dát něco k papání a pak odpočinek. malej kope jak šílenec, pc se mu nelíbí už od začátku…
![]()
kitty25 píše:
já naštěstí musím svojí dr. pochválit, posledně jsem čekala asi minutu.zatím se loučím, jdu si dát něco k papání a pak odpočinek. malej kope jak šílenec, pc se mu nelíbí už od začátku…![]()
papa.........asi bude na auticka...............
![]()
čekání u dr. - o tom mi nemusíte nic říkat ...... to je jeho asi jediný „nedostatek“, většinou má sklus, jednou jsem čekala přes hodinu
, za to včera jsem se tam na otočku stavovala a úplně vymetená čekárna, tak doufám, že za týden to bude taky tak ![]()
JInak já teda nejdu dlabat, musím (konečně
) začít vařit..... a odpoledne na cvičení, už se těším jak se protáhnu…
Ahojky,
předem vítam novou těhulku Verču,at se Ti tu s námi líbí.
Ivčo,chválim novou tabulku,pěkná.Heč my už jsme po obědě,ted půjdem dělat hromadný ležink.
Jiři,napiš jakou myčku jsi nakonec vybrala,taky o ní uvažuju.
Katko,s tou váhou mimča si nelam hlavu,kámošce celou dobu tvrdili,že bude mít velký mimčo a mělo normální váhu,ono to neni moc přesný.
S tim čekání u doktora taky nic moc,bere bez objednávky,tak je tam někdy narváno,někdy ani noha.Setra když má frmol,tak je pěkně nervní a nepříjemná,předposledně mě taky pěkně sjela,že jsem přišla až 3/4 hodiny před polední pauzou.Já tam byla už hodinu před tim jenže byla plná čekárna i chodba před ní a stát tam na to jsem vážně neměla.Tak jsem šla napřed nakoupit a pak se tam vrátila.Příští týden tam být ráno,protože mi bude brát krev,tak jsem zvědavá,kolik tam bude lidí. ![]()
Tak zatim pa.
Ahoj holky.
Tak jsem o půl 12 zjistila,že nám včera taťka dojedl oběd.
Tak jsem vylovila ze špajzky instantní polívku.
No naštěstí bez glutamátu a konzervantů atd. Už jsme s Gabinkou po jídle. ![]()
Nikolina
Ahoj Verčo.Vítám tě u nás. ![]()
HOLKY,UŽ MÁME FOTBALOVOU 11!!!
Teda pokud vám Radka půjčím. ![]()
Myčka…zatím vede BOSCH SRS 55M52EU
No,vybírám už od léta.Tak se to mění.Ale už to tak asi zůstane. Zatím to vypadá,že je nej.Teda v přijatelné cenové výšce (nebo nížce?
). ![]()
Jo,jo Katko …ty,ty ty.
Copak se to dělá? ![]()
Jdu se pokusit přemluvit Gabku k odpočinku.Jsem zralá na postel.
Pa pa J.
Tak mě nejen zdrbe doktor ale i baby na emiminu! To už dneska radši nikomu neřeknu ![]()
Boschky jsou dobré …
Já jdu taky spat
Zase máme kroužek a dneska je pěkné počasíčko na to, aby se mi někam chtělo. Ale co bych pro to svoje dítě neudělala …
Ahoj holky,
konečně jsem se na tom emimču trochu zorientovala po čase a našla těhulky, které máte podobný termín - prosinec 2007… snad mě mezi sebe přijmete - a mimochodem - je tu některá z vás z Ostravy nebo FM?
Docela jsem se začala připravovat už do porodnice. mám tašku jakžtakž sbalenou, jen mi ještě chybí sehnat kojící podprdu - nevíte kde dobře a levně koupit? Hlavně, že mám prsní vložky, chichi.....
Už aby to byla za mnou. nevím jak vy, ale cítím se hrozně.. funím kudy chodím, bolí mě nohy, spánek je pro mě docela utrpení.. aspon to usínání teda..
Tak zatím pa, jdu trochu pouklízet… dokud mám sílu.
Rachel, dvojčata (4 roky) a mimi 33tt
http://family.vaclavek.com
Ahoj těhulky,
hlásím, že jsme OK, jen prostě nestíhám…
Barunka už je týden nemocná, doktorka neví, co to může být (nejspíš viróza), zítra jdeme na kontrolu a budou výsledky krve.
CO je tady nového? Musím kouknout na pár stránek dozadu.
Při poslední kontrole byla Klárka hlavičkou dolů
V pondělí mě čeká UTZ, snad mi dr. řekne, jak je velká a na kdy to vypadá s porodem.
A jak miminka, co byly KP, už se otočily? Kamoška rodila před 14 dnama, měla taky malého KP a navíc těhotenskou cukrovku. Dělali jí císaře v 38.tt, báli se, že bude mimčo moc velké. Malý měl nakonec jen 2,90 kg. Ale já jsem hlavně chtěla napsat, že se v pohodě rozkojila. I když přístup sestřiček na novorozeneckém nic moc a místo rad ji spíš stresovaly ![]()
Tak zatím ahoj a pozdravujte bříška
Holky, to se dneska rozrůstáme..... už druhá těhulka ![]()
Rachel , tak vítej do našich řad
..... mrkni o stránku zpět na tabulku, budem rády, když na sebe taky práskneš nějaké info ![]()
Prosím, pročti si tam příspěvky pro Nikolinu, a když tak mi pošli na sebe kontakt (nechce se mi to znovu psát proč
, je to tam napsané
.....) …jo, jinak holek z okolí Ovy tu najdeš dost…
Holky, taky by bylo prima, kdyby jste si udělaly těhu metřík, ať máme přehled ![]()
Jiřko , no jo, je to tak! Však abys Ráďu nepustila ![]()
Už máme hlad, jdu mrknout do trouby, jestli už je hotovo ![]()
Zatím pa I.
HOlky,
Tak zkouším, jestli se mi podařilo dostat sem metřík - zatím jen s těhu, s mými dítky na to snad přijdu pozdějc.
Pa
Rachel
ahooooooooj všichni,
teda člověk tady půl dne není a je nakecáno a dokonce máme dva nové přírustky - tímto vás vííííítáááááám ![]()
Konflice to svědění čoveče přešlo přestala jsem se mazat dětským olejíčkem a mažu se normoš krémém do Avonu a je to celkem goood, jen mě sem tam zasvrbí ![]()
Jiřko - Boschu Ti chválím je to fakt moc dobrá značka.
Dnes jdu k zubajdě a zítra ráno mám odběry krve a hned KO.
Teda holky mně se zdá, že to začíná hrozně utíkat…až se toho děsím. Jinak s tou váhou už si hlavu nedělám díky vaším reakcím, vím, že je to v poho.
Tak už nevím co jsem chtěla zatím pááá a ještě juknu ![]()
no mě picne… ani jedna z těch 3 adres u metříků mi nezobrazí v podpise obrázek… jen odkaz..... ![]()
Rachel
Ahoj tehulky,
tak konečne mám dnešnú kontrolu za sebou, dnes som myslela že ma tam švihne, ja to mimino mám kdesi v pľúcach, tak sa mi zle dýcha.
Ináč je všetko ok, kontroly už každý týždeň a vo štvrtok aj CTG.
CS mam už 4.
Vítam novú tehulku
KO 30.10. + CTG 25.10.