PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
24.10.07 16:32

Ahoj holky.
Tak nám už postýlka stojí. Ale není ještě povlečená a ani nebesa jsem tam ještě nedávala,aby se na to zbytečně neprášilo. Ale tak se těším,až to bude.

Martin byl na tom úřadě zase zbytečně. :x :x :x :x :x Už mě to fakt štve. Tak napřed jsem tam byla já někdy na konci září/začátkem října.Tam mi řekly,že když budu členem družstva,tak si s tou kuchyní můžu dělat co chci.O žádném povolení nebo žádosti nepadlo ani slovo! V pátek jsme se dozvěděli,že potřebujeme písemné povolení. :! V pondělí tam ta (myslím si o ní své) řekla Martinovi,že má přijít ve středu,přinést si 250,–Kč a to povolení dostane. No a dneska mu mu tam řekly,že tamta ta šla na nemocenskou a že neví,jestli bude i zítra na nemocenské a že to potvrzení pro nás nemá. :x :x :x :x že na to mají lhůtu měsíc. :x :x :x Na jedno pitomé razítko!!!!Ještě k tomu námi placené?!!!!!! Já fakticky ty úředníky nesnááááášíííím!!!!!!!!!!!!!!!
Uf,muselo to jít ven. :oops: Případným úřednicím se moc omlouvám.Já vím,že každý není takový. Ale proč,když člověk něco potřebuje,tak na takové narazí? :nevim:

Rachel
Mě malý skoro nekope. :cry: On se jen tak převaluje.A to ještě občas.Teda tak líné mimčo jsem v břiše ještě neměla. A když si pomyslím,že je už poslední,tak je mi z toho někdy smutno.A tak jsem se těšila na to,až mě bude kopat.Hmmm,tak nic. :wink:

Kuba tam pana černocha neměl.Ale vzal to prý statečně. :wink: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.10.07 16:35

Ahoj holky,
tak u nás je zas počas,hrůza.
Máme návštěvu,tak asi dokonce víkendu nebudu moc stíhat.Musim si je pěkně užít jsou tu naposled před porodem a pak přijedou až v lednu.

Postýlku mam složenou,ale povlíkat ji budu tak v 1/2 listopadu,aby se na to neprášilo.

Rachel,s tou mateřskou to je bída.Mimko v bříšku mi bude asi taky chybět,třetí neplánujem,tak si to ted musim užít.

Jiři,tak jak, byl tam pan doktor?At vám to s tou linkou klapne bez problémů.

Marti,dík za tabulku.

Tak se mějte,pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
24.10.07 16:36

Marťi u nás to máme v plánu tak, že (máme byt 2+1) jsme nechali udělat rozkládací postel (vypadá jako skříň)+ komodu - toto bude v obýváku a od začátku tam bude spát manža, aby se vyspal do práce.

Já budu s prckem v ložnici, kde rozložíme manželskou postel a necháme tam jen jednu válendu a postýlku pro prcka…, později už tam bude sám a bude to jeho pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.10.07 16:39

Tak koukam,že Jiřka už dorazila.Jak Kubík je bez dlahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.10.07 16:49
Sevca79 píše:
Marťi u nás to máme v plánu tak, že (máme byt 2+1) jsme nechali udělat rozkládací postel (vypadá jako skříň)+ komodu - toto bude v obýváku a od začátku tam bude spát manža, aby se vyspal do práce.Já budu s prckem v ložnici, kde rozložíme manželskou postel a necháme tam jen jednu válendu a postýlku pro prcka…, později už tam bude sám a bude to jeho pokoj.

aha............... :D

no tak mi asi tu postielku tam dame az v polovici novembra/listopadu.............. :D ........i ked ja by som ju tam uz dala hned............... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.10.07 16:59

Tak je dožehleno, prozatím…

Rachel já půjdu na Fifejdy, chodím tam i na předporodní kurz. A nevíš, jak by to bylo, kdybych teď šla na tu 2letou mateřskou a náhodou měla do těch dvou let další dítě? To pak už nemám nárok si vybrat tu další mateřskou? Co já vím co bude za ty dva roky… :nevim:

Marťo já právě peru povlečení a až ho vyžehlím, tak ho hned povleču. Ať je to připravené. Možná přes to ještě dám deku, ať se nepráší…

Jiřko to je fakt smůla… Ale nerozčilovat se, být v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.10.07 17:05

Holky,
tak tu linku nám už dovezou dneska mezi půl šestou a sedmou 8O .Nebo tak nějak to Martin říkal.To jsou teda fofry.Aspoň něco vychází. :wink:

Normálně děti si teď tak pěkně hrají,že se raději nejdu ani kouknout.Nechci je rušit. :wink: Ale zase na druhou starnu mám trochu obavu,jestli něco neprovádějí.To už tak bývá,že když je až podezřelý klid,tak něco provádějí. :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.10.07 17:26

tak vy už plánujete zloženie postieľky, ja som ju len zniesla z povala a zistila som že mi tam chýbajú koliky na ktoré sa položí rošt. zatiaľ si asi prichystám len košík

na tie moje bolesti platí len teplá vaňa, tak si to užívam, celé tehotenstvo som sa radšej nekúpala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.10.07 17:40

Bramburka - to vážně Ti dneska asi nikdo neporadí, co bude i za ty 2 roky… hold musíme všechny čekat až zas vyjde nějaké upřesnění zákona nebo až to prostě budou vědět ty úřednice, se kterýma pak sepíšem ty papíry co a jak…

Jo a s tou porodnicí - na Fifkách jsem rodila před těmi 4 lety a už nechci nikdy více… tím Tě samozřejmě neodrazuju, to v žádném případě. Ale byla ses dívat na Vítkovice? Myslím na exkurzi.. jestli ne, tak určitě zajdi.. budeš nadšena nejen vybavením, ale i přístupem sester :-)

Ted jsem zkoumala blíž letáček TESCO a mají tam celkem pěkný a levný kolotoč nad postýlku. Uvažuju, že bych ho potom jakože dala malé pod stromeček :-)

Holky, jak to budete řešit vůbec letos s cukrovím? Máte někoho, kdo vám napeče nebo budete samy? Já jestli sama, tak to abych začla už počátkem listopadu co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.10.07 18:02

ja už mám cukroví vybavené, mama mi napečie aj na krstiny aj na vianoce, a ak by sa mi chcelo tak by som možno aj niečo upiekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.10.07 18:13

Tak jsem zase měla poslíkující půlhodinku :cry:. To je fakt hnusné…

Rachel já mám zase špatné zkušenosti s Vítkovicema (teda ne já, ale spousta známých). Rodila tam švagrová a byla hrozně nespokojená. Jak s porodem, tak s šestinedělím. Samí cigáni (víc než na Fifejdách), nikdo si jim nedovolí odporovat. Já myslím, že každá porodnice má své plusy i mínusy. Mi se to prostě ve Vítkovicích nelíbilo a protože mi to potvrdili i další lidé, tak jdu jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.10.07 18:16

bramburka - jéžiši, nestraš cigánama… jsem na ně taky alergická, až moc. KDybych měla být s nějakou na pokoji, asi bych si mimčo brala i na záchod s sebou a hlavně bych tam nemohla ani usnout..... no asi se ještě poptám, jestli cigánky neizolujou někam jinam, protože jinak by mě piclo…

Popiš mi prosím ty poslíčky jaké to je a jak to poznám? Jsem fakt takových věcí neznalá, přestože mám už děti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.10.07 19:22

Rachel
Tak cukroví jsem letos vyřešila jednoduše.Budou asi jen perníčky,rohlíčky a moooožna linecké. Každý rok mi to nějak ujede :oops: a máme toho strašně moc.Teď na to naštěstí nebude čas.Martin je nadšený. Ale jak se znám,tak říkám,že budou jen 3 druhy a stejně mě to potom chytne a bude jich ve finále víc. Strašně ráda peču. Jíst to ani nemusím,jen mě to baví dělat. :wink:
Spíš mám problém,jak stihnu 23.prosinec s mimčem.To většinou dělám vánočku,salát,rybí polívku......a ještě něco (nějak si nemůžu vzpomenout co). A do toho 2 děti,1 mimčo,možná nevyspaná.....? To fakt nevím,jak to zvládnu. :nevim: Snad nebude mít Martin šichtu.Je to v neděli a o víkendu dělá dvanáctky. To bych asi skočila z okna.I když z přízemí? :lol:

Jdu si dát něco na baštu.Dneska je mi nějak divně.Snad to přejde.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
24.10.07 19:27

ahoj jiřko - (jsi teda doufám Jiřina)… promin, jestli to pletu...... tak to cukroví ti závidím.. taky peču to a to a už vím, co většinou zbude v mražáku, takže si odpustím letos kokosové střapáče a místo toho upeču třeba úly… chtěla jsem si letos objednat 3 kg cukroví někde, ale ted chtějí za kilo 400,– Kč namísto lonských třeba 250 - 300 kč…
Tak kdyby ses náhodou rozpekla, tak od tebe koupím… chichi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.10.07 19:33

Ahoj Rachel :lol: :lol: :lol: :lol: Nemyslím si,že letos mi to vyjde se rozpéct. :wink: Ale pobavila jsi mě. :wink: Fakt si to neumím představit mít moc malé děcko na vánoce.Tii moji měli vždycky skoro rok.No tentokrát se nám ledňáček nepovedl. :(
S tím jménem se nepleteš. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí