Poradna duly
Jana Čurdová
Ivčo to je teda pech s tím kočírkem…máme mít taky zelený, ale byla jsem se na něj podívat v obchodě, tak snad příjde stejná zelená. Dnes ho mají manžovi doručit do práce, tak snad nebudu taky ![]()
Sevca - jéé ty jsi hodná, s tím dvd, ale jsi z Brna, nechci, abys utrácela za poštovné … zkusím se ještě poptat někoho z Ostravy
Já dneska cítím mimčo celý den.. ona snad vůbec nespí!!!! Jestli to jéžišmarjá není tím, že včera i dneska jsem pila colu… tu já totiž zbožňuju…
Ahoj holky.
Už je mi trochu líp.Ale jsem děsně unavená.Njn,probdělá noc. I když trocha tréninku neuškodí. ![]()
Taška je už sbalená až na „papíry“. Tak snad ji nebudu potřebovat dřív.
Kuba celé odpoleden zlobí a neposlouchá
.Tak už má zakázené snad všechno.Ještě dýchat jsem mu nezakázala.
Ale vypadá to,že konečně pochopil,že chci aby byl hodný.Tak nevím. Asi se pustím do té linky.Teda pokud se nezaseknu na netu. ![]()
Pa pa J.
mne dneska kolisal tlak...........chodila som ako omracena............. ![]()
Ahoj holky!
Tak jsme zpátky, no a představte si, že jsem si nakonec přivezla ten původní kočárek, prostě se mi nějak začal líbit nebo co
.....asi po překonání počátečního „šoku“, že není takový, s jakým jsem počítala..... on s tou tmavou kostkou vypadá docela pěkně, je takový veselý, jarní, koupila jsem si do něj jemně žluté plymo a žlutou deku, tak je to nakonec hezké ![]()
Odvezli jsme ho k babičce, ale až tam příště pojedeme, tak vezmu foťák a vyfotím ho.
Holky, dávejte na sebe pozor, dneska je nějaký divný den… všem není dobře..... Jiřko, nic netahat, víš jak ![]()
Zatím pa I.
zdravím všechny těhulky, dlouuuuuho jsem tu nebyla, takže nestíhám reagovat konkrétně, ale každopádně: vítám nové těhulky, Ivče gratuluji ke kočárku a je fajn, že se Vám nakonec začal líbit
všem ostatním gratulace k úspěšným kontrolám a doufám, že Vám co není moc dobře je už lépe:lol:
Já jsem OK, jsem posledních 14 dnů v práci (celkem mě překvapilo, že mi dr. pořád odmítá dát doklad do mzdovky o nástupu na mateřskou, prý je stále brzo ) ![]()
minulý pátek měla malá 1800 g, takže je to macík a dr. mě straší že mám málo plodovky. Prý mě budou sledovat a kdyby se malé přestalo dařit, budou muset vyvolat porod. No, snad to bude OK, docela mě začlo děsit, že se to fakt blíží ![]()
Vy co plašíte s kilama nahoře, klííííííídek, já mám 11 kg navrch, ale pořád věřím, že po porodu to půjde dolů natotata ![]()
Ivčo - pochvala za tabulku, je super a prosím o uvedení další KO 2.11.2007, UTZ 9.11.2007. a možná taky bude změna jména ![]()
papa, pohlaďte poklady v bříšku a ať Vás nechají vyspat…mimochodem, já každou noc v průměru 2-3 hodiny koukám do stropu ![]()
Ahojte tehulky,
tak dnes máme 1. CTG za sebou. srdiečko bilo ako zvon, ale už tam boli malé kopčeky, či nemám bolesti, ja že nie, len občas mi stvrdne bruško. Z porodnice som valila nakupiť ešte chýbajúce veci, lebo moc tomu neverím že to vydržím do termínu.
So spaním zatiaľ až také veľké problémy nemám, okrem toho nočného cikania
Dnes mi došli ešte chýbajúce veci do postieťky a je to všetko komplet
pekný večer
Ahoj holky.Tak hlásím,že jsem zubaře zvládla i bez injekce.Mám zase na pár měsíců pokoj ![]()
Holky,už jste začaly pít maliník ? Nevíte nekterá v jakém množství se to pije ?
Ahoj holky, tak az ted jsem objevila tuhle diskuzi. Vzdycky kouknu jenom na tehotenstvi, a to je vse a vubec me nenapadlo sjed dolu a kouknout na dalsi temata, tak doufam, ze Vam nebude vadit, kdyz se mezi Vas zapojim
Je fajn, ze existuje diskuze, kde se muzou zenske podelit o sve zkusenosti. Jsem moc rada, ze jsem to objevila, protoze jsme se pred dvema mesici stehovali. Zijem v zahranici, kde budu taky rodit, tak mi tu chybi nejake tehu kamaradky, s kteryma bych se podelila o vsechny ty dojmy. Termin mam 26. prosince, tak snad nebudu az lednova
Cekam sve prvni miminko, chlapecka, podle 3d ultrazvuku celeho po tatinkovi
Je mi 22 let a narozeniny mam 25. prosince, tak budu mit krasny darek
Videla jsem, ze si tady pisete o vaze a o mlezivu. Tak abych taky prispela. Ja mam oboji trochu extremni. Mlezivo se mi dela od 4 mesice, a to v takovem mnozstvi, ze uz jsem musela nekolikrat ostrikavat, aby mi neexplodovali prsa. Vecne mam mokre tricka. Doktor rikal, ze to vypada, ze budu moct nakojit pulku porodnice
Posledni dva mesice je to ale lepsi. No a ta vaha. To je hruza. Nahore uz mam 20 kilo. Ted vazim 78. A to se ani moc nepreziram. Zvlast ted se snazim trochu hlidat a stejne to jde nahoru. Ja pribrala hrozne moc v prvnim trimestru, protoze mi ani jednou nebylo spatne, tak to jelo… Jinak jak jsem videla, dost zaostavam v nakupovani vybavicky. Mam jen obleceni, decky, a tak. Vse ostatni chybi. Alespon ze kocarek uz mame vybrany… Holky, mam na Vas dotaz, jak si pod sebe muzu vlozit ten metrik? Nejak v tom tapu
Tak jsem to tu na Vas vsechno vyhrkla. Vsem preji krasny vecer a tem co nemuzou spat dobrou tvrde prochrapanou noc. Taky s tim mam problemy… S pozdravem Pavlina ![]()
Ahoj holky,
mam chvilku,tak jsem vše dočetla.
Blahopřeji všem k úspěšným kontrolam.
Ivčo,to je dobře,že se Ti kočárek nakonec líbí a nemusíš nikde běhat.
Jiři,už je líp?S tou linkou jsou tedy rychlíci.
Spánek,poslední dobou taky blbě spim,než usnu je dvanáct a ráno se mi nechce stávat.
Mlezivo,u mě zatim nic,u prvního těhu jsem to měla stejně.
Maliník,taky se na něj chystam,ale dávkování taky nevim,ale určitě to na netu někde bude.
Dobrou noc,jdu koupat malou a pak koukat na Ordinaci,papa.
elle tuším, že jsem někde četla, že maliník od 34tt a 3× denně šálek
ale úplně jistá si nejsem. Gratulace k zubaři.
add mlezivo - čas od času, absolutně nedokážu ovlivnit
prostě najednou je na podprdě a tričku flek, pak můžu prsa mačkat a ani ťuk
pa
Ahoíjky!
Tak u nás včerejší KO proběhla taky dobře. CTG je v pořádku, srdíčko bije tak jak má.
Na KO do nemocnice jsem objednaná až na 12.11., prý je tam hrozně narváno a jindy nemaj místo, tak jdu 31.10. ještě jednou na KO na gyndu. no doufám, že se mímu nebude chtít na svět ještě před první kontrolou v nemocnici.
Zítra večer se nám konečně vrátí taťka, tak budu víc klidnější a hlavně začnu víc odpočívat.
Včera mi přijel brácha udělat desku na komodu, takže už mám i přebalovací pultík. Přebalovací podložku, matraci do postýlky a poslední nezbytnosti koupim z příští výplaty, teda teď už z mateřské.
Dneska mi konečně volali, že kočárek dorazí v pondělí, tak se hrozně těšim, zatim bude u rodičů a manža ho doveze až budu v nemocnici s prckem.
Už musim končit, tomu našemu vetřelcovi už se zase nelíbí, že sedim dlouho u PC a kope do mně jak o závod, tak pa Terka