PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
23.10.07 19:38

Ahoj holky,

jdu jen na skok, dorazila jsem z cvičení a hrozně jsem zmokla :roll:
Tak se jdu nahřát k topení :lol:

Terulko , jména máš v seznámku, obě jsou moooc hezká

Vladi , oběd byl prima (zapečené brambory :-) ), akorát mám pocit, že mi to čím dál hůř tráví, ještě mi sedí v žaludku…

Rachel, Verčo - kontakty vám pošlu asi zítra, nějak mi nefunguje mail :pocitac:

Báro , teda po šesti minutách..... ty to tady chceš spustit :lol: :wink: ..... hlavně, aby jste byli s mimčem v pohodě, to je fuk, kdy…

Tak zatím ahooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
23.10.07 19:38

aha, tak vydrž, pošlu ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.10.07 19:39

teraz má 80*86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
23.10.07 19:43

jejda, já to zmenšovala už i pod 80 :-( tak vydrž ještě… dotřetice… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.10.07 19:46

ĎAKUJEM RACHEL, si zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
23.10.07 19:48

zabulienko - ale už ji v náhledu tu tvou fotku vidím - zmenšovala jsem to na 74 na 80 … tak napiš, jestli chceš ještě menší nebo tak jak ji máš ted… :-)
A neděkuj, mě tady holky taky pomohly… hlavně s metříkem Marťa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.10.07 19:51

na to sme tu..........aby sme si pomahali.............. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.10.07 21:31

Ahoj holky.
Tak dneska mi volali,že už dorazila ta naše nová linka.Tak jsem zvědavá,kdy nám (spíš Martinovi) to vyjde tam zajet,doplatit to a bjednat odvoz. :roll: Už aby to bylo.

Rachel
Jejda mlezivo se mi spouští už mooooc dlouho.Už dávno nosím prsní vložky.A u obou minulých těhu,se mi to taky nedělalo. Tak v klidu.....normální jsi. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.10.07 21:48
Nikolina1 píše:
Jé kéž by, už aby jsme měli ty naše broučky v náručí…

Verčo neblázni. 8O Jen ať si ještě pěkně hoví v bříškách. :wink:

Terezko
Moc pěkná jména.Kdo vybíral?Teda čí výběr vyhrál?

Ahoj Radko
To je v klidu,že nestíháš reagovat.Ale neboj,za chvilku budeš mít na chvilku času dost. :wink:

Teda Báro ,že by Matěj tak spěchal? Brno jsi překonala bez porodu :wink: ,tak teď hodně odpočívej a nechej se hýčkat. :wink: Zasloužíš si to. Vlastně my všechny.No ne?

Zítra nakouknu asi až odpoledne.Martin má po více než 2 měsících noční,tak bude pěkně zničený.Máme PC v ložnici,tak mu tu nebudu raději datlovat. :wink:
Dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
23.10.07 21:48

cauky treperendy, tak tady to tedy zacina zit … az budete vsechny na MD, tak to nebudeme stihat cist :)

moc zdravim nove prichozi :!

helejte, ja se tedy taky moc tesim na miminko, ale jeste bych nespechala… at tam pekne jeste chvili zustanou a jsou pekne „dopeceni“ ;)

tak jsem udelala k veceri chleba pro dva dospely, pritel se k tomu nejak nemel a najednou koukam, talir uplne prazdny … nejak jsem se rozjedla … :oops: :wink:

no a jeste dotaz k poslickum - ta bolest, to jsou jako stahy, nebo vas tam dole (lokalizovala bych to nekam k cipku) v nejakych intervalech tak jako picha? neumim to popsat, ale obcas me tam dole tak jako pichne (napr. po schazeni schodu etc) … ma to nekdo taky???

mejte se, dobrou noc a pekny zitrejsi den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.10.07 22:36

Aluško mně tam taky občas píchne, třeba jak jsem dneska zvedala tu tašku s těžkym nakupem. Taky nevim co to je, bylo mi dost trapně, protože jsem dost nahlas zařvala v Albrtu AU a Akrimek byl z toho dost vyděšenej, hned se ptal jestli je mi dobře a co se stalo. Musela jsem se na chvíli zastavit. Bylo to hned pryč, ale bolelo to dost.

Ivčo díky za dopsání jmen

Jiři s těma jménama to byla fuška. Už 7 let bylo rozhodnuto, že kdyby byl druhé mimčo taky chlapeček, tak bude Daoud (čti Daud- česky David). Jenže po zkušenosti s Akrimkovím prvním dnem ve škole, jsem řekla, že to fakt nejde, stačí, že příjmení se čte jinak než se píše a tak jsem to zavrhla, navíc bychom ho zase museli nechávat ověřovat. No a tak mi manžel řek ať si vyberu jiné a to že pak musí schválit, líbylo se mi více jmen, jenom se většinou psaly odlišně. Jméno Elias se mi líbilo už dlouho, ale už ho dala moje kamarádka, ale bydlí v Anglii a vidíme se tak asi 2krát do roka a tak jsem si nakonec řekla, že to tak vadit nebude, když budeme mít stejný. I holčičí jméno prošlo vývojem z půvoního jména Safia (Sofie) je nakonec Mariam, které zas nechtěl dát manžel, protože se tak jmenuje holčička jeho kamaráda, ale domluvili jsme se, že když první jméno pro Akrimka vybíral on, že druhé nechá na mě.

páni to jsem se teda rozepsala, doufám, že vás celá ta histirie vůbec zajímá, ale jinak jsem moc ráda, že se jména líbí

Tak dobrou noc všem Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.10.07 07:22

Krásné dobré ránko maminy :), tak jsem zpět od doktora, krev nabraná a výsledky budou v pátek. Sice se na mě zrovna dvakrát netvářil, jsem si přišla, jak když otravuju s úplnou banalitou (na jednu stranu kéž by), ale ať mi celej doktor trhne, jde o moje mimčo, né jeho..navíc od toho si ho člověk platí, né? On je vůbec hrozej flegmouš, než jsem přišla na řadu, zapovidala jsem se tam s jednou z nastávajícíh maminek a ta mi taky uklidnila, že dělám dobře, páč ona prý kdyby si bývala nebyla vydupapala nějaké doplňující vyšetření, kvůli jejímu zdravotnímu stavu (v kterém on samozřejmě neviděl nejmenší problém) mohla o miminko přijít. Takže tak, pro klid duše cokoli :), páč tohle nervování nepomáhá mně ani miminku. Jirabobes, máš recht, jen ať ještě miminka v našich bříškách chvíli rostou, to mě vždycky takhle hrábne, když vidim ty malé uzlíčky kamarádek, které už to mají za sebou :), ale však i my se dočkáme…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.10.07 07:51

Ahoj, jak jsem tu dlouho nebyla, tak se nějak neorientuju.
Sice občas zvědavě nakouknu, ale většinou ani nedočtu a musím letět.
V pondělí jsem blana kontrolu - na utz - a miminko má odhadem 1850g.
Kolik mají ty vaše? Je to dost?
Z minula si to vůbec nepamatuju.
No v pondělí musím jít opět na kontrolu, protože se mimi prý moc tlačí dolu. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.10.07 08:23

Dobré ránko prajem

dnes mám volno a nemusím nikam, bola som len v obchode na raňajky a ledva som došla, tak mi tvrdne brucho a aj bolesti. som zvedavá čo bude vidieť na zajtrajšom CTG.
Tak som dala rýchlo prať ešte veci pre mimi, aj do košíka a postieľky a musím nachystať čo potom do pôrodnice, KDYBY NĚCO!!!!

Ale dúfam že si to ešte rozmyslí a ostane v brušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
24.10.07 09:19

Dobré ránko! :-)

Nejdřív jsem se vyděsila, cože se to děje, od odpoledne 4 nové strany, ale koukám, že nic tak zá:,–(ního se nestalo.

Vítám Ráchel ! :-) Už jsme dokonce měly v Ově srazík. Mlezivo jsme si už tady taky hlásily :lol:

Báro , lež a nic nedělej, ještě je brzo. Radši ho dopékat v břiše než v inkubátoru.

Tezer , krásné jména. Mě si exotické líbí, ale k tomu našemu českému by byly nadmíru směšné. My jsme ovšem pořád zaseknutí a každý si trváme na svém. Takže to vypadá, že se opravdu budeme rozhodovat až na sále :roll: Ivčo , tak u nás to v seznamu zůstane bez jmen, 5ks by tam vypadalo blbě.

Jiřko , snad tu kuchyň stihnete před mimčem, co? :lol:

Všechny ostatní zdravím neadresně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí