Poradna duly
Jana Čurdová
maťka nemohla by si mi poradiť, chcem si dať do osobných informácií svoju fotografiu a nechce mi to ísť
zabulienka píše:
maťka nemohla by si mi poradiť, chcem si dať do osobných informácií svoju fotografiu a nechce mi to ísť
co ti vypisuje??
zabulienka píše:
musí byť súbor menší ako 6 kB a nemôžem ho zmenšiť
no klasika.........musis si ten obrazok zmensit.......orezat ludovo povedane..........napr.v programe zoner.......... ![]()
nemám taký program, ved už som si vyrezala časť z fotografie a stále má 111 kB
zabulienka píše:
nemám taký program, ved už som si vyrezala časť z fotografie a stále má 111 kB
skus ubrat na farbe.....
Jéé tady se to rozrostlo, co jsem tu nebyla
. Takže tímto vítám nové těhulky!!!
Já jsem dneska dopoledne zase poslíkovala, když jsem to začala počítat, tak jsme byli na 6 minutách. Už jsem přemýšlela, jestli nejet do porodnice. Pěkně hnusná bolest
. Odpoledne jsem byla na kurzu, tak mi PA říkala, že to asi fakt vypadá, že budu rodit dřív, no ale uvidíme, co mi řekne příští týden doktor. Přece mě ty poslíky nemůžou trápit ještě měsíc…
. Jo a dneska jsem při tom povídání na kurzu poprvé dostala strach z porodu… Ta hodina o porodu by byla vhodná pro náctileté jako forma antikoncepce…
Tak se mějte, jdu si dát večeři…
Holky, asi takový blbý dotaz, ale radši se zeptám. Tvoří se už některé z vás mlezivo? Z minulého těhu to neznám, ale nyní mi z bradavek fakt cosi vytéká… jsem já vůbec normální?
Rachel
Zabulienka - pošli mi na email: tana.vaclavkova@centrum.cz tu fotku ti zmenším… a pak si ji jen přidáš
Rachel píše:
Holky, asi takový blbý dotaz, ale radši se zeptám. Tvoří se už některé z vás mlezivo? Z minulého těhu to neznám, ale nyní mi z bradavek fakt cosi vytéká… jsem já vůbec normální?
Rachel
ja to mam taky.........uz peknych par tyzdnov do zadu sa mi tvori mlezivo........... ![]()
Ahoj holky,
vítám nové těhulky, to je dobře že se rozrůstáme ![]()
Jinak já vůbec nestíhám, zbývají mi poslední 2 dny v práci, takže děs a hrůza. Teď jsem se přiběhla domů převlíknout neb jsem dnes šlápla do velké louže a vše špinavé a zmáčené. Teď běžím ke kadeřnici, chci to dost zkrátit, děsně mi vyrostly vlasy.
Tak se mějte, příště budu reagovat adresně, teď fakt nestíhám
ufff, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama… fakt se mi potvrdilo, že každé těhu je naprosto jiné… a s dvojčátkama bylo těhu mnohem mnohem snazší… což bych nevěřila ani náhodou.. ted ovšem potvrzuji.. prozvracené první 3 měsíce, nyní mám 12 kg navrch, funím i po rovince a tak ráda bych třeba prospala celý den.. ale při dětech to už hold nejde …
Holky, já už se tak těším do porodnice!!!
Zabulienka - tak jak s tou fotkou? Už ti to jde zmenšit?
Rachel
ešte mi píše že musí mať 80 bodov na výšku a 80 bodov na šírku