Poradna duly
Jana Čurdová
Včera jsem si založila diskusi Císař a kojení.To mě totiž trápilo nejvíc.A myslím si,že jste všechny musely slyšet tu obrovskou ránu,jak mi spadl balvan ze srdce. ![]()
Už Ráďu neotáčím a nechávám to všechno na něm.
A je mi normálně krásně,když vím,že v tak moooooc případech to nebyl problém.
Už jsem i smířená s tím,ža možná budeme mít mimi už v listopadu a bez tlačení. ![]()
Holky už za 2 měsíce! Toto letí. ![]()
Pa pa J.
Radko, máš pěknou postýlku! Dneska to máš stejně jedno, že jsi v práci, venku je hnusně a zima.
Hani , pěkná rodinka, ale všichni tam ještě určitě nejsou
Dobrá je ta s těma panenkama ![]()
Markéto , tak my budeme držet palečky, ať se to povede. O Vánocích bývají dovolené, spousta času … ![]()
Báro , jj, vystudovala jsem se 2 dětma, ale přijde mi to zpětně neskutečné. Často mě napadlo, jestli mi to stojí za to. To se teprve pozná, až si budu hledat práci.
Nejhorší je to fakt s malinkým dítětem, takže držím palce ať práci dopíšeš a odevzdáš a státnici zmákneš před porodem. Je to ještě těžší než státnice na magistra nebo je okruh ke zkoušení aspoň menší? A jak se ti Fifky líbily? Mě tam při exkurzi zrovna nevoněly ty dlaždičky všude, ale v akci jsem je fakt nevnímala ![]()
Terko , mě tohle doktor udělat, tak to nedám. Pak by mě to mrzelo, ale jsem zvědavá jak opice. Třeba je to holčička, tak ti chtěl udělat radost dopředu …
Tak v po zkusíme domluvit ten sraz. Na Stodolní je hospod víc než dost …
Ahoj holky,
jen na chvíli nakukuji.Včerejší pohřeb jsem celkem ustála,ted už se budu snažit mimi nestresovat.
Na středeční kontrole mi našli cukr v moči,ale důležitý je,že ten test na cukrovku byl ok.Další kontrola za 14dní,asi už budou častěji.
Radko,postýlka je krásná.
Jiřko,ségra měla dva císaře a kojila v pohodě,malou dokonce do dvou let.
Holky,máte hezký pupíky.
Sabiko,rodince to taky sluší.
Zatim pa,ozvu se podle času.Máme u nás na návštěvě ségru,tak nějak nestíham.
Ahoj Jiřko, ahoj Vladi!
No jo, je hnusně, tak co jiného dělat, že? Naše holky stříhají a stříhají …
Markýsku,jsme radi,že sem za námi chodíš,držim palce at vám vše vyjde.
Ahoj.
Martin fňuká,že se nudí.Jak malý.
Budu ho tu muset pustit.
Děti si už modelovali a teď podlízají taťku.
Já mám ze včerejška navařeno,tak asi půjdu modelovat.Mám chuť něco upatlat z hlíny. ![]()
Děti mají nůžky zakázané.Kuba si někdy na jaře ostříhal vlasy.Měl 2 roky udržovaný krásný „ocásek“.Tak má dlouholetý zákaz nůžek.Ještě,že neostříhal Gabku.
Pa pa J.
Ještě dneska nakouknu.Když je venku tak škaredě,tak to určitě nikam nepůjdem.
Jestli by se malá ostříhala nebo ostříhala tu větší, tak by dostala na prdel. A jak. Já jsem na ty dlouhé vlásky … Teď už nestříhají. Chtěly jsme na chvilku ven, ale Klárka přečetla, že je v TV šíleně smutná princezna, tak čumí na bednu. Ale je třeba ven aspoň na chvilku - gumáky, pláštěnku, jinak z nich zblbnu. Náš tatínek je v práci ![]()
Jo, samo, že jim trvalo, než si všimli, že jsem ostříhaná. Mamka, ta si všimla hned a vůbec se jí nelíbím ![]()
Ahoj holky,
tak jsem před chvílí dorazila z práce, no poslední závěrka je za námi a od pondělka už bude lépe. Omlouvám se, že nereaguji na všechny, ale jsem dost mrtvá, tak jen mooooooooooc děkuji za pochvalu postýlky, manžel má radost, on totiž vybíral postýlku i povlečení.
Jiřko - je dobře že se nestresuješ, uvidíš že se nakonec otočí a když ne, tak se nic neděje. Mám spoustu kámošek, co rodily císařem a všechny kojily o stošest. Takže neboj.
Markýsku - moc na tebe myslíme a držíme palečky.
Sabiko - moc pěkná rodinka
Tak se mějte krásně, hezký víkend. Cpu se brambůrkama ![]()
Ahoj Radko
To máš moooc šikovného manžílka.
Já se s tím svým sice hodně radím,ale nakonec stejně všechno udělám (vyberu) podle sebe. Naštěstí se mu to asi vždycky líbí,protože si nikdy nestěžoval,že bych vybrala špatně. ![]()
Pa pa J.
Dobré ráno holky.
U nás svítí sluníčko.
To je moc dobře,protože Gabka je pořád trochu nastydlá a jedeme do Bohumína na parní lokomotivu.S tím vláčkem se svezeme do Ostravy a pak zpátky (Ostrava -Bohumín) po vlečkách OKD.
Vypadá to na moc pěkně strávený den. ![]()
Pootm si u kamarádky vyzvedneme postýlku.A snad zítra začneme přestavovat ložnici.Na to se taky těším. ![]()
Pa pa J.
Na to, že má v Čechách pršet a pršet, je tu nějak mrtvo. Jen vytížené
matky stíhají … U nás je teda krásně a včera taky nakonec bylo, tak zase jdeme ven. Jen jsem nakoukla, co nového …
Katka
Ahoj holky,
kde jste dneska všichni? Já mám odpočinkový den. Válím se v posteli a čtu. Dopo jsme byli nakupovat v intersparu a mají tam slevy na věci pro děti, tak jsme trochu nakoupili: 2× 100 ks plenek 4-9 kg pampers + zdama 2 balení kapesníčků, 2× 10 ks přebalovacích podložek, 1 ks povlečení s mašinkou, 2ks froté prostěradla, kačenky do vaničky, 1 ks ubrousky s krabicí, 1 ks chránič matrace, 1 ks kniha o dítěti, tampony pro do uší a nosu, 2 ks kojící podprdy za á 300 (žádný zázrak, ale na začátek stačí), vložky do podprdy 2 krabice, 2 balení lovely na praní. Vše bylo v akci, výsledná cena děsná, ale jsem mooooc spokojená, máme zásobičku. Taky jsem dnes objednala na internetu odsávačku na vysavač a sterilizátor do mikrovlnky použitý. Takže už nám zbývá jen monitor dechu a hygienické potřeby ![]()
Tak se mějte krásně a já jdu skládat krabice a věci do nich. Už musíme dávat věci na skříň, jinde není místo.
Teď tu svítí sluníčko ![]()
Ahojky, tak mi jsme konečně objednali kočárek. No oproti Radce jsme tedy zatim na startu, třeba se k tomu cíli taky jednou dohrabem.
Jinak na mě skočila nejaká rýmina a bolí mě v krku a to jsem pořád tak dávala pozor, aby se něco takového nestalo. Tak cucám neo-angin, ale do nosu nic nemám. No snad to zase rychle odejde.
Ahooj holky!
Včera jsem se sem nějak nedostala, asi už musím brzdit, ve čtvrtek jsem zase lítala všude možně a celý pátek do mě nic nebylo. Mamča už mi nadává, ať začnu víc odpočívat ![]()
Dneska dopoledne jsme se byli kouknout do lesa a k obědu byly houbový řízečky. Teď je fakt úroda hříbků! Když my jsme hrozný, nějak to vždycky stihneme sníst, tak nemáme žádné zásoby na zimu
Zítra ještě udělám bílou polívku s liškama, mňam ![]()
Za to půl odpoledne jsem zase prospala…
Jiřko , jj, Tvoji diskusi jsem četla, určitě je to pozitivní, že s kojením nebývají problémy. My tedy zkoušíme otáčet dál, to víš, ještě jsem nerodila a chtěla bych..... tak uvidíme. No, a když se to nepovede, tak se to nepovede, jsem v klidu, nějak to dopadne a to naše miminko nějak ven dostaneme ![]()
Terulko , další marod? Tak ať to rychle zvládneš.....
Radko , tak prima nákup, zásobička se hodí.
My v pondělí jedeme s Milanem objednat kočárek, koupit autosedačku a chůvičky (jinam ho asi nedostanu..... uvidím
) … tak se moc těším!!!!
Jo, a jinak, co čteš hezkého? Tu knihu o dítěti
![]()
Katko , no jo, přes víkend to tu nikdy moc nežije… Hlavně že se vyčasilo a mohli jste ven.
Jdu kouknout do galerky, vypadá, že jsou tam nové fotečky, podle toho co píšete…
Tak hezký večer! Ahoj I.