PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
28.9.07 09:24

Včera jsem si založila diskusi Císař a kojení.To mě totiž trápilo nejvíc.A myslím si,že jste všechny musely slyšet tu obrovskou ránu,jak mi spadl balvan ze srdce. :wink:
Už Ráďu neotáčím a nechávám to všechno na něm. :wink: A je mi normálně krásně,když vím,že v tak moooooc případech to nebyl problém. :D Už jsem i smířená s tím,ža možná budeme mít mimi už v listopadu a bez tlačení. :wink:
Holky už za 2 měsíce! Toto letí. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
28.9.07 09:30

Radko, máš pěknou postýlku! Dneska to máš stejně jedno, že jsi v práci, venku je hnusně a zima.

Hani , pěkná rodinka, ale všichni tam ještě určitě nejsou :lol: Dobrá je ta s těma panenkama :lol:

Markéto , tak my budeme držet palečky, ať se to povede. O Vánocích bývají dovolené, spousta času … :wink:

Báro , jj, vystudovala jsem se 2 dětma, ale přijde mi to zpětně neskutečné. Často mě napadlo, jestli mi to stojí za to. To se teprve pozná, až si budu hledat práci. :roll: Nejhorší je to fakt s malinkým dítětem, takže držím palce ať práci dopíšeš a odevzdáš a státnici zmákneš před porodem. Je to ještě těžší než státnice na magistra nebo je okruh ke zkoušení aspoň menší? A jak se ti Fifky líbily? Mě tam při exkurzi zrovna nevoněly ty dlaždičky všude, ale v akci jsem je fakt nevnímala :lol:

Terko , mě tohle doktor udělat, tak to nedám. Pak by mě to mrzelo, ale jsem zvědavá jak opice. Třeba je to holčička, tak ti chtěl udělat radost dopředu …

Tak v po zkusíme domluvit ten sraz. Na Stodolní je hospod víc než dost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.9.07 09:30

Ahoj holky,
jen na chvíli nakukuji.Včerejší pohřeb jsem celkem ustála,ted už se budu snažit mimi nestresovat.
Na středeční kontrole mi našli cukr v moči,ale důležitý je,že ten test na cukrovku byl ok.Další kontrola za 14dní,asi už budou častěji.

Radko,postýlka je krásná.

Jiřko,ségra měla dva císaře a kojila v pohodě,malou dokonce do dvou let.

Holky,máte hezký pupíky.

Sabiko,rodince to taky sluší.

Zatim pa,ozvu se podle času.Máme u nás na návštěvě ségru,tak nějak nestíham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
28.9.07 09:32

Ahoj Jiřko, ahoj Vladi!

No jo, je hnusně, tak co jiného dělat, že? Naše holky stříhají a stříhají …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.9.07 09:34

Markýsku,jsme radi,že sem za námi chodíš,držim palce at vám vše vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.9.07 09:38

U nás taky pěkně leje a vypadá to,že bude celý den.Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.9.07 09:51

Ahoj.
Martin fňuká,že se nudí.Jak malý. :lol: Budu ho tu muset pustit. :roll: Děti si už modelovali a teď podlízají taťku. :lol: Já mám ze včerejška navařeno,tak asi půjdu modelovat.Mám chuť něco upatlat z hlíny. :wink:
Děti mají nůžky zakázané.Kuba si někdy na jaře ostříhal vlasy.Měl 2 roky udržovaný krásný „ocásek“.Tak má dlouholetý zákaz nůžek.Ještě,že neostříhal Gabku.
Pa pa J.

Ještě dneska nakouknu.Když je venku tak škaredě,tak to určitě nikam nepůjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
28.9.07 10:41

Jestli by se malá ostříhala nebo ostříhala tu větší, tak by dostala na prdel. A jak. Já jsem na ty dlouhé vlásky … Teď už nestříhají. Chtěly jsme na chvilku ven, ale Klárka přečetla, že je v TV šíleně smutná princezna, tak čumí na bednu. Ale je třeba ven aspoň na chvilku - gumáky, pláštěnku, jinak z nich zblbnu. Náš tatínek je v práci :roll:
Jo, samo, že jim trvalo, než si všimli, že jsem ostříhaná. Mamka, ta si všimla hned a vůbec se jí nelíbím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.9.07 21:02

Ahoj holky,
tak jsem před chvílí dorazila z práce, no poslední závěrka je za námi a od pondělka už bude lépe. Omlouvám se, že nereaguji na všechny, ale jsem dost mrtvá, tak jen mooooooooooc děkuji za pochvalu postýlky, manžel má radost, on totiž vybíral postýlku i povlečení.

Jiřko - je dobře že se nestresuješ, uvidíš že se nakonec otočí a když ne, tak se nic neděje. Mám spoustu kámošek, co rodily císařem a všechny kojily o stošest. Takže neboj.

Markýsku - moc na tebe myslíme a držíme palečky.

Sabiko - moc pěkná rodinka

Tak se mějte krásně, hezký víkend. Cpu se brambůrkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.9.07 08:34

Ahoj Radko
To máš moooc šikovného manžílka. :wink: Já se s tím svým sice hodně radím,ale nakonec stejně všechno udělám (vyberu) podle sebe. Naštěstí se mu to asi vždycky líbí,protože si nikdy nestěžoval,že bych vybrala špatně. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.9.07 08:45

Dobré ráno holky.

U nás svítí sluníčko. :D To je moc dobře,protože Gabka je pořád trochu nastydlá a jedeme do Bohumína na parní lokomotivu.S tím vláčkem se svezeme do Ostravy a pak zpátky (Ostrava -Bohumín) po vlečkách OKD.
Vypadá to na moc pěkně strávený den. :wink:

Pootm si u kamarádky vyzvedneme postýlku.A snad zítra začneme přestavovat ložnici.Na to se taky těším. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.9.07 14:37

Na to, že má v Čechách pršet a pršet, je tu nějak mrtvo. Jen vytížené :lol: matky stíhají … U nás je teda krásně a včera taky nakonec bylo, tak zase jdeme ven. Jen jsem nakoukla, co nového …

Katka

• Citovat
  • Upravit
14083
29.9.07 17:13

Ahoj holky,
kde jste dneska všichni? Já mám odpočinkový den. Válím se v posteli a čtu. Dopo jsme byli nakupovat v intersparu a mají tam slevy na věci pro děti, tak jsme trochu nakoupili: 2× 100 ks plenek 4-9 kg pampers + zdama 2 balení kapesníčků, 2× 10 ks přebalovacích podložek, 1 ks povlečení s mašinkou, 2ks froté prostěradla, kačenky do vaničky, 1 ks ubrousky s krabicí, 1 ks chránič matrace, 1 ks kniha o dítěti, tampony pro do uší a nosu, 2 ks kojící podprdy za á 300 (žádný zázrak, ale na začátek stačí), vložky do podprdy 2 krabice, 2 balení lovely na praní. Vše bylo v akci, výsledná cena děsná, ale jsem mooooc spokojená, máme zásobičku. Taky jsem dnes objednala na internetu odsávačku na vysavač a sterilizátor do mikrovlnky použitý. Takže už nám zbývá jen monitor dechu a hygienické potřeby :-)

Tak se mějte krásně a já jdu skládat krabice a věci do nich. Už musíme dávat věci na skříň, jinde není místo.

Teď tu svítí sluníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.9.07 19:05

Ahojky, tak mi jsme konečně objednali kočárek. No oproti Radce jsme tedy zatim na startu, třeba se k tomu cíli taky jednou dohrabem.

Jinak na mě skočila nejaká rýmina a bolí mě v krku a to jsem pořád tak dávala pozor, aby se něco takového nestalo. Tak cucám neo-angin, ale do nosu nic nemám. No snad to zase rychle odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
29.9.07 19:22

Ahooj holky!

Včera jsem se sem nějak nedostala, asi už musím brzdit, ve čtvrtek jsem zase lítala všude možně a celý pátek do mě nic nebylo. Mamča už mi nadává, ať začnu víc odpočívat :roll:

Dneska dopoledne jsme se byli kouknout do lesa a k obědu byly houbový řízečky. Teď je fakt úroda hříbků! Když my jsme hrozný, nějak to vždycky stihneme sníst, tak nemáme žádné zásoby na zimu :oops: Zítra ještě udělám bílou polívku s liškama, mňam :-)

Za to půl odpoledne jsem zase prospala…

Jiřko , jj, Tvoji diskusi jsem četla, určitě je to pozitivní, že s kojením nebývají problémy. My tedy zkoušíme otáčet dál, to víš, ještě jsem nerodila a chtěla bych..... tak uvidíme. No, a když se to nepovede, tak se to nepovede, jsem v klidu, nějak to dopadne a to naše miminko nějak ven dostaneme :lol:

Terulko , další marod? Tak ať to rychle zvládneš.....

Radko , tak prima nákup, zásobička se hodí.
My v pondělí jedeme s Milanem objednat kočárek, koupit autosedačku a chůvičky (jinam ho asi nedostanu..... uvidím :wink: ) … tak se moc těším!!!!
Jo, a jinak, co čteš hezkého? Tu knihu o dítěti :?: :wink:

Katko , no jo, přes víkend to tu nikdy moc nežije… Hlavně že se vyčasilo a mohli jste ven.

Jdu kouknout do galerky, vypadá, že jsou tam nové fotečky, podle toho co píšete…

Tak hezký večer! Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital