Poradna duly
Jana Čurdová
hele u některé zdrav. pojišťovny si můžeš udělat cestovní pojištění levněji, tak se na to mrkni
Bebuško
Pak nám je ukaž.
Ty fotky Vojtíka.
Nehodový formulář si můžeš stáhnout z netu.Už jej od neděle mám.Snad ho nikdy nepoužiju.
Dík za pochvalu výtvoru.Já bych ji taky nenakreslila......No možná jo,ale raději patlám. ![]()
Radeček spinká.Mi je hrozně,tak jdu za ním.Ještě musím pohledat aspoň paralen. A odpoledne zase budu poslouchat,ať odstavím,abych si mohla vzít nějaké léky. ![]()
No nic.Padám.Papa.
Ahoj,
Kubíkovi všechno nejlepší ke včerejším narozeninám!
Dort je opravdu krásný ![]()
Klárka vydrží bez remcání tak 15 minut, pak už ji to v kočárku nebaví
Venku ji zatím běhat nedávám, to bych ji pak do kočárku nedostala už vůbec. Na jaro se taky těším.
Sunaru jsem zatím dávala 100 nebo 150 ml, má to během chvilky vypité, budu dávat minimálně 200 ml. A musím se pochlubit, v noci už se nedožaduje ani čaje
Jenže minimálně jednou se vzbudí a usíná třeba hodinu - furt se motá, tahá mě za vlasy… Takže jako další úkol si dávám to, aby se naučila spát celou noc ve své postýlce.
Baruš , já dám ráno namazaný rohlík nebo chleba a pak ještě sunar. Večer nejdřív nějaké jídlo, tak za hodinku (chvíli před spaním) dostane ještě sunar.
Mlíko už se mi skoro nedělá, homeopatika zabrala
Kdyby měl někdo zájem, klidně je pošlu dál. Zůstalo tam ještě hodně kuliček.
Čauves ženy, tak jsme zpátky doma, Matík snad bude ještě chvíli chrupkat-vypadá to, že pecházíme na jeden spánek denně.
Kdyby aspoň líp spal v noci, ale vstává čím dál dřív. Za chvíli na tom budem jak Inge. ![]()
Jdu vás aspoň dočíst, třeba mi spravíte náladu.
Uff…hlásíme se po delší odmlce… nevolnosti se vesele nahradili akutní potřebou spát, takže půlka dne je vždycky v háji…
těhotenství probíhá přesně jako u Lucinky…nevolnosti, spánek, takže teď mě čeká obrovská chuť na sex… …tak budu reagovat na to, co si vybavím… …ohledně portrétků vám písnu sz…
Pajulenko…kérka tedy super, ale já bych do toho nešla…jsem strašpytlík
Luciku… nevím, jaká je aktuální situace, ale pokud vše v pořádku, tak můžeš sestru trošku uklidnit…já jsem krvácela tak měsíc…nejdřív jsem jen špinila a pak to bylo docela hustý…zkoukli mě v nemocnici, udělali ultrazvuky a vyšetření a dali mi ascorutin…podle jednoho gyn od Apolináře se ve velkém množství těhulek ani nezjistí, proč to tak je… nakonec jsem dostala kašel od jedné cikánky v nemocnici (zdržela jsem se přesně 24 hodin a odešla na revers)…no a to mě asi zachránilo, sice jsem se málem vykašlala z podoby (podezření na tuberkulózu atd…) ale antibiotika, která mi na:,–(ili do druhého dne zabrala na krvácení… …pak se zjistilo, že telata v nemocnici neposlali jeden výsledek kultivace, takže to byl asi zánět…kdo ví…
Kojení a mlíčko…
už kojíme jen ráno kolem páté, večer dávám um tak 280ml…snad to stačí
Noční buzení…
ukládáme v kolem osmé, musí Bert, jak jdu já zkouší to na mě a pofňukává…Bertovi se otočí a spinká
v noci k ní vstává taky Bert, tak kolem půlnoci dáváme dudlík…
kolem páte si jí vezmeme do postele na mlíčko a vstáváme kolem půl desáté
Rodičovská… vybrali jsme dvouletou, protože jsme plánovali hned druhé a i kdyby to nevyšlo, už se stejně nechci vracet do školství… grafikou a corporate designem se uživím mnohem lépe…
učitelky jsou totiž akční většinou jen prvních pár let a pak začnou být pošahané (některé v dobrém a většina v tom špatném směru)… naštěstí na prvním stupni byly kolegyňky pošahané dobře, jen prostě chyběla ta energie a snaha…
no a taky jsem už od začátku rozhodnutá, že jakmile budu mít vlastní děti, vyřádím se s nimi…mám pocit, že kdybych učila jako doposud, bylo by to na jejich úkor… budoucí učitelničky prominou, nemyslím to zle, ale tahle zatracená postkomunistická republika stejně nikdy nezmění přístup k učitelům a když nejste dobře ohodnoceni a neučíte zrovna v prvních třech třídách a děti vás milují, tak se spíš stydíte, že jste učitelky a nakonec pocítíte, že si vás vlastně stát a ani jeho obyvatelé neváží, když neumí ocenit vaší práci…takže vyhoříte a tím vlastně nastane situace, že není proč si vás vážit…
ale jinak jsem ve škole 2× do týdne ![]()
hi hi…dlouho jsem nepsala, asi si budu muset pořídit deníček na vypsání ![]()
Lucinka…běháme a už se zase zaměřila na hraní a povídání…ale bordel dělá taky pořádný
jinak se asi vykreslím z podoby, protože jak jsem si myslela, že je to jen předvánoční šílenství honby za portréty, tak jsem se spletla, protože to pokračuje…ale je to fajn…jen si nesmím zranit ruku…
NAŠE MÍRY V ROCE:
VÁHA 9000
VÝŠKA 77
Housenka…překrásná…to vážně obdivuju… já jdu právě zjišťovat, co se dává do rizota a jak se vlastně dělá…zatím mám uvařenou rýži
jetě vám sem hodím nějaké fotky a slibuju, že už se nebudu rozepisovat
martinaSK píše:
dobre ranko…zizalko …tak rozok stoji 0.06eur .....
Dík, vypadá to fakt vtipně. ![]()
Pokračování:
Luci , gratulace Samíkovi!
Marti , Kláka má vyhrazenou jednu skříňku v kuchyni, z ní neustále vynáší plastové věci, pak je zase uklízí, moc ji to baví
Barunka dělala v jejím věku to samé. Hračky ji zajímají jen chviličku. Raději něco přebírá a zkoumá. Nepořádek dokážou udělat fakt nádherný.
Už nevím, kdo tu popisoval „nadšení“ dítka z jízdy na bobech. Včera jsme též s holkama vyrazili. Klárka seděla na sáňkách a nehnula ani brvou
Prostě kamenný výraz… Aspoň že Baruš projevila nadšení.
Ještě jsem chtěla k přípravě UM. V konvici si převařím vodu, nechám ji tam a když potřebuju dělat UM, na chvíli konvici zapnu, aby se voda trochu ohřála. Kdesi jsem četla, že by se mlíko nemělo uchovávat na pozdější spotřebu ![]()
jo a taky kdybyste chtěl někdo vycestovat…tak ryanair má zase akci na letenky z Prahy za 5,–Kč tam a za 5,– Kč zpět i s poplatky (je tam Birmingham a East Midlans)…ale např. East Midlands se dá za 5 liber zaletět na jih Španělska do Malagy…takže za konečnou cenu 280,– letenka za osobu s poplatky…krásné
ono už zaletět si na poznávačku jen do Birminghamu za 10 korun je super…
Nemáte některá zájem o chodítko? Kupovala jsem ho na MMB koncem listopadu a vzhledem k tomu, že Klárka chvíli nato začala chodit, zabírá jen místo.
Dočteno, stále se spí, můžu psát.
Bramburko
Nebuď s toho smutná, Matík si taky hraje se vším možným, jen ne s hračkama a bere ho jen tatra a geomag. A dřevěná kostka od eichronu. Tak jsem koupila v oikea velkou krabici, všechno tam naházela a je to.
enio
Tak to tě čeká nejlepší období. ![]()
A s tím elaborátem o školství máš bohužel pravdu. Víc než ty mizerný peníze mě mrzí ty pohledy a řeči, když řeknu, že chci být učitelka. Snažíš se, pět let studuješ, dáš do toho všechno a odměnou jsou oči v sloup (v lepším případě), setkala jsem se i s pohrdáním. ![]()
Luci
To je fajn, že máte dost železa.
A víc nevím, jak jsem četla rychle. ![]()
Jitus1 píše:
Pokračování:Ještě jsem chtěla k přípravě UM. V konvici si převařím vodu, nechám ji tam a když potřebuju dělat UM, na chvíli konvici zapnu, aby se voda trochu ohřála. Kdesi jsem četla, že by se mlíko nemělo uchovávat na pozdější spotřebu
jasně, to už tu bylo, ale maminka je líná a tak si uvaří mlíko večer a v 5 ráno jen ohřeje. zdržovat se házením těch odměrek do láhve, prd. Robikovi to neva a mě taky ne
![]()
já učitelkama nepohrdám, ale supr povolání to teda není. rozhodně ne na uživení, bohužel.
Tak Samik zas usnul.Už bol na nevydržanie.Neviem čo mu je.Zubi mu nevidno…
Takže dnes ideme večer spať kolem 23h
Aspoň budeme neskor vstavať ![]()
Enio AHOOJ
Segra už ma počisteni.Už je doma,ale musi ležať,lebo je doma len na „čierno“.Papierovo je v nemocnici,tak aby sa nič nepokazilo…Sice neviem ako sa cítiš,lebo ja som spať nemohla a nevolnosti som taky nemala
Poriadne si to uživaj ![]()
Ďakujeme za gratulacie k nechudokrvnosti ufff to bolo slovo ![]()
martinaSK píše:kitty25 píše:
já dávám Robikovi 250mlsunar ma na krabici davkovanie na 250ml???
lebo beba len na 210ml.....
??? UM mají přece skoro všechna totéž dávkování - 1 odměrka na 30 ml, ne?
Barčo, Ondrovi dávám 150 ml, víc zatím rozhodně nevypije.
Manžel zavedl zlepšovák ohledně večerního uspávání
- oba kluci jdou spát najednou. Honzík si lehne do manželské postele v ložnici, rodič vedle (tj. mezi kluky, protože Ondra je v postýlce). Přečte se jim pohádka, zhasne se a rodič drží každé dítě za jednu ruku, aby nemohlo odejít/vstát, dokud neusnou. Spící Honzík se pak přenese do svého pokoje. A druhý rodič (ideálně já
) má klid
.
Musím, Ondra se probudil do vztekla a táta s Honzíkem mu nejsou dost dobří.Bojím se, že ani já nebudu.