PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
8.1.09 22:02

Ahojky,

tak já už jsem na tom trochu líp.. Ale ještě kašlu a rýmu už nevnímám..
Akorát Vojta má rýmu taky. Tak snad to zůstane jen u ní..
Akorát ven teda nechodíme. Do tý zimy…

Užijte si zítra srazík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 22:09

Jé jsou chirurgové.Noví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.1.09 22:12
jirabobes píše:
Jé jsou chirurgové.Noví!

Jj. Už nahrávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 22:23

Hmmm,tak tohle s tou srnkou jsem už viděla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
8.1.09 22:43

Jiři
Tak ať ti to vyjde. A je stále tajné, co to je?
A MAtík taky znakuje hotovo a do toho kroutí kebulkou. :lol: Mám se znakovkou trochu problém, že mě nějak nenapadá, jaké nové používat, tedy vím pro co, ale nevím jaký znak. Venku v manduce jsou děsně nepraktické ty co potřebují obě ruce a s jednou už mi dochází nápady. :lol: Ale jinak myslím, že nás to oba baví. :lol:

Leni
Rýmu fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 22:46

Jani
Je to tajné.Ono to není nic světoborného,ale je to práce a nenadřu se.Tak to nechci zakřiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 23:39

Táááák,korpusy se chladí,zítra to potáhnu marcipánem,vymodeluju figurky a bude hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.1.09 23:48

Huráááá chleba je upečený.Můžu jít spát.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
9.1.09 00:11

Jé, Jiři, ty stále tu.
Já zcela nedobrovolně, spala bych. Už to ale jen vytisknu, napíšu jeden mail, dám sprchu a balím to. Čj budu muset dodělat na horách, to bych nešla spát vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
9.1.09 00:12

Tak než jsem to střídavě s hv dopsala, tak už jsi utekla. :lol: Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
9.1.09 07:43

Dobré ráno,

Tak v 10 před vchodem do OC Flora. Ondra vstával proklatě brzo, takže asi vyrazíme dřív, aby se trochu předtím prospal v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
9.1.09 08:14

Dobré ráno,

tady je nádherně. ALE!!! MINUS 22 !!!!!

Jí přijedu asipřímo do písecké,neberu kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.1.09 08:19

my určitě dorazíme, jedeme mhd a mráz nám nevadí. Počkáme v 10.00 před oc flora, pokud bude fakt zima, tak uvnitř za hlavníma dveřma. pak půjdeme do písecké.

Kačko je tam taky zona, ale na hlavní se dá parknout, ale musíš zaplatit.

Robik začal trošku „znovu kašlat“, ale snad to přežije

Radka kvůli mrazu nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.1.09 08:26
LUCIKU píše:
dik holky :D Už to mam napisane a vytlačene :D .Zajtra ešte musim kupiť obalku,lebo mi došli a hlavne aby som nezabudla vložiť tam 100kč.Jak sa poznám,tak to pošlem bez toho :oops:

Ja celkom viem pisať tieto uradne listy.Ale ja to napišem po slovensky a Adam to preloži :lol: No jo vidno,že nemam doma svoju polovičku. :(

Samik prave usnul :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dnes bol moc šikovný.Na obedik som mu navarila ryžu s kuracim na hrašku a mrkvy a zahustila smotanou.Moc mu chutnalo.Zjedol plný tanier 8O .Keď som mu davala poslednú ližičku tak mi buchol do ruky a obsah skončil na mojej hlave.Nemohol mi dať inač najavo,že už ma dosť :lol: .Rano som si umyvala vlasy :x :lol:

No nič dokoukam film a idem do hajan

Dobrou a sladké sníčky :D

:lol: :lol: :lol: :lol: to já též znám
já dělám rizoto /samozřejmě jakože pro sebe/ rýži s kuřecím masem, do toho baby karotku nebo kukuřici nebo zeleninu co mám a to osmahnu a přidám rýži, míchám pořád na pánvi a pak to zaleju smetanou, nesolím, až na talíři, aby to Robik neměl tak slané, ale mooooc mu to taky chutná.

jinak jsem dělala „zdravé“ těstoviny, co doporučuje doktorka Kateřina pro nejen tlusťochy, no není to jako bílé, ty pořád vedou, ale nejdřív jsem to udělala se smetanou a super, večer pak osmahla trošku na olivovém oleji jako přílohu k masu, a bylo to dobré. Samostatně ale nic moc, no Robikovi ale chutnají.
Jiři - moc držím palce, aby to vyšlo. Jo já holt se školou budu prudit o rok dýl, ale snad budu moct mít málo předmětu, tak to nebude takový děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
9.1.09 09:59

Dobré ránko :D

Dnes v noci som zistila,že samik ma rad na spanie veľký priestor.Keď sa po 5× zobudil,tak som ho nehala nech cestuje po posteli a davala pozor aby neskončil na zemi.On si našiel super miesto a zaspal na 3hodiny. 8O 8O 8O 8O 8O Tak dlho už nespal vkuse večnosť :D :D :D :D .S tim odnaučovanim nočneho kojo musím chvíľu počkať,nech sa zas nauči pekne usínať cez deň a pak v noci.Teraz,keď sa po samouspani zobudi,tak začne plakať ako keby sa bál,že som ho opustila.Vidím to tak na týždeň :roll:

jirabobes píše:
LUCIKU píše:
Keď som mu davala poslednú ližičku tak mi buchol do ruky a obsah skončil na mojej hlave.Nemohol mi dať inač najavo,že už ma dosť :lol: .Rano som si umyvala vlasy :x :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak to Radeček pusu neotevře a znakuje hotovo. :wink:

Bohužiaľ Samik žiadne znaky neumí a ja ho to nejak neviem naučiť :oops: :oops: :oops:

Vonku je krásne,tak po obediku pojdeme von.Musím do lekarne pre to železo a dochadzaju mi pleny.Už vidím jak pojdem nabalená z krámu :roll: Hlavne,že mi auto stoji vonku.Ja chcem řidičak :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí