Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak nějaké stránky určitě jsou.Že by www.dáma? nevím.Zkus zadat do vyhledávače.Hledala jsem sladký chleba s ořechy.A našla,jen už nevím kde.
Na dámu,codim,tam jsou dobrý recepty,podle nich peču dost často.
Já mám pár svých oblíbených a peču ty.Chlebík nedělám pro „zábavu“,ale raději jdu na jistotu,aby jsme nebyli ohladu. ![]()
To by bylo fajn být bez MS.
U nás,když se něco nepovede,tak si daj slípky.To se,ale nestává,vždycky se to sní
.
A co jíte vy? Ti moji dva opičáci pořád chodí,že mají hlad.
Tak nedělám nic jiného než chystám jídlo a chystám jídlo …Tak u nás se nepovést,tak by mě asi snědli. ![]()
Na Dámě maj dobrý podmáslový bagety,sýrové tyčky, loupáčky,perník .....
U nás se taky pořád něco kuchtí.Nechci vidět až povyroste Ondra,ten jak vidí,že někdo hne pusou,tak hned am, am…
No já mám radši perník z plechu z trouby.Rohlíky a housky dělám mňamkové.I anglické rohlíky.
Ještě plánuju sekanou.Ale ještě jsem na ni nedostala chuť.
vladi1 píše:
U nás se taky pořád něco kuchtí.Nechci vidět až povyroste Ondra,ten jak vidí,že někdo hne pusou,tak hned am, am…
U nás peče perník Martin.Nechci mu to brát.Je vždycky tak rád,když jej upeče.
![]()
Ale jinak v pekárně míchám to,co jde ztuha.Jako marcipán,kynuté těsta a tak.
Až budeš mít čas,tak sem dej receptíky,prosim.Ráda zkusim něco ověřeného a kdybys měla nějaký dobrý recept na štrůdl,tak sem snim.Ten já miluju,ten bych mohla pořád.
Štrůdl dělám z listového těsta.Ten miluju.Ještě mám recept na levné těsto na štrůdl,ale to moc nedělám.Jen když dojde listové. ![]()
To máš manžu šikulu,u nás peču jen já,ale mě to baví.Tak si nestěžuju.on musí hlídat děti,tak si u toho odpočnu.