Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukám, že Vojta to naspal za všechny naše prcky, co? To by se mi to učilo, ne jako s těma Matíkovýma půlhodinkama, když je nejlíp. Ještě, že je prso, jsem tu kojící právě doťukala jeden esej.
U nás dnes baštění lepší, dal si i kousek chleba líznutý lučinou, uvidím, jestli se osype.
Inge
Mě neštveš, jen jsi mohla zaskočit na návštěvu. ![]()
Ahojte! Žížalko nááádherné fotky máte! ![]()
Pajuleno hrůůza, je mi z toho blbě, jak to čtu ![]()
Jdu ještě dočíst…
Jinak Jiřko jako vždycky smekám, jsem líná až hrůza, co Ty stihneš ![]()
…ještě jsem chtěla - Bebuško - my taky…dvě lžičky a je po obědě. Ale děcka mají v kuchyni na polici cereálie, nesquik a cini minis, tak to je jeho, to pojídá celý den.
Jak se plíží kolem krabic, tak pořád ječí ´mňam mňam, že mu radši dám, než abych se zbláznila ![]()
Inge - taky držíme palce
tak jsem právě sehnala fekálníka. Už máme plnou jímku a to je velká 8 m3. No je to samá dešťová voda, ale stejně to musíme vyvézt. A v pátek máme objednané stěhováky, konečně bude nábytek do obýváku a já se zbavím větší části krabic
Vladi - my máme ve vedlejší vesnici sjezdovku pro děti. Tak se těším až fildu začnu učit lyžovat. jako malí to pochytí velmi rychle.
tak Robik po plavču spal cca dvě hodiny, ale strávila jsem je různě ho uspávajíc a flákajíc se.
KalinkaIvča píše:taky čumim
Luciku , tak Tě obdivuju, že jsi to vydržela.
Terulka píše:Ahojky
Ahoooooj, tak jsem propásla jubilejní stránku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inge manželovi držime palce.Taky by som potrebovala energiu na poriadny úklid
Ja už nežehlim
![]()
Vlaďko ja varim na dva dni furt.Akurat,keď je doma Adam,tak musim každý deň
.Jak teraz dela na stavbe,je furt v pohybe,takje furt hladny.Ale ja som rada,lebo keď pracoval tu,tak len sedel na zadku a skoro vobec nejedol. ![]()
Samik je v postielke,idem omrknuť či spi.Bol unaveny.Som zvedava či pojde večer spať o 19:30 ![]()
Asi spinka.Je otočeny zadičkami k dveram,tak si nie som istá
no ja som potom kubka natocila na spravnu polohu ale aj tak sa s placom zobudil…
![]()
No to já tu nejsem, jenom jsem se stavila u našich, ale už zase běžim, tak zase pááááá.
Manža je ještě v nemocnici a je to žaludek, zatim nikdo neví co to je, zatim nic nenašli.
Loučím se, nedočetla jsem je toho tu moooooc. ![]()
Tk jsem se konečně vypravila do dm na obrovský nákup a tam to vypadalo jak u snědenýho krámu. To mě na nich fakt štve. Ale sunárky měli, tak jsem pobrala, co bylo a hned jsem byla doma.
Terulko
Držím pěsti, ať je brzy líp.
Luci
Jsi statečná, žes to vydržela, Adam bude mít určitě radost, když to necháš na něm.
Jsme po véče, dala jsem do omáčky spoustu česneku, abychom byli zdraví. Já ho miluju, tak tahle doma se to snese. ![]()
Je,tady je zas mrtvo ![]()
Samik zaspava v postielke.Je tiško jak myška
Na noc mu urobim čajik,aby ho nepalil kašel
.Nezda sa že by to bolo lepšie.Uvidime do rana.Ale určite skočim k dr.cesta pešo trva 5 min.,tak ma to nezabije.Radšej nech ho popočuva.Raz mi povedala,že radšej 100× zbytočne ako 1× pozde
tak sa podľa toho budem teraz riadiť
![]()
Mati Samko sa zobudil po 15 minutach z revom.
Hodinu som ho nosila na rukach a utišovala.On furt řval.A ono to boli zaseknute prdiky
.Prdel 30min.(s prestavkamy) v kuse
.Mal ply nos z toho revu a naša odsavačka v prd…Teda jedna časť.Samik sa s ňou rad hra
.Tak sme len furt otierali noštek
Idem poklidiť a uvariť čaj. ![]()
Jo holky Adamovi som sľubila že mu urobim špenat.
Ja ho nevarievam,lebo ho neznašam
.Ako sa to vari????
![]()