PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
27.1.09 14:45

Tak koukám, že Vojta to naspal za všechny naše prcky, co? To by se mi to učilo, ne jako s těma Matíkovýma půlhodinkama, když je nejlíp. Ještě, že je prso, jsem tu kojící právě doťukala jeden esej.

U nás dnes baštění lepší, dal si i kousek chleba líznutý lučinou, uvidím, jestli se osype.

Inge
Mě neštveš, jen jsi mohla zaskočit na návštěvu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
27.1.09 14:54

Ahojte! Žížalko nááádherné fotky máte! :lol:
Pajuleno hrůůza, je mi z toho blbě, jak to čtu 8O
Jdu ještě dočíst…
Jinak Jiřko jako vždycky smekám, jsem líná až hrůza, co Ty stihneš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
27.1.09 14:56

…ještě jsem chtěla - Bebuško - my taky…dvě lžičky a je po obědě. Ale děcka mají v kuchyni na polici cereálie, nesquik a cini minis, tak to je jeho, to pojídá celý den.
Jak se plíží kolem krabic, tak pořád ječí ´mňam mňam, že mu radši dám, než abych se zbláznila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.1.09 15:06

Inge - taky držíme palce

tak jsem právě sehnala fekálníka. Už máme plnou jímku a to je velká 8 m3. No je to samá dešťová voda, ale stejně to musíme vyvézt. A v pátek máme objednané stěhováky, konečně bude nábytek do obýváku a já se zbavím větší části krabic

Vladi - my máme ve vedlejší vesnici sjezdovku pro děti. Tak se těším až fildu začnu učit lyžovat. jako malí to pochytí velmi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
27.1.09 15:09

Ahoooooj, tak jsem propásla jubilejní stránku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.1.09 15:50

tak Robik po plavču spal cca dvě hodiny, ale strávila jsem je různě ho uspávajíc a flákajíc se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 15:59
KalinkaIvča píše:
Luciku , tak Tě obdivuju, že jsi to vydržela :lol: .
taky čumim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 16:06
Terulka píše:
Ahoooooj, tak jsem propásla jubilejní stránku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ahojky :D :D :D Nevadi,hlavne,že si tu,nie? :wink: A jak manža?A záda?

Inge manželovi držime palce.Taky by som potrebovala energiu na poriadny úklid :roll: Ja už nežehlim :oops: :lol:

Vlaďko ja varim na dva dni furt.Akurat,keď je doma Adam,tak musim každý deň :roll: .Jak teraz dela na stavbe,je furt v pohybe,takje furt hladny.Ale ja som rada,lebo keď pracoval tu,tak len sedel na zadku a skoro vobec nejedol. :(

Samik je v postielke,idem omrknuť či spi.Bol unaveny.Som zvedava či pojde večer spať o 19:30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 16:08

Asi spinka.Je otočeny zadičkami k dveram,tak si nie som istá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.1.09 16:14

no ja som potom kubka natocila na spravnu polohu ale aj tak sa s placom zobudil… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
27.1.09 16:50

No to já tu nejsem, jenom jsem se stavila u našich, ale už zase běžim, tak zase pááááá.

Manža je ještě v nemocnici a je to žaludek, zatim nikdo neví co to je, zatim nic nenašli.

Loučím se, nedočetla jsem je toho tu moooooc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.1.09 19:13

ježiš kde jste? nebo se to snad zaseklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.1.09 19:39

Tk jsem se konečně vypravila do dm na obrovský nákup a tam to vypadalo jak u snědenýho krámu. To mě na nich fakt štve. Ale sunárky měli, tak jsem pobrala, co bylo a hned jsem byla doma.
Terulko
Držím pěsti, ať je brzy líp.

Luci
Jsi statečná, žes to vydržela, Adam bude mít určitě radost, když to necháš na něm.

Jsme po véče, dala jsem do omáčky spoustu česneku, abychom byli zdraví. Já ho miluju, tak tahle doma se to snese. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 19:43

Je,tady je zas mrtvo :roll:
Samik zaspava v postielke.Je tiško jak myška :D Na noc mu urobim čajik,aby ho nepalil kašel :( .Nezda sa že by to bolo lepšie.Uvidime do rana.Ale určite skočim k dr.cesta pešo trva 5 min.,tak ma to nezabije.Radšej nech ho popočuva.Raz mi povedala,že radšej 100× zbytočne ako 1× pozde :D tak sa podľa toho budem teraz riadiť :lol: :oops:

Mati Samko sa zobudil po 15 minutach z revom. :roll: Hodinu som ho nosila na rukach a utišovala.On furt řval.A ono to boli zaseknute prdiky :( .Prdel 30min.(s prestavkamy) v kuse 8O .Mal ply nos z toho revu a naša odsavačka v prd…Teda jedna časť.Samik sa s ňou rad hra :lol: .Tak sme len furt otierali noštek

Idem poklidiť a uvariť čaj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.1.09 19:44

Jo holky Adamovi som sľubila že mu urobim špenat. :roll: Ja ho nevarievam,lebo ho neznašam :oops: .Ako sa to vari???? :?: :?: :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí