Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuško,vtípek dost dobrej.
Za fotečku vděčim šikovné Martince.Jak jinak.Ještě jednou dík.
enia píše:martinaSK píše:a ja som sa vrhla na scrapovanie…scrapbooking?![]()
jo… ![]()
enia píše:
Marti, děláš to ve photoshopu?
jo…ale sa len teprve ucim… ![]()
jinak tady jich je taky hoodně: http://digifree.blogspot.com/
Bebuska píše:jirabobes píše:aha, tak to jsem neslyšela, jen o tom, že by se jako neměly stříhat do roka…ale to je úplný nesmysl, a o povídání nevím, tak možná proto Vojta nebrebentíBebuska píše:jirabobes píše:
nene,ještě stříhat nebuduSice už celkem něco povídá,ale ještě nevypadá blbě.
jsem asi mimo, jak má délka vlasů co společného s povídáním?? Či ti jako už říká, že mu to fakt vadí a mámo, koukej mě šmiknout?
no nad stolem!![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem v tomhle trošku pověrčivá.
Když se střihnou vlásky než se rozmluví,tak se střihne řeč.
Hele,jak říkám…pověra.Znáš to.....ale,co kdyby...... Martin se mi vždycky směje. ![]()
enia píše:
http://www.shabbyprincess.com/downloads.asppřekrásné
jj…
![]()
listopadky maju sutaz so scrapikmi…tak ked sa to naucim tak sa pridam k nim…
![]()
vladi1 píše:
Jiři,jak dlouho trvá než ti nehtíky předělá?
S přestávkama,k Radečkovi?
Asi hodinu a půl.A to třeba lakuje dvakrát nebo i víckrát.Než se rozhodnu co,chci.
![]()
Dneska odpoledne se Ondrovi poprvé povedlo vylézt na křeslo.Od té doby tam byl pořád,jakou měl radost,lump jeden.Já z to moc nadšená nejsem,končí mi klídek.Ted by přeci jen padal z výšky
.
vladi1 píše:
Bebuško,vtípek dost dobrej.Za fotečku vděčim šikovné Martince.Jak jinak.Ještě jednou dík.
kto chce dalsi…
![]()
Jo, ženské!
Vy mě jako vůbec nepovzbuzujete k tomu, abych už konečně začla péct ve svém vánočním dárečku, jo!
Tady už to sviští…já taky stále nad stolem ![]()
Vladi
Pěkná fotka, taky jsem si hned všimla.
Jiři
To jsem ještě neslyšela s tím stříháním, ale vzhledem k mohutné kštici mého syna, to budu mít ukecané dítě po sobě. ![]()
Knížky budu objednávat až zítra, Honza se podívá na ty military a já chci mít čas a klid, dneska je toho moc. Tak kdybyste některá chtěla až zítra, tak napište a můžem to spojit, poštovné ani nevím, kolik je.