Poradna duly
Jana Čurdová
KalinkaIvča píše:vladi1 píše:Ty dva roky … to by bylo teda počítání
Ivčo,nech si důkladné popisy,aby se mi po x letech,ani to nechci počítat,neudělalo dobře.![]()
![]()
…pro Jiřinku, aby navázala
![]()
Vladi , jasný, důležitý je, jak se člověk cítí! ![]()
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:KalinkaIvča píše:mmch., odkud jsi z Vysočiny? se mi tam teď odstěhovala kamarádka..až budeš někdy jíst výbornu Vysočinu (ten salám), tak je určitě vyrobený u nás v masně - v Hodicích…jinak na půl cesty mezi Telčí a Jihlavou …mikroregion Třešťsko …
![]()
Kam se kamarádka odstěhovala …Vysočina je veliká …to teda koukám, že je velká… od Telče je jiná kamarádka, ale tahle je od Pelhřimova, Žirovnice, říkaj tomu taky Vysočina, tak co já vím, jestli je, zeměpis je má hooodně slabá stránka..
Jo, ještě, když to chcete brát z druhého konce, já byla moc ráda, že nevidím svůj porod, bych jim tam sebou hned lískla. A někde jsem četla, že si to někdo i nahrává na památku.
![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:vidíš, nemáš lézt na jiné diskuzevladi1 píše:Já jsem asi ztratila nit.
Ivčo,trochu přidej,ale já se cítim na min.To je důležitý,ne?
Jo a Bebuško, já pár stránek nestihla…poslalas mě dopryč s tou svatbou? Jste na mě moc rychlé. ![]()
KalinkaIvča píše:KalinkaIvča píše:vladi1 píše:Ty dva roky … to by bylo teda počítání
Ivčo,nech si důkladné popisy,aby se mi po x letech,ani to nechci počítat,neudělalo dobře.![]()
![]()
…pro Jiřinku, aby navázala
Vladi , jasný, důležitý je, jak se člověk cítí!![]()
![]()
Děkuju
Já se taky necítím na tolik kolik mám.
![]()
žížala píše:
Jo, ještě, když to chcete brát z druhého konce, já byla moc ráda, že nevidím svůj porod, bych jim tam sebou hned lískla. A někde jsem četla, že si to někdo i nahrává na památku.![]()
dobrá památka
..ale musím říct, že bych se chtěla sobě se při tom císaři do břicha kouknout, ale nevím, jestli bych to dala, přece jen u cízího je to jiný …
žížala píše:
Jo, ještě, když to chcete brát z druhého konce, já byla moc ráda, že nevidím svůj porod, bych jim tam sebou hned lískla. A někde jsem četla, že si to někdo i nahrává na památku.![]()
tak vidíš, mě by zrovna můj porod strašně zajímal..
žížala píše:
Tak kdyby mi to někdo nahrál,tak bych to nechala někde v trezoru a nikdy nikdo by se na to nekooukal.A já už vůbec.
jirabobes píše:
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce.
hmm, to je hezkééé ![]()
Jiřko,úplně mi zní péísnička od Káji a Marceli Holanové Poznal jsem ted jednu zmála bylo to venku v dešti........
![]()
Bebuska píše:to teda koukám, že je velká… od Telče je jiná kamarádka, ale tahle je od Pelhřimova, Žirovnice, říkaj tomu taky Vysočina, tak co já vím, jestli je, zeměpis je má hooodně slabá stránka..
jasně že je to Vysočina
… Do Žirovnice jsme vždycky o prázdninách jezdili s babičkou a dědou na zámek na výstavu … tuším kosatců…
Ad císař…tak na ten bych se klidně koukla (i na svůj)…teda ne klidně,asi by mě kroutilo,ale dala bych to.
Porod..... ten jsem viděla na netu,ale to nebyla moje ona.Já ji lituju,už jen když si to představím.Tu svoji tam dole. ![]()
Bebuska píše:žížala píše:nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno![]()
![]()
tak ještě jednou… taky nestíhám, furt se vracím zpět a dočítám jak zběsilá, dnes nám to fakt jde! ![]()