PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
28.1.09 14:55

Ahojky,
tak jsme celí uťapaní konečně doma a Matík snad usne.

Portfolio mám odevzdané, připomínky mi pošle mailem a příští týden zkouška.

Tak jdu dočíst, co jste od rána naklevetily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 15:26

Leni, Vojtík je krásný hubenďourek :)
fotečky hezoučký, ale to v křesle je divné, vždyť je to mimčo a k tomu „starožitné“ křeslo mi teda opravdu moc nejde… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 15:26

Radko
Já taky ještě neobjednávala, chystám se na to večer, až přijde Honza z práce a řekne si, co chce on.

Kitty
Nezoufej, už se bude dařit. Matík taky tohle zkouškové nespolupracuje, pořád ho něco trápí a babičky bouchnout nemůžou, neb nehlídají. :roll: V sobotu to určitě dáš a s úspěchem to hned půjde líp.

jiři
Jejda, jsme to blinkání přivolaly. Snad to bylo jen něco malého a bude fit. Jak jsi pořídila?

knoflice
Vojta je tedy šikovný, to koukám. Matíka už 7 měsíců učím, jak slézat ze schodů a postele a stále to bere po hlavě. :roll: :lol:

Luci
Tak to je dobře, že jste se k doktorce vypravili, ať je brzy líp.

Leni
Ta první fota je super, tedy, co Vojtík dokáže s pusou… :lol:

Všem děkuju za pochvalu fotek, když se vám líbí, tak zase někdy vložím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 15:48

Vojta má novou zábavu, sbírá pusinkou věci ze země, kostičky a tak… a strašně se tomu směje! :lol: a nebo pokládá hlavu tváří na zem jen tak… no prostě malá liška blázen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 16:23
žížala píše:
Radko
Já taky ještě neobjednávala, chystám se na to večer, až přijde Honza z práce a řekne si, co chce on.

Jani, jestli by ti to nevadilo, já to mám otevřené, tu objednávku a Radka už mi taky dala seznam, tak já to pošlu, teda, jestli bys mi tím pádem nenapsala, co chcete, ať já ti to už nemusím přepisovat… :) :oops:
dík… teda jestli budeš chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 17:36

jak to, že je tu tak mrtvo??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 17:36

Bože už nech je zas zdravý.Nevladzem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Asi hodinu bol OK,tak som upiekla tyčinky z listkoveho cesta.(nakrajem,potriem vajičkom a posypem gril.korenim.)Samikovi som urobila so škoricov.My to milujeme :D

Jak sa chviľu hral,tak si urobil pod okom 3cm monokl.Neviem o čo :nevim: :nevim: :nevim: :roll: Inač ho furt nosím na rukách.A o furt řve.Teraz usnul

Potrbujem rady!!! Keď mu dam 1ml Nurofenu po koľkych hodinach možem dať zas?????On sa totiž na chviľu ukľudni.Ale fakt len na chvíľu :roll: A možem ho okupať keď nema zvyšenu teplotu???

Holky mam tu taky bordel,že ho musim prekračovať :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 18:04

Bebuško
Dobře, nevadí mi to, jen to bude až večer, až uložíme Matesáka, potřebuju si to alespoň v relativním klidu projít.

Luci
Překračování je u nás standart. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
28.1.09 18:16

tedy… vy jste toho ale nakrafaly… tolik, že mi přestalo chodit upozorňování na email… :)
jdu si počíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 18:16

pokud potřebuje nurofen, dej mu celou dávku, můžeš dávat po šesti hodinách, ale kombinovat s něčím, nurofen, panadol, nurofen, panadol /paralen nebo něco jiného/- častěji bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 18:35

Robin právě dostal amok a jezdí s autem /tlačí ho/ jak šílenec po celém bytě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 18:37

Tak jsem doma.Byla jsem roznést i pár letáků.Brrrr,tam je kosa.

Luci
Když dáš ve 3 nurofen,můžeš dát v 6 paralen sos (nebo něco jiného s paracetamolem). Takhle bych ale kombinovala jen při teplotách.Při bolesti nebo tak asi ne......|Prostě lék s paracetamolem (i s ibuprofenem) můžeš dávat po šesti hodinách.Kombinovat to můžeš po třech hodinách.

Ten telefon tu ještě nemám a nikdo mi nevolal. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A to jsem jim ráno volala a paní říkala,že zadá urgenci a pak mi zavolá a nebo mi rovnou zavolá zásilková služba..........Už mě vážně štvou. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 18:38

Jo a kupat ho můžeš,ale rychlovku.Aby nenastydl ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
28.1.09 19:33

Tak a mám po náladě. Teď mi psala ta vyučující, že zpracování perfektní, ale chybí jí tam práce navíc za absence, ovšem tu mi žádnou nezadala a prý tam nemám dostatek svých myšlenek a postojů. :twisted: Takže 30 stran vlastních nápadů je zdá se málo. Že se na to nevyprdnu, nespím, dělám na tom jak šroub, ona si to prolítne, pochybuju, že všechno přečte a nic, zítra se za ní musím stavit. :cry:
Ach jo, jdu poňuchňat a nakojit Matíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 19:36

Tak Samik už spinka.Bez kúpania,lebo ja ho tu vždycky nahaňam aby som ho obliekla :lol: Pre istotu.Som tak mimi,že som si šla :,-(nuť k PC a zapla som ho.Lenže ono zapnute bolo :roll: .Ešte keď som tu šla tak som sa divala na fotku na monitoru :roll: :roll: :roll: :lol: .

Dočitať už neidem,lebo musim uklidiť,aby sme mali zajtra kade chodiť,Aj tak nadobí nechavam na ráno,lebo by som ho zobudila.

Dnes som ho naposled kojila kolem obeda.Vobec nechce prso :cry: .A čaj taky ne.Dnes vypil tak 150ml.Jak naschval,keď tie tekutiny potrebuje,tak nechce.Inokedy by vypil aj liter,keby som mu dovolila.

A stim Nurofenom kašlem na to.Zítra mu keď tak dam naraz tich 2,5ml možno mu to zaberie ne dlhšie.Paralen mudavať nebudem.Nie je to až take strašne.

Konečne vás chápem aké to je keď je dieťa nemocné Strašne

Kiežby už zajtra bolo lepšie.V noci pride Adam a ja chcem navariť ,vytieť a povysavať :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí