PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
27.1.10 22:04

Jo jo Luci, leti to teda silene :think: Koukala jsem na ty vase deticky, jaky mate cvaliky a chytla jsem depku. Pak jsem si ale uvedomila, ze mala se narodila malinka, tak vaha asi odpovida. Jinak by doktor neco rekl. Zajimavy je, ze mala vypada na pohled takova macata zaoblena faldikata…kluci byli vyzlici oba dva nebo mozna zaobleni jinak. Tyjo, jak ta priroda zaobluje jinak holky a jinak kluky :nevim: to mam zase starosti, co?
Mikit a ty kila po tech bezkach zustaly dole, nebo uz jsou zpet? Fix uz, kdy ja se tech michelinu zbavim :pocitac: :zed: :pocitac: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.1.10 22:17

batat: prej kazdy mimco pribira jinak…terezka pribrala od porodu 1,6kg…kila zustali po vikendu dole ale osm kilo je porad desne moc :zed: ale od pulky unora zacnu zas trenovat na konich…tak snad to pujde dolu…horsi je ze se nenacvaknu do rajtek..sakra vlastne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.10 06:08

batat je to v pr… at se snazim sebevic kila se nehnou.. dnes jdem na ockovani (obou :roll: ) tak jsem zvedava na vahu taky zavidim pucliky, eli asi macek nebude ale vidim ze prospiva dobre tak to neresim.

mikit jee kone vyfot!! a nemuzes jezdit v tehu riflich? :mrgreen: ja funguju jen v nich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.1.10 10:08

Dobré ránko,,
Magdi všechno nejlepší k narozeninkám :kytka:

Batat je tot ak každý nám vážil jinak při narození,,takže se musí počít jak mikit kolik přibrali,,ale hlavní je že jsou dětičky spokojené,kdyby bylo na mě tak bych chtěla aby rostl pomaleji ten můj koblížek milovaný,abych si ho mohla pořád užívat,bo mě to tak utíká,,

Mikit neboj to pak zhodíš,,a na konících se brzy projedeš

Jinak včera mi dr řekla že je očkování prevenar zadarmo,,tak kubíka nechám naočkovat,,vlastně i kdyby nebylo filda je taky,,,

U nás taky šíleně sněží chjo a to mám jed dneska na nožičky,ani chlapa nemám doma aby jel semnou,,tož nebím no,,musí se jít přesně v těch 6 ti týdnech?měl je včera a oni tam jsou každý čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.10 11:06

luci: muzes jit kdy chces a pokud se tam nezvladnes dostat tak je to jasny…

jo a holky jak je to v brne s tou ortopedii detskou? u nas je to hnus..jezdi sem z brna poul…ale ceka tu na nej pokazde 50 deti a je tu jen na dve hodky…bere dve decka naraz…no sileny…ze bych na pristi kontrolu jela radej do brna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.1.10 16:03

ahojky tak jsem dojela kyčle má v pořádku uff,za 2 měsíce na kontrolu,,jinak kubík je macek byl tam největší z těch miminek a to tym byli i někteří o týden starší :-)..i dr říkal a to je 3 měsíční miminko,,vy už jdete podruhe že?říkám ne poprvé máme 6 týdnu tak říkal no to je to pořádný chlapák :mrgreen: ,,,byla jsem i na ko po 6 ti nedělí,,mě se doma zdálo že mám moc blízko děložní čipek tam mi to dr potvrdila,,prý se mi uvolnila děloho ,povolilo mi svalstvo tak proto je tak nízko,,no že ale v tom nevidí problém,,tak nevím ,,v sexu by to vadit nemělo ale je možné že orgazmus mi bude déle trvat než ho dostanu a bude takový jiný,,tak nevím no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.1.10 16:17

Mikit, musim te zklamat, to je vsude stejne. Jak na bezicim pase, jedno za druhym. My jsme meli jit ve stredu, ale volala jsem a rikali, ze klidne pristi stredu. Kdybys Mikit chtela, tak v detske ve stredu. Ale je mozny, ze to delaji kazdy den nekdo jiny. Luci, ja jdu k doktorovi za chvilicku, tak jsem zvedava jaky novinky mi najde. Nic prevratneho neocekavam, hlavne si jdu pro prasky, manza by do toho uz strasne rad prastil a ja jsem zablokovana kvuli tomu, ze se bojim tehu. No v mym pripade je to asi pochopitelny. On by manza mozna daval bacha ale spolehejte na chlapa v tomto :think: NAstesti sam rikal, ze radeji pocka…rozumnej je aspon :palec:
Luci, prosim te pak nam dej vedet, jak to mas s tim orgasmem…jestli je jinej :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.10 16:47

batat?oni se muzou nejaky prasky kdyz kojis???? ja trpim s tim soulozenim krz igelitak jak pes :cert: …ale taky se bojim tehu tak sem az tak hluboko klesla :lol: ja se k te sve mudre nejak nemuzu dokopat

luci: treba lepsi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
28.1.10 17:00

Ahoj holky,mohu se k vám přidat???Též jsem rodila v prosinci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.1.10 18:10

Ahojky Arieno klidně,,ajk se vede co mimi??

mikit já taky dneska dostlaa antikoce´pci 500 na měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.10 18:14

ari: jasne

luci: tyyy jo..to sou mi veci…a co to je zac ze to neprejde do mlika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
28.1.10 19:06

Ahoj luci a miki díky moc :-)
luci vede se no dneska těžce malá mi dneska pořád pláče je neklidná už od 3hodin v noci…
luci ty jsi rodila 16.12.???
A co vy jak se tu máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.1.10 21:22

Arien jojo 16,,a kokám že ty taky :wink: ale já až v 19:45hod :-D

Mě malý hajá ,,vzbudí se na papání,přebalíme pak chvíli kouka a usne,,ani prdíky netrápí tak je to fajn,,ale večer se už budí více,,jednu dobu spal od 9 do 4 do rána někdy i do 7,,ale ted se budí i kolem 1

A jaký byl porod?koukala jsem na fotečky pěkné,,malá je roztomilá,,taky ti tak roste před očima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.1.10 22:53

Ahojky Ari, vitame te. Napis nam taky o porodu :wink: :palec:

Mikit a Luci, ja jsem vzdycky brala antikoncepci pro kojici v pilulkach, ale dneska mi doktor pichl antikoncepci pro kojici v injekci za 350,–/3 mesice, coz je dost slusny, ne? Jinak prej mam delohu pretocenou vzadu a ptal se, jestli to tak bylo uz predtim… :nevim: :nevim: :nevim: copak ja vim? Prej to nijak nevadi, akorat to muze zpusobovat bolestivy menzes a bolestivej styk zezadu :nevim: :nevim: :nevim: Uvidime :think: Vidis Luci…to je furt neco, ze? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
29.1.10 00:12

luci právě jsem taky koukala,že je malýmu stejně jako tý naší potvůrce :-D No co vždyt je to jen necelých 11hodin :wink:

no holky jak chcete…13.12. mi začali večer slabé kontrakce,které do rána přešli, potom další večer 14. to samé a potom když už se to zase opakovalo 15.tentokrát odpoledne tak jsem řekla,že prostě pojedem večer do porodnice i kdyby newim co…No samozřejmě to byly jen poslíčci,ale nález nějaký byl…Tak si mě tam nechaly,přítel jel domu a já šla spát…ráno přesně ve 4:50 mi odešla zátka a k tomu mi začaly ty pravé kontrakce,ale ještě lepší bylo to,že mě braly křížový bolesti,takže jsem šla slušně do kolen, trvalo to 4hodiny a malá vyšla ven na 3zatlačení,samozřejmě bez nástřihu se to neobešlo. Přítel byl u porodu,takže musim říct,že to byla ohromná podpora.
Dál newím co bych napsala, jestli vás něco zajímá zeptejte se…

batata tak to ti nezávidim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital