Poradna duly
Jana Čurdová
Odstrikavani nepomuze. Akorat to zhorsi, protoze zvysi produkci mlika. Ono se to upravi pomalu, ale me to tentokrat taky furt tece. Nepomuze ani plinka ani vlozky do podprdy ![]()
Ahojky,,jaký byl víkend holky,,
nel mě taky semtam teče mléko,,je to podle toho jak malý pije,,v noci krásně spí dlouho,,nebudím v noci,,ale pak přes den chce častěji pak mi usne a už po 3 hod cítím jak se mi nalevají a semtam mi to uteče,,a v noci mam taky plenky jelikož maly spink i 6 hod v kuse,,jak často ti malička pije??
batat jujky tak to jsi šikulka že už cvičíš ja jsem zdechla etě ale už musím,bo už jsem doma přibrala kilo,,tož místo abych šla dolů jsu nahoru,,
magdi juj maličká už vyrostla,,holky jsou moc krásné
ahoj holky…
tak sem uzila krasny vikend na bezkach a hned jsou dve kila dole
jinac doma kazdej den posiluju + prochazka min dve hodky s kocarem..tak to by bylo aby to neslo ![]()
jinam mliko se fakt odstrikavat nema…poptavka = nabidka…by ti to teklo jeste vic..sem tam mi taky utece ale nic hroznyho!
nausnicky jsem zjistovala taky..je tu ted o tom v miminkach diskuze…dneska uz se nastrelujou a dela se to az po pul roce!
mejte se krasne…du krmit ![]()
jeee aha tak to jsem teda blbe poradila… ![]()
mikit tady to dela jediny doktor v okoli jinak jsou vsichni proti a picha to, ale rikam aspon to umrtvi takze pohoda a dela to kdykoliv. ale asi do toho pujdu az po tom druhem ockovani, by me tu umlatili..
ona s tema nausnickama urcite poradi cancerka…videla jsem v te diskuzi ze si nechavala aji prckovi kreslit na ucho aby nepichli nejaky ten bod tak bude odbornik
…jinak jsem tam vycetla magdi ze kdyz uz se to picha tak zase co nejdriv, nejlip uz v porodnici…tak ti nevim ![]()
Ahoj holky, zdravím po delší době. Lucinka má už 3,7kg. Trápí nás prdíky, s Andulkou jsem to neznala. Objednala jsem po internetu ty probiotické kapky.Dnes v noci jsme měly rekord, spinkala 6 hod. v kuse, jinak spí v noci tak 4 hod. a pak chce papat jak „chrt“. Náušnice jsem nechala Andulce nastřelovat, moje Dr. to dělala po 2. hexa vakcíně, takže jí byly nějak 3-4 měsíce. Nastřelování doporučuji, do píchání bych nešla ani za nic, ten řev děcka je příšerný a zdá se mi, že se to i hůře hojí.
Také zdravím po dlouuuhé době, nějak nestíhám, počítač se mi spojuje jen s prací…
Naušnice bohužel neřeším, mám doma samé chlapy ![]()
Mám dotaz, chodíte ven i když jsou takové mrazy? Já jsem někde četla že by se nemělo když je víc než -5…
Což my jsme dnes měli -15…ale nějak do té školky dojít musím..
mějte se
ela
elo: ja chodim kazdej den, bez ohledu na pocasi…kdyz je moc minus tak ju tam zachumlam ze neni videt
mati mi rikala ze za nas zadny takovy omezeni nebyla a taky zijem..ale musi mit mimco teplo..to je jasny ![]()
Jo, Eli, přesně, do školky taky musím dojít - mráz nemráz. Naštěstí ráno vodí Andulku manžel. Ale odpolko balím do dek a jdeme ven. Akorát o víkendu, když bylo -12, tak to jsem ven nešla.
tak jsem ráda že nás je víc co vodíme děti do mrazu.
Jinak musím se pochválit, byla jsem na kontrole, Adam má dnes 6.týdnu a míry: 6 kg
a 60 cm…
Teda, trochu jsem s toho vedle, pokud bude nadále přibírat takovým tempem…
ela
Eli, tak to je teda síla
. A čím ho prosím tebe krmíš? Takhle kus masa k obědu?
Cvalíček, ale hlavně, že je v pořádku, ne?
Holky dneska u nás píšou -13 a my máme jít na nožičky. Do teho cítím, že na mě něco leze, bolí mě hlava, pálí v nose. Asi tam zavolám a půjdu příští týden…brrrrrrrrrrrrr ![]()
BATATO:jen kojím
,asi mám hodně plnotučné mléko, moje strava sice nic moc, jsem ráda, jak něco rychle sním přes poledne..
Měla jsem jít také na kyčle, ale v tom mrazu mi stačí jedná vizita..
Moc zdravím
ela
ahoji holky hlásím návrat z poradny Kubíček má v 6 týdnech 5200g 58cm,,za týden si přibral 300g,,krásně porspívá je to šikulka ![]()
El ty brdo máš teda macíka,,to je dobře že máš tak dobré mlíčko a maly je určitě spokojený
Batat taky máme jít zítra na nožičky tak uvidíme zda půjdu,,zítra se rozhodneme,,
všechny zdravím
ahoj
tak my mame 4,6kg takze parada .) a nozicky uz sou ok a to jsem ji ani nedavala tu decku co mi dali v porodnici pac se ji v tom blbe spalo …takze taky parada ![]()
ale teda sem si myslela jaka je mala cvalik…a nic moc oproti tem vasim chlapum ![]()
Ahojky mikit,,na holčičku má krásné míry,je to šílené jak to utíká že,,mě přijde jak kdybych rodila včera,,a ještě pořád mám zažité jak jsem běhala po schodech,,abych už porodila,,a maličký už má dneska 6 týdnu letí to moooc rychle