Poradna duly
Jana Čurdová
Luci, hodně odpočívej a bude to dobrý. Zalez do postýlky i s mimčem a nech manžu ať se postará. Na mlíko je nejlepší hodně pít, jíst a spát…během spánku se děla mlíko nejvíc.
luci: tak doufam ze uz je lip.
tady je uplny mrtvo koukam ![]()
jinak jak se tu nekdo divil tomu pocasi u nas…tak ted je to presne ono…vsude kalamita aji v praglu…a u nas snih neniiii ![]()
Holky,
intimní technická otázka ![]()
Krvácíte ještě ? Já jo…nad už to skončí. Konec šetinedělí mám tento týden ![]()
Ahoj holky.
Loli, už nee, skoro 14 dní a už spíš očekávám tetku, bolí mě břicho.
Mikit, ty snad ani na té jižní moravě nežiješ? Přiznej se? To není možný. My už nebyly s kkočárem snad týden venku. Napřed mrzlo a pak nasněžilo a nejsou protažený ani silnice, natožpak chodníky a to bydlíme na největším sídlišti v Ústí.
Luci, nenech se odradit, ale když ti to nepůjde, tak neva a hlavně nesmutni.
Já tady tak moc nejsem, bo se mi kvůli radě naší pediatričky ( Kačka málo přibírala, tak mi doktorka nakázala jí budit po dvou hodinách na jídlo, tak byla malá tak akorát nasraná, přežraná a nakonec se jí chudince i zabetonovalo bříško, že nemohla kakat) otočil spací rytmus u Kačenky, takže jí to zase otáčím a odpoledne se jí věnuju a zabavuji aby nespinkala. Už na doktorčino doporučení seru, nechávám Kačku papat kdy chce a kolik chce a je spokojená a basta.
No, nic, jdu něco dělat, tak se mějte kočky.
ja jsem dokrvacela a na silvestra buch kramy
no jo to jsou ty nekojicky..
jani nee ted mame antirefluxove mliko tak vypije celkem denne asi 800ml predtim vypila i litr
Jeee, holky tak to se mate. Ja fakt furt spinim..asi budu mit desetinedeli ![]()
Jinak Kubik trosku „zlobi“, pres den furt nespi a ted se zacal v noci budit na jidlo po 2,5 hodinach, takze su pekelne nevyspana. Od peti se snazi kadit, takze tlaci a nespi..to tak trva do sedmi a muzem vstavat…des, bes ![]()
Snad se to upravi. Vubec nechapu, ze ted tak moc ji…po tech dvou a pul hodinach saje jako africky dite a ma vycitky v ocich jako po hladomoru ![]()
To, tak to máte pěkně žravý mimina. Ta moje holka pro změnu nejí zase vůbec. Dneska jsem s ní mazala k doktorce, bo mi denně vypije tak 300 ml mlíka a víc ani ťuk a večer řve hlady, ale jíst nechce. Takže mi trochu zhubla a dostaly jsme žádanku na hospitalizaci do nemocnice, tak jim tam volám a voni na mě, že prej maj oddělení v dezolátním stavu, tak berou jen akutní případy, tak mám dorazit zítra ambulantně.
Lollinko dej pozor at neni vzhuru prave z prezrani me to trvalo nez jsem to pochopila,oni furt otviraji zobacky i kdyz nemaji hlad, dostala jsem od doktora narizeno vytrvat minimalne tri hodiny pokud se samozrejme dobre naji, a vzdy kdyz ji na to skocim a dam ji treba po dvou hodkach, je zle a nemuze usnout i kdyz moc neplace jen se krouti chce byt vzhuru nebo na rukou nebo houpat v lehatku. ale nevim jestli je to tvuj pripad.
janci jejej drzim palce ![]()
magdi, je pravda, ze se tak chova. On nema nikdy dost. I kdyz vycuca obe prsa (a fakt am neni malo mlika), tak pak si za deset minut vynuti dudel a cuca o stosest.
Napadlo me, ze mozna moje „nocni taktika“, ze ho nakojim po tme v zavinovacce a dam ho hned zase spat (jak usne u kojeni), neni tak idealni. Ja se sice raduju, ze mam rychle klid, ale on vypije daleko min nez ve dne a usne (ja v dojmu, ze je sytej a spokojenej). Proste ho zacnu trosku vic budit (pokazde zkontrolujeme plinky apod.), aby se najedl poradne a vydrzel.
Povim, jestli se to zlepsilo.. ![]()
Ahojky holky! Tady je mrtvo, neni co cist!Chapu, mate starosti s mimcama. U nas je klidek, mala je furt hodnoucka, akorta posledni dny moc nekakala a bylo videt, ze ji to tizi a vcera se teda 2× radne uvolnila…povim Vam, mam dva kluky, videla jsem lecos, ale tohle jsem jeste nevidela. Dvakrat se pokadila, ne jen az na zada, ale cely bricho bylo taky pokakany skoro ay po krk. A abz to nebylo tatinkovi lito, dneska si to zopakovala, kdyz ji prebaloval tatinek…takze 3× a ted by uz mohla byt ok
V noci napapat a spinkat, celkem bez problemu. Takze ja jsem se pekne rozjela, suruju, peru, zehlim, vyrizuju objednavky, proste jako za mlada…ale predevcirem to na me dolehlo…zase zimnice a unava…a od te doby se mi chce furt spinkat…ale spinkani pres den mi nejde - safra porte! Taky jsem dostala poradnou chut k jidlu…takze pribiram a to je teda jedinej problem co mam a je mi z toho moc smutno. O vikendu pokladame koberec a az vsechno vypidlim, nabehnu na Orbitrek. Ale prej se moc intenzivne nema cvicit, ze kyselina mlecna prechazi do mlika a detem to nedela dobre…ach jo. Pristi tyden bych mela na gyndu a taky jdeme s malou na kontrolu…tak jsem moc zvedava, jak pribira ona. Holky piste, uz je mi po vas smutno! ![]()
Loli, jak to dopadlo??
Janco a co mala?
Jo a jinak ja uz dlouho nespinim, ale vzdycky tak 1× za 2 dny se objevi par kapek a pak zase nic…no kazdopadne s klukama jsem mela snad do 14 dnu po vsem…tak teda nevim, ale cele je to uplne jine. Jsem jak prvorodicka. Musim to rict doktorovi, snad to bude vsechno OK.
Packoooooo ![]()
Loli tak co? u nas teda na prd, je to furt dokola ma hlad treba i po dvou hodkach.. jsem z toho jelen nekdy se sice krouti ale nekdy proste rve hlady tak ji to nakonec proste dam a je klid. jak to mam vedet proc furt rve? ![]()
Batat taky to na me vcera padlo, to co jsem zarvala na julcu bych v zivote nikomu nerekla.. uvedomila jsem si ze to opravdu neni jednoduche. nevim proc porad predstiram ze je.. batat uz me tech 12 kilo taky pekne sere, furt drzim nake diety jim samou zeleninu a pribrala jsem kilo
uz to prdim.. proste neni ta sprana doba.
Batat nadherni chlapi!!! boze jak ja miluju cernou plet
a holcicka bude uzasna uzse tesim jak bude rust a mit coopanky a my s trema chlupama na hlave ji budem zavidet.