Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj hoky, zdravím, u nás jsou všichni teď nachcípaný, takže docela protivný (no nemocní chlapi, znáte to).
Já mám taky antikoncepci, tuším, že Azalia, stála cce 500 na 3 měsíce, ale zatím jsem se do ní nepustila, mě se zase nějak nechce do těch prášků.Jinak mě dr. na ko nic neříkala, já se teda na tohle ani neptala.
Arien, vítej.
Ahoj holky,
roxa díky…
Jak se dnes vede???U nás dnešní noc celkem ušla,akorát mi přijde,že se malá čim dál častěji budí na jídlo a to vyžahne téměř 100ml někdy i 120ml na jendo nakrmení…Žroutík jeden
Jinak nálada mi kleskla po tom co jsem koukla ven
zase chumelí a to jsem plánovala odpoledne jít ven,když tu tolik nemrzne
chjo..
A jak je u vás?
Dobré ránko,tak my papali v 1 a pak v 5,,ale pak se mi co hodinu budil,,
mikit mám tu samou antikoncepci jako Roxa,,
Arienu nás nechumelí ale zima je,,ale odpoledne nakrmím kubíka a pojdeu n ahodku za holkama na kafčo tak se těším,,
Jéé to se máš, ti závidim..tady pořád chumelí
Luci a ty ještě kojíš???
Holky prosim vás nevíte jestli se může dát jedna odměrka nutrilonu navíc než píšou na krabici,aby to mlíko bylo trošku silnější???Ptám se,protože do sunaru se mi ještě nijak nechce ![]()
ari: tady jsou skoro samy kojicky
tak ti nereknu ![]()
ja se teda tesim na prochajdu do snehu…kraaasne chumeli..ja z toho mam radost:)
jooo..holky nevite o nekom kdo by chtel levne druhej kocar..na chatu nebo na balkon…nebo mozna i nekomu nenarocnymu na jezdeni?? trojkolku patron F3 cervenou triletou???
Ahoj miki aha tak to jo,tak já se ještě pozeptám jinde
jsem se tu ještě nevžila tak pardón ![]()
To mě by procházka ve sněhu nevadila,ale tady to ve většině neni shrabaný takže prodírat se hroudama sněhu s kočárem a ještě když chumelí to prostě nejde…
Jinak miki bohužel já o nikom nevim…
ari: se neomlouvej
…je tu magdi co nekoji…a jeste tusim janca - to neivm jiste…tak kdyz sem zajdou tak ti urco poradi…ale jinac asi fakt samy kojicky… ![]()
ja to beru jako dobrej sport to prodirani tim snehem
taky tu pluhy nehrozi…obec ma 150 obyvatel..jsme az posledni kdo vidi pluh..ale ono tu nebyva snih…za sest let co tu ziju ho ted vidim poprve…teda tady..:)
jo a divejte co jsme dostaly ![]()
teda to dite ..to je porad to stejny a nase ![]()
tu teplakovku sme dostaly ![]()
Jj však já tu časem zapadnu - doufám ![]()
Tak to je dobrý,že to tak bereš jako sport a malý se to asi líbí to drncání ve sněhu,co? ![]()
A můžu se zeptat kde bydlíš??
My tady máme sníh každej rok a tady zrovna kde bydlíme odhrabování za celou zimu nehrozí, obec nemá peníze,aby platil silničáře a tak jen silnici shrabuje jeden zaměstnanec statku traktorem,takže chodníky total zakopaný a ze silnice klouzačka…
Holky, tak vam povim, ze s kocarkem je to super sport i ve meste na normalnich chodnicich. Dneska jsme byli s klukama bobovat a ja jsem premyslela, ze by to chtelo frezu, ktera by mi delala cestu. U nas jsou snad prvni rok totalne neudrzovane chodniky (bydlim za rohem od detske nemocnice - pro ty, co to tu znaji). U nas v baraku je baba placena za uklid a odhazovani snehu a zjevne se nezalamuje ani s jednim…Kocarek skakal, jsem se bala, aby mi mala nevylitla v nestrezene chvili z kocarku ven. Ale asi ji to nevadilo, spinkala krasne. Nemuzu pouzivat ani stupatko na kocarek pro Sidikiho, rotoze to bych ty „zaveje“ neprojela vubec. Coz vo to, sport dobry, ale rekla bych, ze tim docela trpi konstrukce kocarku. A budeme ho potrebovat este pristi rok, doufam, ze vydrzi!!! ![]()
ari jak ja dycky rikam..na jihu jizni moravy. u breclavi. jo a jakto ze nekojis sem se chtela optat ![]()
batat: ani v brne jo…a ja si myslela ze na to kaslou jen u nas nebo teda na dedinach…jak napadlo poprve tak to teda obec mla zachvilu uklizeny ale tohle uz je asi moc :-d
vcera sem zacla vecer davat maly jeste caj..mame tu vecer vedro…tak byla takova nasrana dycky (takze spis zizniva) a zabralo a taky se do toho daji lip rozmichat ty probiotika…tak mam radost ![]()
batata díky..
miki aha tak to jo…
nekojim,protože sjem měla slabý mlíko,malá pořád plakala hlady,hlavně v noci a pořád sála jak nebyla vůbec nasycená…Zvládla i 3 hodiny v kuse s malýma přestávkama a pak akorát zvracela,protože byla přepapaná a stejně jí to nestačilo…Pak jsem zkusila nutrilon a krásně spala a i je celkově klidnější,takže jsem s kojením přestala úplně…No a nemluvim ani o tom jak jsem si potrpěla kvůli mlíku…stahovala jsem prsa,ale zřejmě špatně a dostala zánět do levého prsu,měla jsem teploty nad 38°C a brala antibiotika atd…no děs..
Jinak batata má pravdu,u nás tady taky nikde nejsou chodníky uklizený…Nejen chodníky teda..Letos je to opravdu bída!!!
Čau holky.
Vítám Arienu a rovnou ti odpovím na to ředění Nutrilonu. Podle mé MUDr se nesmí ředit jinak než jak je uvedeno na obale tzn. na 30 ml vody= jedna zarovnaná odměrka. A proč chceš mít Nutrilon silnější? Verunka ti neprospívá?
Mikit, krásná soupravička, taková prďácká:-)
Batat, tak mi máme tady taky pěkně hnusně nasněžíno a tady na tom debilním sídlišti se stejně nikam nedostanu, neboť tu jsou všude schody, takže vždycky naložím kočár a Kačku a odjedem na prochízku někam do přírody.
Holky, malá mi zas nechce jíst. Včera jedla v osm ráno a pak až v devět večer, takže nějakých 13 hodin bez jídla, ale byla v pohodě, smála se sem tam si schrupla, neplakala, nebyla unavená, tak jsem v osm večer volala na pohotovost a doktor mi řekl, že je to prostě malinkej člověk a tak prostě dneska nemá chuť k jídlu, že se to může normálně stát a pokud to není víc než jeden den a nebo nějak často, tak si nemám lámat hlavu a mám jí dát alespoň napít.
No nic jdu chrnět, tak pa. ![]()