Poradna duly
Jana Čurdová
Magdi, ja si taky myslim. A pokud vim, tak vecer vseobecne miminka treba i vic papaji. Mala ted taky vecer prudi a papa treba 2-3× po hodine a pul a pak usne a je klidek. Myslim, ze ma i sprutik nebo co. ![]()
batat já si zas nemyslim,že by nějak špatně přibírala…Naopak dr. se vždycky vesele usmívá a říká jak je krásná(jako robustně) a jak je s ní spokojená…Tak ti envim,ale řekla bych že je váha ok…Ted ve čvrtek jdeme po 3týdnech tak jsem zvědavá kolik přibrala ted
roste před očima…
A cos e týče přítele tak právěže mi hodně lidí říkalo,že když enbudu v těhu klidná tak pak může být malá plačtivá,proto jsem si to myslela,že to má z toho,protože mi pláče vždycky večer každej den a nic nepomáhá k uklidnění,pak sama přestane a poc hvilce usne..tak newim no,ale už aby se to brzy zlepšilo…co bych chtěla od 7týdenního miminka..
magdi tak to ti papá pěkně…Mě baští max do 100ml a někdy ani to ne,někdy třeba jen 70-80ml po 3 hodinách,ale když s ejí dobře spinká tak se budí i dýl,ale to je málokdy..Ted měla rozestup cca 4 a půl hodiny a vyžahla celou 100ml…a zase chrní ![]()
joo me prcek taky vecer chce jist po hodine a pul trikrat nez usne…a rve a rve…jinak je hodna pres den a krasne spinka nebo spokojene kouka.
magdi tak si porid…kurna dyt ty muzes jezdit za barakem neee ![]()
Ari, muzu te uklidnit, ja jsem se taky teda festovne stresovala, ale ne kvuli manzovi, ale kvuli pubertalnimu synatorovi a malaje v poho. A prekvapive vic v poho nez jsem cekala a nez byli kluci. A to jsem v tehu s nima byla rozmazlovana az moooc
. Nech to konovi, ten ma vetsi hlavu a uz na to nemysli
![]()
mikit vsak je jeste ve sklepe, uz me srvbi nohy
fakt uz jsem nejezdila roky..
tady za barakem by to slo ale dost drahe.. pak je to zas trochu z ruky.. no le jednou to klapne snad.
ariana tak to ma taky dost ne? eli to ma tak kolem700ml denne ale nekdy ani to ne, dr. rikal 700 az 800ml tak ti nevim.. ale zda se mi ze je v pohode tak ani nevim jestli mu psat nebo ne. a batat ma pravdu vubec si s tim nelam hlavu. moje kamoska hystercila cele tehu a malej sice rval prvni mesice ale pak se zjistilo ze mel reflux a koliky a to neni tvoje vina, ver mi
no a ja jsem byla taky denne vytocena v praci a prvni tri mesice se rozvadela s manzelem (u juli takze to uz je davno
) a juli byla prvni rok uplne pohodove miminko.
holky…tak me se dneska totalne zliskal chlap …to su na nej zvedava rano…ted vubec nevim co s nim
sel si do sklepa ke kamosovi pro vino…v sest..a ted mi dosel (dolezl)..se poseru ![]()
Ahoj holky ![]()
miki tak to tě lituji…nezbývá ti než ho rpostě enchat z toho vyspat…Znám to a opravdu nic jinýho s tim nevyvedeš…hlavně se nehádej ať nemáš kvůli tomu nervíky…Pak písni jak dopadlo jeho rpobuzení z opicí!!! ![]()
mikit jejda stane se
jak pise ari hlavne od nej dns nic necekej, nevsimej si ho at s zbytecne nenervujes. ![]()
ja nejsu moc nervovaci…ale nasral me pac mi poblil novej koberec…v patek sem ho koupila ![]()
jinac jako vecer sem ho nakonec donutila usnout..asi v pul jedny..noa on v sedm rano vstal ze jde do prace magor…tak si sel zas lehnout (z myho donuceni)…no a ted sem ho vypravila do prace i s kobercem..at priveze novej…a musel umyt koupelnu teda nez sel ![]()
magdi stane se..te jasny..ale voziram se o vikendu ze ![]()
Ahoj, všechny zdravíme a přidáváme se s Jáchymkem do vaší party vánočních miminek. ![]()
Ahoj Týnko, kdypak jste se narodili???
Jo holky, o nervech mi tu „vykládejte“. Manža dotáhl jakýsi hnusný průduškový virus, už to chytla Andulka, od včerejška jsem na hromadě i já. Doufám, že Lucinka to ustojí. Ale je taky jakási divná. Chce ted hodně papat, ale krátce. jakoby na žízeň a ne na hlad. Dnes jsem s ní sama doma, manžel jel k mým rodičům, aby Andulka u nich nebyla celý týden sama. Do toho mám nervy s tchánovcema, Lucinku viděli poprvé před týdnem, takže v jejich 5 týdnech. Další nervy máme s pěkně blbou sousedkou, která na mě řvala 2 dny před porodem jak kráva. A to proto, že se mi nelíbilo, že neuklízí. Platíme ji každý byt 100 Kč měsíčně, ale paní neuklízí třeba 3 týdny, sníh neuklízí, prý že už podle vyhlášky nemusí. V kočárkárně bordel, že to musel manža uklidit. Tak jsem se naprdla a obešla byty s papírem na změnu úklidové služby. A ted ta kráva po mě řve, kdykoliv mě vidí a zvoní třeba o půl osmé večer s nějakým problémem. A šíleně mlátí smetákem a mopem, když uklízí na našem patře. No baba na zabití.
Ahoj, Jáchym čekal do poslední chvíle, už mě hospitalizovali s tím, že mi druhý den vyvolají porod, ale nakonec mi ještě večer praskla voda a do rána byl malej venku. Narodil se 18. 12., tak jsme krásně stihli být na Vánoce doma. ![]()
Jo a hned mám na vás všechny dotaz. V pátek mi skončilo šestinedělí. Včera byl Jája celý den hrozně vzteklej, furt brečel a svíjel se (přes den obvykle téměř nespí, jen když ho chovám a s prdíkama problémy nemá), při kojení toho moc nevypil ačkoliv jindy je nenasytnej, hodně se pouštěl a fňukal. No a dneska jsem šla na kontrolu po šestinedělí na gyndu a když jsem vylezla na kozu, tak mi dr. oznámila, že patřím k těm méně šťastným maminkám, páč se mi právě spustila menstruace! Dnes brečí a brečí, nic nepomáhá, má takový vysloveně nešťastný pláč. Napadlo mě, jestli to nemůže být tou mentruací, slyšela jsem, že to prý někdy má vliv na chuť mléka. Nemáte zkušenost? ![]()
Tynko ahoj.. tak to slysim poprve, ale co ja vim treba je to pravda. ja bych spis rekla spurt, prvni je v 6 tydnech. taky mu od trech tydnu mohly zacit koliky, podle popisu si myslim ze ho proste bolelo brisko..snad se to nebude opakovat moc casto.
zdenu dobres udelala.. baba jedna.. ![]()
zdenu: baba jaga…a jakto ze jeste uklizi kdyz ste podali zadost na jinou ![]()
tynko: ahoj…taky bych to videla podle popisu na spurt…my ho nikdy nemeli..ale popisujou to presne takhle.