PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2914
10.2.10 11:59

Ahooj holky..Tak co jak žijete??Co miminka??

Zdenu díky…Jazýček jí teda zůstal,pořád ho vyplazuje :lol:

Holky ten čas hrozně letí,ještě ted mám před očima jak jsem našla // na testíku a ono malý bude už za 6dní 2měsíce… 8-o

Holky už si vaše dítka hrajou s hračkama??Mě teprv malá na ně začala koukat a občas plácne,ale spíš zatím jen kouká…A jak vám už držej hlavičky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.2.10 12:29

ahoj
ari: me mala po hrackach taky jen kouka…a ani to ju moc nebavi…nejradsi ma kdyz s ni tata tancuje po byte nebo kdyz ju nekdo mazli :)
jinak hlavicku ona mi drzela uz kdyz sme prisly z porodnice…kazdej me strasi ze bude chodit v pul roce…snad neeee :lol:
magdi: tak si me presvedcila..v zime ji to obcas dam :-P

jinak jeste dalsi vec…budete nekdo ockovat ted v tech trech mesicich na pneumokoka? je to zadarmo jen v tech trech mesicicha jsou to myslim pak 3 davky…ale me to prijde jako silena zatez pro takhle mely telicko..takze do toho asi (no spis urcite) nejdem…ale zajima me jak kdo jinej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
10.2.10 13:30

Ahoj miki mě taky právě přijde že jí to tolik nebaví,ale chvilku u toho vydrží…
jinak newim jestli to je ten pneumok,ale dr mi nabízela nějaký nepovinný očkování je to synflorix tak jestli je to ono tak my do toho jdem…my teda dáme skoro všechno očkování,pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.2.10 20:42

arien me teprv ted zacla drzet a hrani taky jeste nehrozi, sem tam placne do hrazdy omylem jinak kouka. co me tesi, ze je hrozne komunikativni. zvlast s tatinkem, povida mu ‚smeje‘ se a vyska kdyz ji kouka do oci.

mikit jooo vydrz zimu pak uz se to da.. :-) jinak my ockujem. tady neni povinne zadne ale doktori ty zakladni ockuji vsichni. i pneumokoka, tak my ockovali a budem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
10.2.10 23:43

Ahoj, tak mi taky oočkujem. A taky nedržíme hračky, jen plácáme motýlí medvídky z přebalováku po prdelkách:-)

Holky, dneska hláška s doktorkou. Minulou středu mi řekla, že malá v tomto věku musí vypít litr mlíka denně a dneska mi řekla, že mimina ve dvou měsících ještě neviděj ( jsem malou oblíkala a dělala na ní opičky a doktorka na mě prej, to se numusíte tak tvářit, to ona stejně ještě nevidí). Takže jsem šla do kolen. No musíme jí změnit, dřív než začne očkování, čertví co by nám naočkovala. Jestli ona tu medicínu nevystudovala v Plzni na právnické fakultě:-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.2.10 07:43

Janci mas pravdu, mozna miminka nevidi daleko, nebo mozna ne tak ostre ale dobre vime ze proste vidi vsecko ne?? to je teda koza.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.2.10 13:50

jasně že už mimísci vidí!Divná Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.2.10 19:17

Mikit, ty kapičky. My dáváme Kanavit 1× měsíčně (vit. K.) a Vigantol 1× denně (vit.D). To ti dětská nedala? To se musí dávat i kojeným dětem. :think:

Jo a s hračkama se zatím taky ani zdaleka nekamarádíme. Vůbec Jáchyma nezajímají. Nejvíc ho baví, když na něj mluvíme a děláme různé zvuky. To se úplně řehtá, mlátí rukama a nohama a taky něco žbleptá. Zrovna dneska jsem zkoušela se na něj jen usmát, aniž bych u toho dělala jakékoliv zvuky nebo mluvila a normálně se na mě začal smát. Takže vidí a prdlajs, že ne :palec: Co to máte, Jančo, za doktorku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.2.10 20:38

Presne Tynko, my se usmejem kdykoliv a vzdycky usmev oplati a okamzite si zacne povidat :lol: :hug: dneska ji julinka objimala to bylo uzasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.2.10 22:10

Ta doktorka je pizda. Dvakrát týdně k ní chodíme na vážení a furt má kacy a pořád se mě ptá jak přesně dělám Kačence mlíko, myslím si, že mě zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.2.10 22:19

Si kup váhu, hihihi. No každopádně doktorku bych změnila, pokud ti nesedí. My máme naštěstí naprosto perfektní - pečlivá, sympatická, ochotná a jsme jaksi na podobné vlně :palec: Vidím, jak je důležité mít pediatra, kterému lze věřit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.2.10 22:38

Jo, holky, mohu potvrdit. Spokojenost s pediatrem je důležitá. Obvodáka člověk vidí jednou za 100let, ale dětská Dr. je první rok vidět často. I já jsem s Ani po půl roce Dr. měnila. Hrozně mě nervovala a čekání 2 a více hodiny v čekárně mě mučilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.2.10 07:44

no tak cekani s ditetem v cekarne to je na palici, nesnasim! hned ji zmen,chodit se tam nervovat to nestoji za to. tady jsou sami fajn pediatri, vyzkousela jsem tri :mrgreen: a jsem naprosto spokojena, ten posledni je mlady, skvely, hrozne ochotny. muzu mu kdykoliv napsat mejl nebo sms a odpovi okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.2.10 12:05

tyy jo…me se sem vubec nepridalo co jsem psala vcera :pocitac:

tynko: se mnou je to tezky…hlavne mi nerikat ze se neco musi :lol: ve vsem sou hlavne prachy dneska…doktori dostavaji bezne uplatky aby neco nabizeli nebo naopak nenabizeli (mame v rodine doktora..tak vim o cem mluvim)ja studovala zoologii a veterinu..tu sem teda nedodelala ale tam je to jeste horsi!!!
takze zima je letos hnusna..slunicko nesviti..tak vitaminu D muze mit teoreticky nedostatek…ale proc davat vitamin K (je na srazeni krve) :nevim:

magdi: kdyz takovyho doktora v cechach nenajdes…aby poradil kdyz je treba nebo s tebou o necem dokonce diskutoval…tady kdyz reknu bylinky nebo homeopatika tak se vyvraceji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.2.10 12:07

jo a magdi nemas strach ju nechat objimat…ja to mam kolem nas ruzne stary deti ale vsechny mi prijdou ze neumi odhadnout svou silu a jsou trochu brutalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí