PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
19.2.10 15:19

Zdenu tak já jsem začala jitrocelový sirup a ten mi taky pomáhá, v krku mne teda nebolelo. Vidíš a nad tím pulmoranem jsem přemýšlela, ale protože ho momentálně doma nemám a nepamatovala jsem si složení( které bylinky tam jsou) tak jsem si jej ani kupovat nenechala, protože jsem nevěděla jestli tam není nějaká zákázaná bylinka při kojení. Takže říkáš , že tento čaj také můžu , když kojím? Tedy moc díky za rady… je to fakt otrava, už ať jsme zdravý.
Jinak je zajímavé , že jsem menses dostala při Tině v jejich 3 měsících a gyn.dr. mi říkala, že to teda můžu očekávat i teď při prďolovi, ale malý má už 4měsíce a pořád nic. No , ne že bych o to stála. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.2.10 15:57

Petrush, upřímně řečeno, složení Pulmoranu jsem nezkoumala. Ale pila jsem to i při kojení s Ani nic se nestalo. Pak jsem to ještě střídala s dětským čajem na kašel a průdušky od Lerosu. Ale jak říkám, na složení jsem se nedívala ani u tohoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
20.2.10 10:54

Ahojky holky!
Janci, jak dopadlo vazeni?
Petrush ahojkyyyyy
Magdi uzdravte se!
My jsme taky meli nejaky nemoci. Rony donesl cosik ze skoly, kaslal jako hrom, ale brzo to preslo…asi za 3 dny byl ok..ale stejne jsem ho nechala celej tyden doma. Do toho ja jsem mela teplotu a bylo mi na zvraceni a stejny vecer, kdyz jsem lezela malatna se udelalo zle i Sidikimu, chvilku knoural manzovi na kline a pak zacal vic a manza pochopil, ze je zle…3 kroky pres obyvak a sotva slapli na dlazbu v predsini ze Sidikiho vyletelo jidlo snad za tyden…ohodil naprosto vsechno v okoli 2 metru az do kuchyne. Jak jsem byla polomrtva, najednou jsem vyskocila a zacala likvidovat skody…po ruce jsem mela hadrovy plinky atd…pak vsechno do pracky, zapla a najednou zase…jak kdybych se zas vratila do puvodniho rezimu, padla jsem na postel anemohla jsem ani vstat na kojeni. Manza me musel zvedat. Rano jak rybicka…tak co na o rikate? Mozna jen nejaky vycerpani? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.2.10 20:45

Jo holky, taky jsem nějaká vyčerpaná. Bojujeme o každý spapaný mulilitr a malá stejně moc nejí. Jsem už z toho hotová. Někdy mi jí i jen 3× denně. A musím se vám k něčemu přiznat, ale neukamenujte mě. Přidávám malý do mlíka vločkový odvar, aby víc přibírala. Je teda fakt, že mi teď za týden přibere 180g. Ale ten odvar má ještě jeden vedlejší, ale supr účinek. Nemáme po tom prdíky. Normálně když udělám Nutrilon a protřepu ho, tak pění jak sapon a když je s tím odvarem, tak jen pár bublinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.2.10 20:57

ahoj holky…to je mi lito ze skoro vsechny bojujete…to ani nevim jestli se mam chlubit jak se mam dobre :lol:

ale tak jo..pochlubim se…dneska jsme se vratili po tydenni dovoleny na sumave…a su nadsena…krasne prijemne vycerpana po lyzovani a turach po hrebenech…mala jezdila na sanich s nama…no proste parada..klidne bych tam zustala mesic :)

tak vsem preju rychle uzdraveni…a jani..jestli to male dela dobre tak proc ne…ja davam prckovi taky od druheho tydne fenyklovy caj na prdiky…a kdyz nemuzu kojit zrovna tak dostane nutrilon a hlavu si s tim nedelam…hlavne ze je prcek spokojenej neee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.2.10 22:56

Holky nezlobte se, že sem lezu, jen prodávám nějaké věci pro holčičku na jaro, tak kdyžtak jukněte, jinak mě samozřejmě ignorujte :wink:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
22.2.10 08:17

Jj, Týnko, tohle je u nás stejné :)))))
Kubík má furt v puse ručičku..dudel si furt vyráží..teď zjistil, že může zkusit narvat do pusinky i obě zaráz…a straaašně slintá :)))

TýnkaK píše:
Tak vám taky přihodím fotku našeho mladého pána. Tohle je poslední týden jeho zábava. Necucá si palečky, ale rovnou celou pěst a tváří se u toho hrozně důležitě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
22.2.10 08:18
petrusha píše:
A oba moji miláčci

Petrushko..super, že jsi zpátky !!!
Vojtíšek vůbe mrňousek není, daří se mu určitě dobře.Ta společná fotka dětí je nádhernááá..Tinka má strašně krásný očička !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
22.2.10 08:22

A zkoušela jsi Hedelix ? Ten mi docela pomáhal, když jsem byla těhotná…Asi to bylo jedno z mála co se vůbec na kašel mohlo :(

petrusha píše:
Zdenu tak já jsem začala jitrocelový sirup a ten mi taky pomáhá, v krku mne teda nebolelo. Vidíš a nad tím pulmoranem jsem přemýšlela, ale protože ho momentálně doma nemám a nepamatovala jsem si složení( které bylinky tam jsou) tak jsem si jej ani kupovat nenechala, protože jsem nevěděla jestli tam není nějaká zákázaná bylinka při kojení. Takže říkáš , že tento čaj také můžu , když kojím? Tedy moc díky za rady… je to fakt otrava, už ať jsme zdravý.
Jinak je zajímavé , že jsem menses dostala při Tině v jejich 3 měsících a gyn.dr. mi říkala, že to teda můžu očekávat i teď při prďolovi, ale malý má už 4měsíce a pořád nic. No , ne že bych o to stála. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
22.2.10 10:08

Mikit, jen se pochlub. Se s tím holt nesereš a děláš to nejlíp a na tobě i dítěti se to odráží. Jste v pohodičce a klídku. Je super, že si užíváš, závidím vám holky:-). A jak se Terince líbilo sáňkování? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.10 10:57

jeee a zapomela sem privitat opet petrush … mela sem radost ze te vidim…uz jsem o vas mela strach :) tak dobre ze zvladate :)

jinak fotecky vsech jsou krasny…ono proste vsechny mimca jsou k sezrani :)

jani:…my si kdyz nevime co udelat spravne bereme za vzor maly ciganata :lol: …tem nikdo vodu neprevaruje…neresi kde se o co uspini, v cem se bude prat, co snedi…atd atd a jak jsou to sikovny zdravy deti :)

na sanich nam dycky krasne usnula…martin ju nekolikrat aji prevrhnul v tom vysokym snehu…a ona se ani neprobudila…fakt zlaty ditko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
22.2.10 13:08

Jo, tak to dobrej vzor, taky jsem chtěla praktikovat, ale neprošlo mi to. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
22.2.10 15:35

Nazdárek :lol:

Mikitt tak nějak jsi mi vyrazila dech a to protože jsme o tom s manžou nedávno měli řeč. Že by se to taky nemělo nějak přehánět s hygienou a zbytečnými starostmi, protože u cigánů to fakt ty matky nějak neřeší, no prostě úplně přesně jak jsi psala, k tomu není co dodat..... a dítka( rómátka) jsou zdravý, hodně odolný a jen tak je něco neskolí.
Hele ty seš ale fakt baba do nepohody, fakt koukám jak to všechno bereš s nadhledem, já když jsem byla prvorodička a s prvním dítětem , tak jsem byla ze všeho spíš tak jakoby vyplašená a na nějaký výlety nebo něco podobnýho jsem si troufala až tak po půl roce. Takže gratuluju, klobouk dolů.
A díky za slova chvály na fotečky …

Janineboj nikdo tě kamenovat nebude.Ty jsi máma a ty víš, co je pro Kačenku nejlepší, přeci kdyby jsi viděla, že ji to nechutná nebo nedělá dobře , určo bys ty vločky do ní nervala. A nejsi ani první ani poslední… moje mamina by zase u nás nejraději obě naše děti nacpala „papinou“ - víte co to je? To je teprve blivajz.....ale prý jsme na tom usínali já i ségra( a občas když hlídala syna i mojí sestře , tak tomu neunikl. ) Musím říct, že jsem ráda, že ani jedno moje dítě toto nikdy neochutná. Těch vloček bych se nebála.

Jo …Mikit já zkouším u malého zase heřmánkový čajík( teď když je nachlazený, protože ten má protizánětlivý účinky) a očividně mu to nechutná, jsem se i pobavila jaký házel grimasy, to byl úplný odpoooor :poblion:

Loli díky , díky , díky. Víš co ten hedelix jsem dávala dcerce, ale když jsem viděla, jak ji to začíná dusit vždycky, když ji to dám - tak jsem ji to přestala dávat a do sebe bych to nedala taky. Víš já jsem stejnako spíš tak na něco přírodního, jako čaje nebo tak něco. Mě na chemiii moc neužije. Ale díky. :potlesk:

Dnes jsme byli na 4měsíční prohlídce v poradně tak malej má těch 57cm a 5,210kg. Jsem ráda, že je v pořádku a nemusíme zatím cvičit Vojtovu metodu. :dance: Tak snad bude tak šikovnej nadále.

Jo a jinak náš malej to od nás chytil a tak toho průduškovýho vira má i on. Chudáček … :cry:
Holky, on tak pokašlává, a mě to přijde tak strašně milé :huban: , kdyby jste to slyšeli. On je jak krteček, když se směje , takový hlásek. Na jednu stranu si říkám, jaké to musí být pro něj strašné, ten kašel , tak ho lituju,ale na druhou stranu mi to fakt přijde strašně milé. Nejsem já praštěná :zed: …dokonce mi to říkal i manžel,že je to tak krásné , když zakašle… tak jsme praštění asi oba. :zed:

Zatím se mějte strašně krásně, užívejte si miminek. :mavam: :mavam:

Příspěvek upraven 22.02.10 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.2.10 15:37

Tak holky, porodila jsem otesánka… Ve čtvrtek měl Jáchym dva měsíce, dnes jsme byli v poradně a váží 6,2kg. :jazyk: Tatínek má sice dva metry, ale 81 kilo a je hubenej jako lunt. Moje předporodní váha je 49kg, teď mám 56, tak nevím, po kom to dítě je :lol:

Jinyk my jsme všem virozám, chřipkám, kašlům a jiným laskominám zatím úspěšně odolali, jen jsme minulý týden byli podruhé na čištění slzných kanálků, protože se mu to ucpalo, masáž koutku a vykapávání nepomohlo. Fujtajxl, víckrát už to, doufám, nebudeme muset absolvovat. :cry: Malej řval, že mi to srdce trhalo a to jsem poměrně statečná. Kdyby tatínek nemusel do služebně přes celou republiku, tak šel on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
22.2.10 15:46

Týnko, tak tiše ti závidím míry „malého“ :lol: :lol: :lol: Jáchyma. Je asi dobrej jedlík, tak jedla naše první dcerka. Náš malej ale není takový dravec jako ona a taky tak moc nepřibývá. Hold každý dítko je jiný.
A to čištění mu bobánkovi nezávidíme, tak snad už bude mít brouček klid a bude fit. :lol: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí