PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
16.2.10 19:09

zdenu: poradne ji navliknu…mame teplouckou kombinezu a je ji fajn(koupili sme na mmb)…kdyz ju doma vysliknu tak je krasne teploucka:) zepredu byvame spoceny obe kolikrat :) ale teda kdyz je moc minus tak na to kaslu! to jede v kocaru!

jinak existujou primo na manducu ruzny fusaky a pod. my teda nemame manducu ale jiny nositko ale vim ze jsou aji specialni bundy na to jakysi…ale myslim ze je to zbytecny :nevim: hlavne drahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.2.10 19:28

Mikit, takže ji nemáš zapnutou v bundě? V obchodě mi nabízeli i ten „ochranný plášt“, ale taky mi to připadalo zbytečné a přesně, hlavně hodně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.2.10 20:54

zdenu: nemam ju ve sve bunde…ja nevim to leda kdyby zacal foukat nejakej severak…jinak ji bohate staci tlusta kombineza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.2.10 10:31

Ahojky hoooooolky moje, :kytka:
tak se vám hlásím po neuvěřitelně dlouhé době.

Musím vám všem moc pogratulovat ke krásným miminkům. Celý včerejšek jsem nedělala nic jinýho než , že jsem se snažila dočíst vše od té doby, co jsem nepsala.
Prožila jsem si vaše porody :lol: a užila foteček s vašimi drobky.

Poctivě jsem si vypsala jména dětiček, abych se v tom orientovala.

Jinak se holky máme moc dobře, nakonec jsme naše předčasňátko plně rozkojily. Je trochu drobek, předpokládám, že má něco kolem 57cm a 5,5kil. Zkusím vložit fotky, ale neručím za to, že se to povede.

Zdravím vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.2.10 10:36

A ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.2.10 10:37

A oba moji miláčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
18.2.10 10:40

A jinak vám chci poděkovat za vaši péči o nás, četla jsem v příspěvcích, že jste si na nás vzpomněly. Cožepak je s námi,řeknu vám dvě dětičky , jedno z toho nedonošený , jedno hyperaktivní a manžel od rána do večera v práci no nebylo to zrovna lehké, ale Vojtíšek se trochu zklidnil a já myslím, že teď už si to leda užíváme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.2.10 14:20

Ahoooj Petrushoo!!! To jsem ráda, že Tě tady zase vidíme :palec: :palec: :palec: Jsem si na Tebe několikrát vzpomněla, jak s Vojtíškem bojujete. Ale upřímně řečeno, mně tedy jako drobeček nepřipadá! Myslím, že 5,5 kg je úžasná váha!! My vážíme kolem 4,4kg, je ale fakt, že jsme tu nejmladší. A moooc gratuluji k plnému kojení. Jste oba úžasní. :potlesk: :potlesk: Fotky jsou moc krásné a ta poslední společná je fakt nádherná :srdce: :huban: Tak jsem ráda, že jste v pořádku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.2.10 14:23

Ještě mi tu dlouho chybí Cancerka s holkama???!!! Ani na Olomoučatech ji nevídám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.2.10 19:12

Tak vám taky přihodím fotku našeho mladého pána. Tohle je poslední týden jeho zábava. Necucá si palečky, ale rovnou celou pěst a tváří se u toho hrozně důležitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.2.10 21:13

nestihaaaaaaaaaaaaam mame strevni chripku juli blila v noci a dopoledne do toho prujem ze ma dupku jak pavian a chodi s rozkrocenyma nozkama jak ji to stipe. modlim se at to nechytne eli..

petrus vojtik je slunicko ale tina je boziiiiiii :huban:

omlouvam se zbytku ale je to fakt masakr nestiham nic..

jdu spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.2.10 22:15

Magdi, tak at jste brzo fit. Andulka taky nedávno donesla střevní blivajz ze školky, naštěstí jsme to nikdo jiný nechytli. Tak se držte!!
Týnko, malý frajer. :huban: Lucinka ted taky objevuje ručičky, hledí si na ně, švidrá, cucá,.. je to sranda. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.2.10 00:59

Ahojky holky, dopoledne jdeme zase na vážení, tak nám držte palce. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.2.10 08:12

Ahoj,

Zdenu my ale máme už 4měsíce a vy necelý dva. Hold mu to přibírání na začátku moc nešlo

TýnkoK , tak mi se ještě neznáme :lol: , ale vím, že jsi tu měla dotaz na ovlivnění pití( kojení ) při menstruaci, tak i to je pravda… nemuselo u vás jít jen o růstový spurt, ale i o tu menstruaci, mně to kdysi říkala, pediatrička , že když jsem dostala menses, že se nemám divit, že malá nechce moc pít, že to mlíčko má trochu jinou chuť, nebo že je prostě trochu tímto ovlivněné. :-( .
A náš malej je taky v této ocucávací fázi. Pěstičku má nepřetržitě v pusince, ochutnává, pozoruje a dokonce si pěstičku strká do pusinky místo dudlíka, což úplně koukám, protože jinak je na „duduš“ závislák.Je totiž předčasně narozený, takže je malinko pozadu, i když podle gestačního stáří to naprosto odpovídá. Váš malej je super :lol: Kolik váží?

Magdi tak moc přeju brzké uzdravení a nemluv mi o nemocech..... malá se nakazila nějakou průduškovou virózou , a hned nakazila mne , při tom, když nic nemůžu, žádný lék krom jitrocelovýho sirupu, tak se denně dusím kašlem ,a cítím obrovskou bolest na průduškách, teď vidím i malého, že u něj začíná soplík a kašlík, tak jen doufám, že protilátky, které dostává ode mne v MM, mu pomohou a dostane se z toho bez horeček, které jsme obě s Tinou měli . No říkám si, ať už je léto…to jsme obyčejně úplně fit.
Takže držte se holky :huban:

Jani a vy málo přibejváte?

Holky mi zase úplně přetali kadit :oops: , to od Týnky neznám, protože ta se přímo přejídala a hodně brkala i kakala. Malej moc nebrká, ale teď ani nekaká. Na netu jsem četla, že to je protože všechno MM stačí využít, myslím si , že teď prochází spurtem. Uvidíme pořád doufám, že je to jen přechodně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.2.10 15:08

Petrush, tak průduškový virus jsme si také prodělali. Byl to pěkný sviňák. :evil: Dotáhl to manžel z práce, pak to chytla Ani, pak já. Naštěstí Lucinka to nedostala. Ale hrabeme se z toho ještě ted po 14 dnech. Ještě Ti doporučím pít čaj Pulmoran na ty průdušky. Ten nám pěkně zabíral. Kloktala jsem vincentku, cucala homeopatika homeovox na krk. Jo a ještě můžeš sirup Stodal, na ten kašel. Ten nám taky pomohl. Já mám ještě od léčitelky takové čínské přípravky, které fungují moc dobře. Jsou čistě přírodní. Tak přeji brzké uzdravení.
A s tím menzes je to jak píšeš, mně Lucinka taky blbě pila celý týden, co jsem to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí