Poradna duly
Jana Čurdová
zdenu: poradne ji navliknu…mame teplouckou kombinezu a je ji fajn(koupili sme na mmb)…kdyz ju doma vysliknu tak je krasne teploucka:) zepredu byvame spoceny obe kolikrat
ale teda kdyz je moc minus tak na to kaslu! to jede v kocaru!
jinak existujou primo na manducu ruzny fusaky a pod. my teda nemame manducu ale jiny nositko ale vim ze jsou aji specialni bundy na to jakysi…ale myslim ze je to zbytecny
hlavne drahy ![]()
Mikit, takže ji nemáš zapnutou v bundě? V obchodě mi nabízeli i ten „ochranný plášt“, ale taky mi to připadalo zbytečné a přesně, hlavně hodně drahé.
zdenu: nemam ju ve sve bunde…ja nevim to leda kdyby zacal foukat nejakej severak…jinak ji bohate staci tlusta kombineza ![]()
Ahojky hoooooolky moje, ![]()
tak se vám hlásím po neuvěřitelně dlouhé době.
Musím vám všem moc pogratulovat ke krásným miminkům. Celý včerejšek jsem nedělala nic jinýho než , že jsem se snažila dočíst vše od té doby, co jsem nepsala.
Prožila jsem si vaše porody
a užila foteček s vašimi drobky.
Poctivě jsem si vypsala jména dětiček, abych se v tom orientovala.
Jinak se holky máme moc dobře, nakonec jsme naše předčasňátko plně rozkojily. Je trochu drobek, předpokládám, že má něco kolem 57cm a 5,5kil. Zkusím vložit fotky, ale neručím za to, že se to povede.
Zdravím vás ![]()
A jinak vám chci poděkovat za vaši péči o nás, četla jsem v příspěvcích, že jste si na nás vzpomněly. Cožepak je s námi,řeknu vám dvě dětičky , jedno z toho nedonošený , jedno hyperaktivní a manžel od rána do večera v práci no nebylo to zrovna lehké, ale Vojtíšek se trochu zklidnil a já myslím, že teď už si to leda užíváme. ![]()
Ahoooj Petrushoo!!! To jsem ráda, že Tě tady zase vidíme
Jsem si na Tebe několikrát vzpomněla, jak s Vojtíškem bojujete. Ale upřímně řečeno, mně tedy jako drobeček nepřipadá! Myslím, že 5,5 kg je úžasná váha!! My vážíme kolem 4,4kg, je ale fakt, že jsme tu nejmladší. A moooc gratuluji k plnému kojení. Jste oba úžasní.
Fotky jsou moc krásné a ta poslední společná je fakt nádherná
Tak jsem ráda, že jste v pořádku! ![]()
Ještě mi tu dlouho chybí Cancerka s holkama???!!! Ani na Olomoučatech ji nevídám. ![]()
Tak vám taky přihodím fotku našeho mladého pána. Tohle je poslední týden jeho zábava. Necucá si palečky, ale rovnou celou pěst a tváří se u toho hrozně důležitě ![]()
nestihaaaaaaaaaaaaam mame strevni chripku juli blila v noci a dopoledne do toho prujem ze ma dupku jak pavian a chodi s rozkrocenyma nozkama jak ji to stipe. modlim se at to nechytne eli..
petrus vojtik je slunicko ale tina je boziiiiiii ![]()
omlouvam se zbytku ale je to fakt masakr nestiham nic..
jdu spat ![]()
Magdi, tak at jste brzo fit. Andulka taky nedávno donesla střevní blivajz ze školky, naštěstí jsme to nikdo jiný nechytli. Tak se držte!!
Týnko, malý frajer.
Lucinka ted taky objevuje ručičky, hledí si na ně, švidrá, cucá,.. je to sranda. ![]()
Ahojky holky, dopoledne jdeme zase na vážení, tak nám držte palce. ![]()
Ahoj,
Zdenu my ale máme už 4měsíce a vy necelý dva. Hold mu to přibírání na začátku moc nešlo
TýnkoK , tak mi se ještě neznáme
, ale vím, že jsi tu měla dotaz na ovlivnění pití( kojení ) při menstruaci, tak i to je pravda… nemuselo u vás jít jen o růstový spurt, ale i o tu menstruaci, mně to kdysi říkala, pediatrička , že když jsem dostala menses, že se nemám divit, že malá nechce moc pít, že to mlíčko má trochu jinou chuť, nebo že je prostě trochu tímto ovlivněné.
.
A náš malej je taky v této ocucávací fázi. Pěstičku má nepřetržitě v pusince, ochutnává, pozoruje a dokonce si pěstičku strká do pusinky místo dudlíka, což úplně koukám, protože jinak je na „duduš“ závislák.Je totiž předčasně narozený, takže je malinko pozadu, i když podle gestačního stáří to naprosto odpovídá. Váš malej je super
Kolik váží?
Magdi tak moc přeju brzké uzdravení a nemluv mi o nemocech..... malá se nakazila nějakou průduškovou virózou , a hned nakazila mne , při tom, když nic nemůžu, žádný lék krom jitrocelovýho sirupu, tak se denně dusím kašlem ,a cítím obrovskou bolest na průduškách, teď vidím i malého, že u něj začíná soplík a kašlík, tak jen doufám, že protilátky, které dostává ode mne v MM, mu pomohou a dostane se z toho bez horeček, které jsme obě s Tinou měli . No říkám si, ať už je léto…to jsme obyčejně úplně fit.
Takže držte se holky ![]()
Jani a vy málo přibejváte?
Holky mi zase úplně přetali kadit
, to od Týnky neznám, protože ta se přímo přejídala a hodně brkala i kakala. Malej moc nebrká, ale teď ani nekaká. Na netu jsem četla, že to je protože všechno MM stačí využít, myslím si , že teď prochází spurtem. Uvidíme pořád doufám, že je to jen přechodně. ![]()
Petrush, tak průduškový virus jsme si také prodělali. Byl to pěkný sviňák.
Dotáhl to manžel z práce, pak to chytla Ani, pak já. Naštěstí Lucinka to nedostala. Ale hrabeme se z toho ještě ted po 14 dnech. Ještě Ti doporučím pít čaj Pulmoran na ty průdušky. Ten nám pěkně zabíral. Kloktala jsem vincentku, cucala homeopatika homeovox na krk. Jo a ještě můžeš sirup Stodal, na ten kašel. Ten nám taky pomohl. Já mám ještě od léčitelky takové čínské přípravky, které fungují moc dobře. Jsou čistě přírodní. Tak přeji brzké uzdravení.
A s tím menzes je to jak píšeš, mně Lucinka taky blbě pila celý týden, co jsem to měla.