Poradna duly
Jana Čurdová
Batat, malá má nádherné vlásky!!! To bude parádnice! Jáchymovi vypadaly vlasy na vršku hlavy a vzadu mu rostou normálně dál. Teď už mu to teda dorůstá, ale vypadal fakt srandovně. Jinak s těma ouředníkama je vážně někdy „sranda“ k popukání…
Tynko a Zdenuli, dekujeme za pochvalu. Klukum taky padali vlasy, meli hole hlavinky a male malinko taky, ale ma uz hodne podrustky, takze vypada, ze holohlava nebude
Jinac zitra jdeme na tu socku zase…se popukat
![]()
Ahoj holky,tak jak se vám tu daří???
Batat moc hezké fotečky!!! ![]()
My jsme byly včera u dr na ko a máme 58cm a 4,60kg..Vše jinak v pořádku…Jinak malá má zase pořádnou rýmu,takže je pořád nevrlá,ted teda dlouho chrní…A ještě do toho tu mám dalšího maroda, přítel je na neschopence, je nastydlej tak doufám,že já odolám i když to nevidim moc nadějně… ![]()
Arienko, tak jsem se dívala na ten Váš 4 UTZ - nádherné, přitom to ještě byly úplné mini miminka. A jak hezky vyplazovala jazýček
![]()
Holky, já jsem nenašla, kde si nastavit metr… Prej v nastavení u podpisu, ale tam jsem nic neviděla… ![]()
Ahojky holky, taky jste dostali už mateřskou za leden? Já jí mám pěkně sníženou. Asi tak o čtvrtinu méně než obvykle. Co vy?
Jestli už mi přišla nevím, ale sníženou ji máme všechny. Je to „vrámcikrizové“ opatření. Od letoška je nižší a to i pro nás, co jsme ji nastoupily loni… Jo a jedna info pokud to nevíte: pokud jste nastoupily v roce 2009 MD (což nastoupily) a v roce 2010 pokračuje po dobu alespoň 60ti pracovních dní, máte nárok na proplacení zaměstnavatelem kompletní dovolené za rok 2010. Zaměstnavatele o to písemně požádáte a on vám ji pak musí vyplatit. Pokud nepožádáte, nemusí vám dát ani kačku.
Týnko fakt? To jsem o té dovolené nevěděla!! Musím se na to optat.
tynko…o dovolene vim…ale mam trosku jine info…dovolenou proplati jen tu za dobu trvani materske (u nas to bude cca za 4 mesice)…od cca kvetna nastupujeme na rodicovskou…a to uz nebudeme psani v pracovnim pomeru tak na dovcu nemame narok…prijde mi to logicke..ale nevim…takhle mi to bylo vysvetleno…a pozadat mame po skonceni materske!
magdi: prosimte davas holkam nejaky kapicky s vitaminama??? me to prijde jako ptakovina kdyz je mala plne kojena tak ji nic nedavam…myslim ze je to zas nejaky vymysl jen u nas v CR… ![]()
mikit neni je to vsude, ja davam OLEOVIT (ALE U VAS JE URCO JINY) u juli jsem na to asi od pul roku prdela, ono je to dulezite myslim proti krivici, ted davam poctive, ale tady jsou dva druhy jedny jsou hnusne chutove a jeste tam je alkohol juli vzdycky rvala jak pavian a natahovalo ji. ted mam jine a jsou lepsi. davej je aspon pres zimu,v lete doda vitamin slunicko (ne abys ju vystavovala na slunko
) a taky olivovy olej pozdeji do jidel.
Magdi, koukám, že holky jsou na sebe čím dál více podobné. Už pěkně pasete koníčky
![]()
zdenu joo trosku asi jsou, i kdyz eli je dost svetlejsi. a s tim pasenim no nic moc, to je na tatovi, takze skoro ve stoje ![]()